قهرمان ماده ۴ در ۴۰۰ متر رقابت‌های لیگ دوومیدانی بانوان مشخص شد | کسب یک رکورد جدید رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال زنان | تیم تراکتور به نخستین پیروزی خود دست یافت خواب زودهنگام و منظم؛ اساسی‌ترین سرمایه‌گذاری عصبی و شناختی برای رشد همه‌جانبه کودک آشپزی | طرز تهیه کتلت بادمجان بدون سیب‌زمینی را بلدید؟ ناباروری؛ یکی از عوامل مهم تنش در روابط زناشویی | حضور روانشناسان در کنار تیم درمان ضروری است رئیس فدراسیون کبدی: از عملکرد زنان در ناگویا راضی بودم آیا عامل پیشرفت آلزایمر در زنان، پروتئین‌ها هستند؟ امکان بارداری پس از درمان سرطان پستان وجود دارد رواق نجمه خاتون (س) میزبان بانوان در محفل دعای ضراب اصفهانی می‌شود | بررسی «آسیب‌های مقایسه در زندگی» در صحن جمهوری اسلامی حرم مطهر رضوی دستور پخت مرغ زعفرانی تابه‌ای | شامی سریع و خوش‌عطر برای اعضای خانواده شکست سپاهان و برد استقلال در هفته سوم لیگ برتر هندبال زنان حضور داوران ایرانی در لیگ قهرمانان زنان آسیا چرا دو سال اول زندگی کودک، حیاتی است؟ اینفوگرافی | فواید زردچوبه برای زنان دختران دانش‌آموز مشهدی به یاد کودکان میناب، اثر هنری ساختند | میناب، هشتک، ۱۶۸ معرفی راهکار‌هایی برای توجه زوجین به مرز صراحت و بی‌احترامی در زندگی مشترک نماینده دختران والیبالیست مشهد در فصل جدید لیگ‌ برتر کشور حریفان خود را شناخت ویژه‌برنامه‌های حرم مطهر رضوی برای بانوان (پنجشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۵) یک راهکار عالی برای گرم کردن کانون خانواده آشپزی |‌ دستور پخت شامی بروجردی | یک وعده غذایی لذیذ و آسان برای کدبانوهای ایرانی
سرخط خبرها
یک رکورد خوب ثبت شد| نخستین سال «بدون مرگ مادر» در تاریخ دانشگاه علوم پزشکی اراک

یک رکورد خوب ثبت شد| نخستین سال «بدون مرگ مادر» در تاریخ دانشگاه علوم پزشکی اراک

  • کد خبر: ۴۱۲۳۹۲
  • ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۶
به گفته معاون بهداشتی علوم پزشکی اراک، نخستین سال «بدون مرگ مادر» در تاریخ این دانشگاه در سال ۱۴۰۴ رقم خورد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جواد جواهری در نشست صمیمانه با ماما‌های مراکز بهداشت به مناسبت روز جهانی ماما با اشاره به دستاورد تاریخی علوم پزشکی اراک گفت: سال ۱۴۰۴ برای نخستین بار از ابتدای دهه ۸۰ تاکنون، هیچ مورد مرگ مادری ناشی از بارداری و زایمان در مجموعه تحت پوشش این دانشگاه ثبت نشده است.

وی با تبریک روز جهانی ماما، نقش آنان را در تکوین حیات انسان حیاتی دانست و افزود: مهم‌ترین دوران زندگی یک زن، دوران بارداری است و تمام نتایج سلامت مادر و جنین در دستان پرمهر شما شکل می‌گیرد. از مراقبت‌های پیش از بارداری تا شش هفته پس از زایمان، این حضور شماست که تولد یک انسان سالم را تضمین می‌کند.

معاون بهداشتی علوم پزشکی اراک با ارائه آمار مقایسه‌ای درخشان استان، تصریح کرد: از سال ۱۳۸۰ تا پایان سال ۱۴۰۳، در مجموع ۸۷ مورد مرگ مادری در استان ثبت شده بود، اما با تلاش شبانه‌روزی شما، سال ۱۴۰۴ به عنوان اولین سالی در تاریخ دانشگاه ثبت شد که علی‌رغم ثبت ۹۶ هزار و ۴۱ واقعه بارداری در سامانه سیب، هیچ مرگ مادری در اثر بارداری و زایمان نداشتیم.

۱۳۰ ماما در حوزه بهداشت مشغول به فعالیت هستند

جواهری با اشاره به افق پیش‌روی این حوزه در برنامه هفتم توسعه، بر ضرورت ارتقای شاخص‌ها تاکید کرد و افزود: تا سال ۱۴۰۷ باید به پوشش ۹۸ درصدی مراقبت‌های بارداری و زایمان ایمن دست یابیم. همچنین هدف‌گذاری ما، پوشش ۱۰۰ درصدی کلاس‌های آمادگی زایمان، کاهش سالانه ۵ درصد از آمار سزارین و تحقق ۵۰ درصدی زایمان‌های بدون درد در کل زایمان‌های طبیعی است.

وی با اشاره به زیرساخت‌های موجود خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۳۰ ماما در حوزه بهداشت مشغول به فعالیت هستند و ۶۳ کلاس فعال آمادگی برای زایمان با بهره‌گیری از ۹۶ مربی دوره‌دیده، وظیفه آموزش و توانمندسازی مادران را بر عهده دارند.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.