پیش‌گامی بانوان خادم در گره‌گشایی اجتماعی با اجرای ۲ پویش ماندگاری بانوی بازیگر با ایفای نقش‌های منفی در ذهن مخاطبان بررسی ارتباط میان زوال مغز در زنان و تنها زندگی کردن آنها آیا می‌دانید ابتلا به کبد چرب در زنان باردار چه علائمی دارد؟ ضرورت توجه به استفاده از مهارت‌های ارتباطی در یک هم‌زیستی ناخواسته خانه داری| با راه و روش‌های خشک کردن باقالی سبز بیشتر آشنا شویم ایجاد تعادل بین نقش‌های مختلف زنان، چگونه امکان‌پذیر است؟ سیمین دانشور، چهره‌ای شاخص در ادبیات معاصر ایران روایت بانوان خارجی درباره رستاخیز زنان؛ جنگ رمضان تصویر زن ایرانی را در جهان تغییر داد بازگشت دختران هندبالیست خراسانی به میدان لیگ‌برتر حضور تیم ملی فوتسال زنان ایران در هفتمین دوره بازی‌های داخل سالن آسیا از حضور در جنگ تا بازسازی حرم حضرت معصومه (ع) | تاجلی‌بیگم ملکه نیکوکاری که شمشیرزن بود ضرورت فرهنگ‌سازی برای ترویج زایمان طبیعی در جامعه
سرخط خبرها
پیش‌گامی بانوان خادم در گره‌گشایی اجتماعی با اجرای ۲ پویش

پیش‌گامی بانوان خادم در گره‌گشایی اجتماعی با اجرای ۲ پویش

  • کد خبر: ۴۱۰۶۰۳
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۳:۲۵
یکی از دغدغه‌های مهم بانوان خادم در دهه کرامت، مشارکت در آزادسازی مادران دربند از طریق طرح «نذر رهایی» است که با جمع‌آوری کمک‌های خیرخواهانه دنبال می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هم‌زمان با ایام دهه کرامت، بانوان خادم بارگاه منور امام رضا (ع) با حضور در بیمارستان‌ها و زایشگاه‌های سطح شهر مشهد، از بیماران و کادر درمان، عیادت کردند.

هم‌زمان با شب میلاد حضرت معصومه (س)، آیین توزیع هدایا برای نوعروسان در رواق مبارک شیخ طوسی آغاز شده است. همچنین در قالب برنامه «شوق خدمت»، از ۷۰۰ نفر از زائران در رواق امام خمینی (ره) پذیرایی به عمل آمد. علاوه بر این، تبرک خانه حضرت نیز با ظرفیت پذیرایی از ۱۰ هزار زائر، میزبان محبان اهل‌بیت (ع) در این ایام خجسته است.

بانوان خادم در طرح «لبخند رضوی» مشارکت داشتند. همچنین در روز میلاد حضرت معصومه (س)، خادمان خواهر با حضور در بیمارستان‌ها و زایشگاه‌های امام حسین (ع)، رضوی، امام‌زمان (عج)، سینا، ولایت، موسی بن جعفر (ع) و بخش اطفال بیمارستان ابن سینا، از بیماران عیادت کردند و بسته‌های متبرک را به کادر درمان و بیماران اهدا کردند.

همچنین، حضور در مرکز «گلستان علی» مرکز نگهداری والدین شهدا، خانه فرزندان «شکوه مهر ۴»، مرکز پیشگیری از ناهنجاری‌های اجتماعی زنان و مرکز نگهداری بیماران ذهنی «فتح‌المبین» از دیگر برنامه‌هایی است که باهدف ایجاد نشاط معنوی در میان گروه‌های آسیب‌پذیر جامعه انجام می‌شود.

یکی از دغدغه‌های مهم بانوان خادم در این ایام، مشارکت در آزادسازی مادران دربند از طریق طرح «نذر رهایی» است که با جمع‌آوری کمک‌های خیرخواهانه دنبال می‌شود.

علاوه بر این، اجرای طرح «نذر نان بهشتی» نیز از دیگر فعالیت‌های محوری است که در کنار سایر خدمات اجتماعی، تلاش می‌کند تا عطر خدمت رضوی را به سفره‌های نیازمندان برساند و پیوند میان جامعه و آستان مقدس امام رضا (ع) را در حوزه‌های معیشتی و اجتماعی تقویت کند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.