چگونه با دختران با کرامت رفتار کنیم؟ طرز تهیه عدسی؛ یک شام مقوی، ساده و کم‌هزینه آغاز فصل جدید لیگ برتر فوتسال زنان از ۱۷ مهر ۱۴۰۵ نگاهی به چالش زایمان طبیعی و سزارین در کشور | کاهش ۱۰ برابری مرگ‌ومیر مادران یک دستاورد غیرقابل انکار است مرحله نهایی رقابت‌های انتخابی تیم ملی اسکواش بانوان برگزار شد | حضور باران محمدپور در ترکیب تیم ملی ارومیه؛ میزبان اولین رقابت روئینگ قهرمانی دختران جوان کشور تکرار افتخارآفرینی دختران بسکتبالیست خراسانی در لیگ ملت‌های آسیا | تیم ملی مدال برنز گرفت سهم ۳۶ درصدی زنان از  پست‌های مدیریتی خراسان رضوی آغاز سومین اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتسال زنان در رده جوانان از امروز (دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵) ریشه بگو‌مگو‌های تمام‌نشدنی میان زوجین در زندگی مشترک‌شان چیست؟ سردرگمی مادران جوان در هدایت فضای مجازی برای بهبود در فرزندپروری | راهکار چیست؟ هوش مصنوعی و تحول دوگانه در بازار کار زنان ضمانت کمیته امداد کشور از وام‌های قرض‌الحسنه اشتغال زنان تحت پوشش این سازمان درباره کتاب تفریظ شده «من زنده‌ام» توسط رهبر شهید چه می‌دانید؟ طلاق؛ یکی از دلایل افزایش آمار زنان سرپرست خانوار در کشور تیم دختران ایران در المپیاد جهانی جغرافیا خوش درخشید آمادگی کامل تیم فوتبال خاتون بم برای حضور در لیگ قهرمانان زنان آسیا دستور پخت کیک مرغ در خانه + فیلم ویدیو | نقش مادر یک خلبان در شکست کودتای نوژه خانم‌ها قلاب‌بافی را فراموش نکنید تا آلزایمر نگیرید!
سرخط خبرها
جنگ بر کودکان مختلف، اثرات متفاوتی می‌گذارد| ضرورت تمرکز والدین روی نگرانی کودک

جنگ بر کودکان مختلف، اثرات متفاوتی می‌گذارد| ضرورت تمرکز والدین روی نگرانی کودک

  • کد خبر: ۴۰۰۵۲۰
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۷
روانشناس بالینی با بیان اینکه جنگ بر کودکان مختلف اثرات متفاوتی می‌گذارد، گفت: والدین لازم است فقط روی نگرانی کودکان خود متمرکز شوند تا بتوانند ترس آنها را رفع کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آزاده عطاری با بیان اینکه جنگ بر کودکان مختلف اثرات متفاوتی می‌گذارد، اظهار کرد: برخی از کودکان پس از مواجهه با جنگ، دچار پسرفت رشد می‌شوند. به شب ادراری، لکنت زبان، پسرفت در مهارت‌ها و کندی جسمی و روانی گرفتار می‌شوند به صورتی که به گوشه‌ای خیره می‌شوند، انگار که اصلا در این جهان نیستند.

وی ادامه داد: گاه قسمتی از حافظه آن‌ها پاک می‌شود و در برخی ممکن است خلق و خو تغییر کند. پرخاشگری دارند یا به والدین می‌چسبند. برخی دیگر از کودکان هم به هر محرکی که مانند جنگ باشد واکنش نشان می‌دهند و یادآوری مکرر وقایع جنگ نگرانی بیشتری برای آن‌ها ایجاد می‌کند.

این روانشناس بالینی با اشاره به اینکه با وجود تمام این تأثیرات مخرب جنگ، قرار نیست کودک را از فضای جنگی دور نگه داریم، افزود: ما باید همیشه حقایق را صادقانه ولی مختصر و همراه با امید برای کودک بیان کنیم. برای سنین زیر هفت سال باید جنگ را اینگونه تصویرسازی کنیم.

عطاری بیان کرد: به کودک اطمینان بدهیم که ما خانه هستیم، من در کنار تو هستم و جای ما امن است. اگر الان هم صدای جیغ و سر و صدا می‌شنوی به خاطر این است که بقیه ترسیدند، اما ما پیش هم هستیم و اتفاقی برای تو نمی‌افتد.

وی یادآور شد: بهترین راه برای پاسخ به این سوالات این است که نگرانی پشت این سوالات را ببینیم. اول فقط باید روی نگرانی کودک متمرکز شویم. بگوییم که درکت می‌کنم نگران هستی. از صفر تا ۱۰ چند تا نگرانی؟ همینطور می‌توانیم در مورد آینده با آن‌ها حرف بزنیم.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.