پخت و توزیع نان نذری توسط بانوی عرب خوزستانی در عید غدیر| خدمتی در عید ولایت که ۱۲ ساله شد استفاده از روش‌های طبخ مناسب، راهکاری مهم برای پیشگیری از اضافه وزن| اختلالات قاعدگی از عوارض چاقی است پایان دومین مرحله رقابت انتخابی درون‌اردویی تیم ملی ووشو زنان| لیست اسامی به اردوی بعدی اعلام شد برگزاری مراسم عقد ۵۰۰ زوج جوان در حرم امام رضا (ع) همزمان با عید غدیر ۴ مدال سهم دختران، ۳ مدال سهم پسران | قایقرانی ایران در آسیا طوفان کرد فردا؛ روزی که دختران والیبال ایران برای لیگ ملت‌ها می‌جنگند | ۶ تیم در فیلیپین، فقط ۲ بلیت طلایی راز بی‌اختیاری ادرار زنان فاش شد | چه افرادی بیشتر در معرض خطر هستند؟ پیرترین فرد جهان در تربت‌جام خراسان رضوی درگذشت | راز عمر ۱۲۶ ساله فاطمه نوروزی چه بود؟ دختران والیبال ایران در نپال تاریخ‌ساز شدند | فاطمه خلیلی؛ ارزشمندترین بازیکن آسیا ۲۴ بازیکن برای پوشیدن پیراهن تیم ملی هندبال بانوان به تهران می‌آیند | شروع تمرین از ۱۷ خرداد ۱۴۰۵ خادمان امام رضا (ع) برای جشن تکلیف دختران ایران به خانه‌‌هایشان می‌آیند |مهلت ثبت‌نام در «دختر ماه» تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ پاسخ ۲۰ زن موفق ایرانی به یک دروغ بزرگ | نمایشگاهی که روایت غرب را به چالش می‌کشد دومین مرحله مسابقات دوومیدانی جایزه بزرگ (بانوان) پایان یافت| رتبه نماینده خراسان رضوی چه بود؟ مادربزرگ با صندلی تاشو، دختربچه با موشک | راز ۹۶ شب ایستادگی زنان محله شهیدبهشتی مشهد چیست؟
سرخط خبرها
رهبر شهید بر حضور زنان در همه عرصه‌ها تأکید داشتند

رهبر شهید بر حضور زنان در همه عرصه‌ها تأکید داشتند

  • کد خبر: ۴۰۲۷۴۴
  • ۰۹ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۸:۱۰
یک فعال حوزه امور بانوان و خانواده با بیان اینکه رهبر شهید بر حضور زنان در همه عرصه‌ها تأکید داشتند، گفت: تأکید رهبر شهید بر حقوق زن در خانواده و رعایت حدود و حقوق متقابل زن و شوهر، رمز پایداری عشق و محبت در کانون خانواده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه شجاعی با بیان این‌که از منظر رهبر شهید انقلاب و مقام معظم رهبری، توجه به مسائل دینی باید در سه بُعد فردی، خانوادگی و اجتماعی صورت گیرد، اظهار کرد: در بُعد فردی، داشتن تقوا و توجه به مسائل تحصیلی و ورزش مورد تأکید قرار گرفته است. در بُعد اجتماعی، حضور زنان در تمامی عرصه‌هایی که مردان حضور دارند، از جمله حوزه‌های علمی، سیاسی، اقتصادی، بین‌المللی، فرهنگی، پژوهشی و پزشکی، مورد پذیرش است.

وی ادامه داد: با این حال، دیدگاه رهبری حکیمانه انقلاب بر این نکته استوار است که اگرچه زنان می‌توانند در تمامی حوزه‌ها حضور یابند، اما بهتر است در عرصه‌هایی فعالیت کنند که با ساختار جسمی و روحی آنان هماهنگ‌تر باشد. در این میان، اولویت اصلی زنان، «خانواده» است.

این فعال حوزه زنان با بیان نظریات رهبر شهید انقلاب پیرامون خانواده، گفت. تأکید رهبر انقلاب بر حقوق زن در خانواده و رعایت حدود و حقوق متقابل زن و شوهر، رمز پایداری عشق و محبت در کانون خانواده است.

شجاعی تشریح کرد: در خصوص دفاع از کشور و امنیت ملی، اگرچه در شرایط عادی قرار نیست زنان پشت لانچر بروند یا به مبارزه تن‌به‌تن بپردازند، اما آموختن علوم دفاعی و داشتن آمادگی دفاعی برای بانوان امری ضروری است. در شرایط جنگی و در صورت نبودن مردان، دفاع از کشور و حضور در میدان نبرد بر زنان واجب می‌شود. 

وی افزود: همچنین باید به وضعیت زنان بی‌سرپرست در مناطق محروم توجه ویژه‌ای شود. بسیاری از این بانوان به دلیل نداشتن مهارت، برای تأمین معاش مجبور به فعالیت‌هایی می‌شوند که ممکن است با جسم و روح آنان سازگار نباشد؛ لذا آموزش مهارت به آنان برای اشتغال سالم و حفظ عفت و کرامت انسانی، یک ضرورت اجتماعی است.

این فعال حوزه زنان در خاتمه گفت: در نهایت، فعالیت اجتماعی زنان باید با رعایت اصول شرعی و عدم اختلاط نامشروع با مردان همراه باشد تا بتوانند در سایه تقوا و عفت، نقش‌آفرینی مؤثری در تعالی جامعه داشته باشند.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.