ابتلای زنان به آرتریت روماتوئید نسبت به مردان بیشتر است| نگاهی به اثرگذاری یک درمان نوین قهرمانی تیم اسپینینگ بانوان استان فارس در یک المپیاد ورزشی کشوری چه موضوعاتی در حوزه خانواده و زنان مورد توجه رهبر شهید بود؟ آیا آلرژی کودکان به بادام زمینی قابل درمان است؟ ابهام در وضعیت اسپانسرینگ تیم خاتون برای حضور در رقابت‌های آسیایی دوستش نداشتم اما عاشقش شدم»| روایت شنیدنی همسر شهید مجید شعبانی از آخرین ماه‌های زندگی مشترک اهمیت استفاده از اسیدفولیک برای بارداری سالم درد و ناباروی، ۲ علامت مهم آندومتریوز| چه میزان از زنان درگیر این بیماری هستند؟ توجه به نیاز‌های  ویژه زنان در بحران‌ها، محور اقدامات شهرداری تهران خانه‌تان برق می‌زند، اما چرا هیچ‌کس نمی‌خندد؟ | راهنمای رهایی از وسواس تمیزی برای مادران نگاهی به معجزه ۴ دقیقه‌ای «پیش‌قدم شدن» در آشتی زوجین| مهارتی که نشانه بالاتر بودن هوش عاطفی (EQ) است تجلیل از ۱۱۰ مادر طلبه و اساتید دارای ۴ فرزند و بیشتر حوزه علمیه خراسان در حرم مطهر رضوی تغییر الگوی فرزندآوری در کشور| تعداد فرزندان اول از تعداد فرزندان دوم بیشتر شده است بررسی نقش و جایگاه پروین اعتصامی در آموزش و پرورش افغانستان در یک نشست فرهنگی روایت شهادت شهیده «سیده مهدیس حمیدی» در جنگ تحمیلی سوم از زبان پدر| همه چیز در چند ثانیه تغییر کرد نگاه جلال آل‌احمد به نقش زنان در تحولات انقلاب اسلامی چه بود؟ آیا می توان در آشپزی، صرفه جویی کرد؟| معرفی راهکارهایی ساده برای کاهش دورریز مواد غذایی صدور بیمه اجتماعی برای بیش از ۳ هزار بانوی سرپرست خانوار در تهران
سرخط خبرها
افزایش شانس بارداری در زنان نابارور با مصرف مکمل گیاهی گل مغربی

افزایش شانس بارداری در زنان نابارور با مصرف مکمل گیاهی گل مغربی

  • کد خبر: ۴۱۱۲۲۲
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۰
نتایج یک مطالعه انجام شده توسط جمعی از محققان ایرانی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز نشان می‌دهد مصرف مکمل روغن گل مغربی در زنان نابارور تحت درمان با IVF می‌تواند احتمال لانه‌گزینی جنین و همچنین تعداد تست‌های مثبت بارداری را افزایش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نتایج یک مطالعه که دکتر فرشباف خلیلی و دکتر سهرابی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز انجام شده است نشان می‌دهد مصرف مکمل روغن گل مغربی در زنان نابارور تحت درمان با IVF می‌تواند احتمال لانه‌گزینی جنین و همچنین تعداد تست‌های مثبت بارداری را افزایش دهد.

این مطالعه در بازه زمانی سال‌های ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰ در درمانگاه‌های ناباروری دانشگاه علوم پزشکی تبریز انجام شد. در این کارآزمایی، ۸۴ زن کاندید IVF پس از بررسی معیار‌های ورود و خروج، به‌صورت تصادفی در دو گروه مداخله و کنترل قرار گرفتند.

در گروه مداخله، شرکت‌کنندگان روزی ۳ کپسول روغن گل مغربی دریافت کردند؛ کپسولی که حاوی ۱۳ درصد گامالینولنیک اسید (GLA) و ۷۲ درصد لینولئیک اسید بود. این مصرف از روز اول سیکل IVF آغاز شد و تا دو هفته، زمان انتقال جنین ادامه پیدا کرد. گروه کنترل نیز پلاسبو هم‌شکل و هم‌رنگ دریافت کردند.

این کارآزمایی با طراحی تصادفی، کنترل‌شده و سه‌سوکور انجام شد تا اثر مکمل و کاهش سوگیری در نتایج، تا حد امکان کنترل شود. محققان تلاش کردند از روز اول سیکل IVF تا زمان انتقال، یک برنامه مشخص برای گروه‌ها تعریف کنند و خروجی‌های اصلی شامل میزان لانه‌گزینی و تست‌های مثبت بارداری را بررسی کردند.

این تحقیق که جزئیات کامل آن در مقاله‌ای با شناسه DOI: https://doi.org/۱۰.۱۰۱۶/j.aimed.۲۰۲۴.۰۸.۰۰۴ منتشر شده است، با توجه به یافته‌ها، پژوهشگران نتیجه می‌گیرند روغن گل مغربی می‌تواند به‌عنوان یک رویکرد کمکی در کنار درمان استاندارد IVF مطرح شود؛ البته تصمیم نهایی درباره مصرف باید طبق شرایط فردی و با هماهنگی تیم درمان ناباروری انجام شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.