ویدیو| روایت تکان‌دهنده امدادگر از دق کردنِ دختر سه ساله جمیله علم‌الهدی: حفظ وحدت انتظار امروز شهید رییسی از همه است پیکر مادر شهیدان داروغه در کاشان تشییع و خاکسپاری شد آمریکا پنج قلوهای معروف یزدی را یتیم کرد | روایت همسر و دختر شهید از روز حادثه + فیلم بررسی جایگاه نهاد خانواده در دیدگاه رهبر شهید انقلاب| مادر نخستین معلم جامعه است کسب مدال برنز توسط بانوی ایرانی در جام‌جهانی تیراندازی در هانگژو چین آموزش قرآن؛ محور اصلی فعالیت های شاگرد زرنگ مکتب ملا نازنین‌بیگم | خانه‌ای که بوی گلاب و اسپند می‌دهد هانیه رستمیان به فینال تپانچه جام جهانی صعود کرد نکات مهمی که بانوان محجبه باید در مورد انتخاب چادر مشکی مناسب تابستان بدانند ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید غلامرضا ارباب بهارعلی رقابت‌های شطرنج قهرمانی رده‌های سنی آسیا| عسل ابراهیمی استاد فیده بانوان شد روایت دردناک مادر شهید ستایش علی‌حسینی از شهدای مدرسه میناب + فیلم و عکس تولد نوزاد پسری با وزن بیش از ۵ کیلوگرم در در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه + تصویر حریفان تیم ملی در مسابقات کبدی زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا مشخص شدند حضور ملی‌پوش مشهدی فوتبال در رقابت‌های دختران کمتر از بیست‌سال کافا ۲۰۲۶ مهمترین توصیه‌های خودمراقبتی در برابر اشعه فرابنفش خورشید رقابت‌های هاکی چمن قهرمانی آسیا| دختر ملی‌پوش مشهدی در اولین پیروزی ایران نقش پررنگی داشت تکه‌های بدن‌ فرشته‌های مدرسه شجره طیبه تشییع و تدفین شدند| روزی که تابوت‌ها سبک بودند و داغ‌ها سنگین + تصاویر روایت بانوی جوان نیشابوری که بی‌هیاهو گره از کار دیگران باز می‌کند| از تهیه خیرخواهانه جهیزیه تا شکل‌گیری یک خیریه
سرخط خبرها
بررسی عوارض فشار خون بالا در بین زنان جوان| افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی را دست کم نگیرید

بررسی عوارض فشار خون بالا در بین زنان جوان| افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی را دست کم نگیرید

  • کد خبر: ۴۰۸۵۹۲
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۷:۲۰
جمعی از محققان دانشگاه نیومکزیکو در پژوهشی جدید دریافتند فشار خون بالا به یک تهدید رو به رشد برای سلامت زنان جوان تبدیل شده، زیرا میزان مرگ و میر در این گروه از اقشار جامعه را افزایش داده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محققان دانشگاه نیومکزیکو گزارش می‌دهند که تقریباً از هر ۱۰۰ هزار مرگ و میر در بین زنان ۲۵ تا ۴۴ ساله در سال ۲۰۲۳، ۵ مورد به دلیل بیماری قلبی ناشی از فشار خون بالا بوده است، در حالی که این رقم در سال ۱۹۹۹ حدود ۱ در ۱۰۰ هزار نفر بوده است.

محققان گفتند که این یافته‌ها نشان می‌دهد که فشار خون بالا به یک تهدید رو به رشد برای سلامت زنان جوان تبدیل شده است.

دکتر «الکساندرا میلهاف»، محقق ارشد و پزشک مقیم دانشگاه نیومکزیکو، در یک بیانیه خبری گفت: «افزایش مرگ و میر زنان جوان مبتلا به بیماری قلبی ناشی از فشار خون بالا، نشان دهنده دست کم گرفتن خطر قلبی عروقی، تشخیص دیرهنگام و فرصت‌های از دست رفته برای مداخله زودهنگام است.»

محققان در یادداشت‌های پیش‌زمینه گفتند که اگر فشار خون بالا درمان نشود، می‌تواند عضله قلب را ضعیف کرده و منجر به نارسایی قلبی، بیماری قلبی، حمله قلبی و سکته مغزی شود.

برای مطالعه جدید، محققان داده‌های گواهی فوت را از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۲۳ تجزیه و تحلیل کردند. بیش از ۲۹۰۰۰ زن در این دوره بر اثر بیماری قلبی مرتبط با فشار خون بالا جان خود را از دست داده بودند.

محققان خاطرنشان کردند که مطالعات قبلی نشان داده است که به زنان دارو‌های فشار خون با نرخ پایین‌تری نسبت به مردان تجویز می‌شود.

علاوه بر این، محققان گفتند که درمان بیماری‌های قلبی معمولاً بر مردان یا زنان مسن‌تر متمرکز است و توجه کمتری به زنان جوان‌تر می‌شود.

این تیم گفت زنان در طول زندگی خود با خطرات خاص سلامتی مرتبط با جنسیت مواجه هستند که مربوط به تغییراتی است که می‌تواند در دوران بارداری یا با نزدیک شدن به یائسگی رخ دهد.

میلهاف گفت: «ما باید بیماران این گروه جمعیتی را برای فشار خون بالا به طور جدی‌تری غربالگری کنیم و این شامل کاهش عوامل خطر و احتمالاً استفاده از دارو‌های ضد فشار خون است. اگرچه فشار خون بالا در جمعیت‌های مسن‌تر شایع‌تر است، اما عارضه‌ای است که باید در جمعیت‌های جوان‌تر نیز نسبت به آن هوشیار باشیم.»

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.