وضعیت سن ازدواج در استان‌های کشور چگونه است؟ اهدای مدال‌های برنز بانوی ملی‌پوش پاراوزنه‌برداری بانوان ایران به شهید ماکان نصیری پرداخت حدود ۲۰۹ هزار میلیارد تومان تسهیلات ازدواج به متقاضیان در سال ۱۴۰۴ عملکرد عجیب ستاره‌های خراسانی در مسابقات دوومیدانی جایزه بزرگ بندر ترکمن چای زعفرانی و دمنوش گل‌محمدی، پادزهری برای شلوغی زندگی شهری آزیتا ترکاشوند: هنرمندان می‌توانند شاهنامه‌ای دیگر برای ایران بسازند کاهش ۵۲ درصدی آمار سقط جنین در کشور با اجرای قانون جوانی جمعیت برتری زنان ایران مقابل بنگلادش در مسابقات والیبال آسیای مرکزی نگاهی به اسامی قابل توجه نوزادان دختر ترکیه در سال ۲۰۲۵ خانه داری | آیا شکر قهوه‌ای، تاریخ مصرف دارد؟ موضوع جمعیت برای کشور از جنگ هم مهمتر است از نظر ایرانی‌ها، بهترین سن ازدواج چند سالگی است؟ خطرات چاقی مادران در بارداری و راه‌های کنترل آن پایان رقابت‌های دوومیدانی جایزه بزرگ در بخش بانوان بانوان شاعر ایرانی و جهان اسلام برای شهید رئیسی می‌سرایند خانه داری| برای نظافت اصولی منزل به چه نکاتی توجه کنیم؟ نقش پررنگ اجرای سبک زندگی بدون پلاستیک در ارتقای سلامت کودک شکستن رکورد دوی ۴۰۰ متر بانوان ایران پس از ۱۴ سال
سرخط خبرها
سودابه بیضایی: باید معلمانی با کاراکتر‌های خاص به تصویر بکشیم

سودابه بیضایی: باید معلمانی با کاراکتر‌های خاص به تصویر بکشیم

  • کد خبر: ۴۱۱۵۸۱
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۹:۲۲
سودابه بیضایی، بازیگر تلویزیون که اخیرا شخصیت یک معلم را در سریال «بهار شیراز» ایفا کرده بود درخصوص نوع به تصویر کشیدن کاراکتر معلم گفت: خوب است اگر می‌خواهیم تصویری درست از معلمان ارائه دهیم معلمانی با کاراکتر‌های خاص را به تصویر بکشیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به تصویر کشاندن کاراکتر معلم در آثار سینمایی و تلویزیونی، سوژه‌ای است که مورد توجه کارگردانان متعددی قرار گرفته است. به گونه‌ای که در اکثر این آثار شخصیت معلم از یک کالبد صرفا آموزشی خارج، و به نماد تحول تبدیل می‌شود.

سودابه بیضایی بازیگر تلویزیون که نقش معلمی را در یکی از تازه‌ترین کار‌های خود ایفا کرده است در مورد مختصات این کاراکتر بیان کرد: کاراکتر پوران نظافت در سریال «بهار شیراز» اولین نقش من به عنوان یک معلم نبود. در سریال‌های متعددی همچون کیمیا و فیلم سینمایی گیس بریده در این نقش بازی کرده‌ام؛ در مورد نقش معلمی باید بگویم که با توجه به ویژگی‌های هر کاراکتر مدل معلم بودن می‌تواند عوض شود و این نقش بسیار وابسته به کاراکتر و ویژگی‌های انسانی آن شخصیت است و این‌گونه می‌تواند تفاوت داشته باشد.

وی ادامه داد: پدرم معلم و فرهنگی بود و، چون با یک معلم زندگی کرده‌ام این جایگاه شغلی برای من غریبه و دور از دسترس نیست.

بیضایی با تاکید بر اهمیت پرداخت به معلم و جایگاه این شغل در تلویزیون تصریح کرد: مدرسه دومین نهاد پس از خانواده است و هر معلمی جایگاهی بسیار برجسته دارد چرا که حتی می‌تواند مسیر زندگی یک آدم را عوض کند؛ به همین دلیل معلمی اهمیت ویژه‌ای در زندگی هر فرد و تک تک ما دارد و باید به آن پرداخته شود.

وی در پاسخ به این سوال که تا چه اندازه به این جایگاه در تلویزیون پرداخته شده است، عنوان کرد: کار‌هایی بوده است که به این نقش پرداخته، اما زیاد نبوده‌اند. ضمن این که در بازنمایی تصویر معلمان در کار‌ها متاسفانه نقش‌ها به سمت تیپ رفته است و نه کاراکتر؛ به همین خاطر گویی یک معلم در آثار مختلف تکرار می‌شود؛ بنابراین خوب است اگر می‌خواهیم تصویری درست از معلمان ارائه دهیم معلمانی با کاراکتر‌های خاص را به تصویر بکشیم.

این بازیگر ادامه داد: در سریال «بهار شیراز» من تلاش کردم تا تمام وجوه انسانی کاراکتر لحاظ شود. به همین دلیل پوران نظافت در عین اقتداری که دارد مهربان است. اساسا باید تمام تناقضات در یک شخصیت باشد تا نقشی انسانی رقم بخورد. یعنی من از این معلم – همانند آنچه از معلم‌های خوبم در دوران تحصیل به یاد دارم - در عین حالی که حساب می‌برم دوستش داشته باشم چرا که او اگرچه در موقعیتی خشمگین، اما در موقعیتی دیگر مهربان است.

بیضایی با تاکید بر ویژگی‌های یک معلم ایده‌آل اظهار کرد: معتقدم معلم خوب کسی است که نوری در زندگی انسان‌ها انداخته و مسیری را روشن کند؛ او باید بتواند عزت نفس به شاگردانش بدهد و توانایی کشف استعداد انسان‌ها را داشته باشد. آدم‌ها اگر در مسیر رشد استعدادشان، به درستی کشف شود در مسیر مناسب و مفیدی قرار می‌گیرند و این توانایی یک معلم است. در نهایت یک معلم خوب باید بتواند انگیزه و امید را در دانش آموزان بیدار کند.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.