با ۷ نشانه شایع ابتلا به کم‌کاری تیروئید آشنا شویم| ایجاد مشکلات در دوران بارداری در صورت عدم درمان درخشش دختران خراسان رضوی در لیگ کاراته وان نقش مهم والدین در کاهش یا تشدید اضطراب در کودکان مواد شگفت‌انگیز شیر مادر برای تکامل مغز کودک واگذاری بیش از ۴۰۰۰ کودک بی سرپرست به خانواده‌ها در دوران جنگ تحمیلی سوم درباره انواع سرفه‌ها در دوران بارداری| تغییرات هورمونی، عامل اصلی است آیا تعداد بانوان اهداکننده خون در کشور افزایش می‌یابد؟ سرمربی استقلال: لیگ فوتسال زنان ظرفیت برگزاری با ۱۶ تیم را ندارد نرخ مشارکت زنان در اشتغال کشور ۱۸ درصد است «زن و هویت مشهد» | بخش چهارم: فروغ آذرخشی؛ بانویی که چراغ اولین مدرسه دخترانه مشهد را روشن کرد رقابت ۲  بدمینتون باز  خراسان رضوی در مسابقات انتخابی تیم‌های ملی بدمینتون بانوان ایجاد بیش از ۱۱۸۰ فرصت شغلی برای زنان سرپرست خانوار در خراسان رضوی دوقلوزایی و تعیین جنسیت جنین؛ از تبلیغات تا واقعیت‌های علمی سرطان تخمدان، یک بیماری زنانه با کمترین میزان شیوع و بیشترین میزان مرگ و میر ! ناکامی تیم ملی هندبال زیر ۱۶ سال ایران برابر میزبان مسابقات آسیایی
سرخط خبرها
شهادت پشت شهادت؛ جای درستی از تاریخ ایستاده‌ایم

شهادت پشت شهادت؛ جای درستی از تاریخ ایستاده‌ایم

  • کد خبر: ۴۰۰۷۷۹
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۰
این روز‌ها روایت خاطرات سال‌های ۱۳۵۹ و ۱۳۶۰ را به چشم می‌بینیم و زندگی می‌کنیم؛ شهادت پشت شهادت ....

مرجان شریعت، فعال رسانه| شهرآرانیوز؛ نمی‌دانم کجای تاریخ جمهوری اسلامی ایران ایستاده‌ام، اما می‌دانم که این روز‌ها تکرار تاریخی است که سال‌ها قبل پدران و مادران ما در سال‌های ۵۹ و ۶۰ و حتی قبل‌تر زندگی کرده‌اند و ما بار‌ها روایت خاطرات رجایی‌ها و باهنر‌ها و بهشتی‌ها، کلاهدوز و فلاحی و جهان آرا و فکوری‌ها را شنیدیم و خواندیم که چگونه برای پیروزی انقلاب اسلامی ایران و به جمهوریت رساندن آن از خون خود گذشتند و امروز گویی در همان نقطه از تاریخ ایستاده‌ایم جایی که مردان خدا برای شهادت از یکدیگر سبقت می‌گیرند و گویی در سجده‌ها و نجواهایشان از رهبر شهیدمان برای نوشیدن شربت شهادت رخصت می‌گیرند.

این روز‌ها می‌توان همانند همان سال‌های ۱۳۶۰ مرثیه خواند برای وطنی که ۴۰ سال استوار با تمام ناملایمات و دشمنی‌ها و نفوذ‌ها ایستادگی کرد و بارور شد امروز ریشه انقلاب و انقلابی که روزی خمینی کبیر بذرش را پاشید و به دست رهبر شهیدمان و دیگر شهدای انقلاب بارور و تنومند شد و سایه‌اش در تمام دنیا به‌ویژه در منطقه گسترانیده شد منتظر ماست تا آن را به نتیجه نهایی برسانیم.

این روز‌ها شهادت پشت شهادت؛ خبر پشت خبر؛ هنوز بغض شهادت رهبر شهیدمان و دیگر شهدا در گلو حبس شده است و اشکهایمان سرازیر نشده است که داغ دیگری بر دلمان می‌نشیند؛ این رفتن‌ها، این شهادت‌ها، هر چند مبارک است و چه لیاقتی بالاتر از اینکه خداوند بنده‌های مومن و به حقش را با شربت شهادت تایید کند؛ اما داغی که دشمنان اسلام بر دل‌هایمان گذاشتند جز با نابودیشان خاموش نمی‌شود.

امروز این شهادت‌ها ما را متحدتر از همیشه خواهد کرد این شهادت‌ها مهر تأییدی است بر اینکه ما جای درستی از تاریخ ایستاده‌ایم؛ ما طرف درستی از تاریخ را گرفته‌ایم هر چند رهبران و فرماندهانمان یکی یکی رفتند، اما ما متکی به خداوندیم و محکم تر، متحدتر، کوبنده‌تر از هر زمان دیگری می‌ایستیم.

ما امروز در نقطه‌ای از تاریخ جمهوری اسلامی ایران ایستاده‌ایم که جز پیروزی در برابر دشمنان و بهره‌برداری از ثمره سال‌ها تلاش و رشادت‌های شهدای انقلاب و جمهوری اسلامی نقشه راهی جز پیروزی رو به رویش نیست.

همانطور که روزی پدران و مادران ما طی رفراندمی جمهوری اسلامی ایران را در تاریخ ثبت کردند ما نیز امروز باید با حضورمان در اجتماعات خیابانی و بیعت با رهبر فرزانه انقلاب آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای رفراندومی دیگر را در تاریخ به ثبت برسانیم و به جهانیان بگوییم مردم ایران اسلامی هر چند جان‌ها فدا کردند، اما باز هم با اقتدار می‌ایستند چرا که ریشه این خاک با خون شهدایمان آبیاری شده است.

امروز در نقطه‌ای از تاریخ ایستاده‌ایم که سیاهپوش شهادت پدرمان، رهبرمان، ولی امر مسلمین جهان هستیم؛ امروز در نقطه‌ای از تاریخ ایستاده‌ایم که غم داغی که بر دل‌هایمان گذاشتند برشانه‌هایمان سنگینی می‌کند، اما ما در مکتب حاج قاسم آموختیم که ملت شهداتیم که ملت امام حسینیم و در مکتب رهبر شهیدمان آموختیم که ما اهل تسلیم نیستیم، به فرموده رهبرمان ما ملت جارالله هستیم؛ ما متکی به خداوندیم و برای خدا حرکت می‌کنیم.

ما مردم ایران اسلامی با وجود داغ‌هایی که بر دل داریم مأمور به تکلیفیم نه نتیجه، نتیجه در دستان خداست؛ امروز ما جای درستی از تاریخ ایستاده‌ایم همانجا که حق بر باطل پیروز خواهد شد و پرچم پیروزی اسلام به دست صاحب امرمسلمین جهان در دنیا به اهتزار در خواهد آمد. اللهم عجل لولیک الفرج ...

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.