مغفول ماندن بسیاری از نقش‌های زنان در جنگ‌های تحمیلی اخیر | رسانه ها، پیگیر بازنمایی هویت واقعی زن ایرانی را باشند بانوی ملی‌پوش تیراندازی ایران: همه تیراندازان حاضر در فینال حرفه‌ای هستند آیا جمله «با خودش زندگی می‌کنم نه خانواده‌اش»، تفکر درستی است؟ خانه‌داری| با چند روش ساده، آشپزخانه را ایمن کنیم آغاز دومین مرحله از اردوی آماده‌سازی تیم ملی بانوان پارادوومیدانی از دوشنبه (۵ مرداد ماه ۱۴۰۵) وقتی ماندن در تولید سخت‌تر از شروع آن است| ایجاد یک کسب و کار و اشتغال برای بانوان شهر توسط یک بانوی لرستانی آغاز شمارش معکوس خاتون برای سومین ماجراجویی قاره‌ای گروه‌های مردمی جهادی پای کار ترویج فرزندآوری آمدند تهدید صمیمیت خانواده با استفاده افراطی از فضای مجازی نائب قهرمانی خراسان رضوی در مسابقات کاتای قهرمانی بانوان کشور ویدیو| روایت تکان‌دهنده امدادگر از دق کردنِ دختر سه ساله دکتر جمیله علم‌الهدی: حفظ وحدت انتظار امروز شهید رییسی از همه است پیکر مادر شهیدان داروغه در کاشان تشییع و خاکسپاری شد آمریکا پنج قلوهای معروف یزدی را یتیم کرد | روایت همسر و دختر شهید از روز حادثه + فیلم بررسی جایگاه نهاد خانواده در دیدگاه رهبر شهید انقلاب| مادر نخستین معلم جامعه است کسب مدال برنز توسط بانوی ایرانی در جام‌جهانی تیراندازی در هانگژو چین آموزش قرآن؛ محور اصلی فعالیت های شاگرد زرنگ مکتب ملا نازنین‌بیگم | خانه‌ای که بوی گلاب و اسپند می‌دهد
سرخط خبرها
«خانم طاهایی؛ استادی که اهل سیاست بود» | روایت زنی که مکتب نرجس را پایگاه انقلابی بانوان کرد

«خانم طاهایی؛ استادی که اهل سیاست بود» | روایت زنی که مکتب نرجس را پایگاه انقلابی بانوان کرد

  • کد خبر: ۴۱۴۹۲۵
  • ۰۳ تير ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۰
خانم طاهایی، مؤسس مکتب نرجس (س)، معتقد بود زن اگر جایگاه واقعی خود را بشناسد، در هر نقشی می‌تواند جامعه را به سمت صلاح ببرد.

به گزارش شهربانو، خانم طا‌هایی عرصه‌ای برای تعلیم و تربیت بانوان راه انداخت. هدف اصلی و نگاه خانم طا‌هایی این بود که اگر زن به جایگاه واقعی خودش پی ببرد، در هر جایگاهی که باشد، می‌تواند بهترین باشد. حالا این نقش می‌تواند مادری باشد، همسری باشد، دختری باشد یا می‌تواند معلم، پزشک، مهندس باشد.

تفکر خانم طا‌هایی این بود که لازم نیست همه حوزوی باشند، چه‌بسا که مدارسی هم تأسیس کردند. ایشان می‌گفت باید از سنین کودکی تفکر دینی را به کودک یاد بدهیم. این کودک با همین تفکر بزرگ می‌شود و دانشگاه می‌رود.

اگر پزشک شد، پزشکی نباید برایش مسیر را تعیین کند. او در قالب پزشکی باید به مردم خدمت کند. یا اگر معلم شد، با تفکر و اندیشه صحیح دینی به بچه‌ها درس بدهد، شغل حیثیت دومش باشد، درحالی‌که اولویت اولش دین است.

ما می‌گوییم زن مربی است (خدا صفت مربی‌بودن خودش را به زن داده است). این مربی می‌تواند با تربیت انسان‌ها، جامعه را به‌سمت صلاح ببرد و می‌تواند با تربیت صحیح نکردن انسان‌ها، جامعه را به‌سمت فساد ببرد. این نشانه محوریت زنان است.

خانم طا‌هایی از سال ۱۳۵۰ سلسله‌جلساتی را در مسجدالنبی (ص) کوهسنگی مشهد برگزار می‌کرد. در سال ۱۳۵۵ از ساواک رفتند که خانم طا‌هایی را دستگیر کنند و مکتب نرجس دو سال تعطیل شد.

بعد از آن خانم طا‌هایی جلسات را در خانه‌ها برگزار می‌کرد، حتی در آن تحصنی که در منزل آیت‌ا... قمی برگزار شد، خانم طا‌هایی و همه استادان و همکارانشان حضور داشتند. در راهپیمایی ۱۰ دی خانم طا‌هایی و همه طلاب مکتب نرجس (س) شرکت کردند.

خانم طا‌هایی به‌عنوان مدیر یکی از مراکز علمی زنان، سردمدار زنان انقلابی بود و به حرکت انقلابی زنان جهت می‌داد. او از شاگردان رهبر معظم انقلاب بود، پدر همسرش حاج‌آقای طا‌هایی استادش بود، آیت‌ا... نهاوندی و آیت‌ا... میلانی استادان خانم طا‌هایی بودند. آمیرزا جوادآقاتهرانی دایی خانم طا‌هایی بود و در حرکت‌های انقلابی‌اش مؤثر بود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.