نخستین پایگاه فرودگاهی اورژانس زنان در آبادان افتتاح شد سهم ۷۸ درصدی زنان کشور در مهارت‌آموزی رشته‌های متنوع بهزیستی عضویت یک بانوی ایرانی در کارگروه هندبال زنان فدراسیون جهانی هانیه رستمیان رکورد شکست| ارتقای ۲ امتیاز در اردوی تیم ملی تپانچه زمان طلایی فرزندآوری را از دست ندهید اضطراب یکی از رایج‌ترین مشکلات سلامت روان در زنان باردار است روایت تلاش بانوی مشهدی که با ۳۰۰ زن داوطلب یک محله را متحول کرد خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در دوران یائسگی بیشتر است تیم ملی والیبال بانوان به بازی‌های آسیایی ناگویا نمی‌رود هر واحد خون جان ۳ بیمار را نجات داد| جهش ۱۱۹ درصدی اهدای خون بانوان خراسانی در دل جنگ یک تصمیم ملی برای مد و لباس در مشهد| طراحان زن آماده باشند شستن ظرف‌ها یا درس خواندن بچه‌ها؟ | چرا مغز شما همیشه کار سخت را به تعویق می‌اندازد؟ متروی شیراز برای مادران باردار و دارای فرزند خردسال، رایگان شد مادران بخوانند| معرفی چند راهکار برای خوابیدن به موقع کودکان لجباز تغییر در میزبانی رقابت‌های لیگ برتر زنان| جلسه کمیته فنی برگزار شد ضرورت تشخیص و درمان افسردگی پس از زایمان| نشانه‌های مهم کدامند؟ حضور بانوان در موکب ها، یکی از زیباترین جلوه‌های اسلام اجتماعی گفت‌و‌گو با زهرا قبادی، مدرس و هنرمند سفال و سرامیک | سفال باید روح و هویت داشته باشد جشن ازدواج لاکچری یا یک عمر آرامش؟ | مادران چطور ناخواسته دخترانشان را مصرف‌گرا تربیت می‌کنند؟ آمار تکان‌دهنده سازمان بهداشت جهانی: از هر ۶ زوج در جهان یک زوج با ناباروری مواجه است
سرخط خبرها
مادران بخوانند| ضرورت تشخیص زودهنگام علائم تأخیر رشدی و پردازش حسی در کودکان

مادران بخوانند| ضرورت تشخیص زودهنگام علائم تأخیر رشدی و پردازش حسی در کودکان

  • کد خبر: ۴۱۷۵۵۹
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۵
عضو هیئت مدیره انجمن کاردرمانی استان البرز با تاکید بر تشخیص زودهنگام علائم تأخیر رشدی و پردازش حسی در کودکان گفت: آگاهی و مداخله زودهنگام می‌تواند مسیر زندگی کودک را تغییر دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا بهرامی با تاکید بر تشخیص زودهنگام علائم تأخیر رشدی و پردازش حسی در کودکان، گفت: آگاهی و مداخله زودهنگام می‌تواند مسیر زندگی کودک را تغییر دهد، بسیاری از کودکانی که امروز در مدرسه و زندگی روزمره عملکرد خوبی دارند، کودکانی بوده‌اند که مشکلاتشان زود شناسایی شده و به‌موقع خدمات توانبخشی مناسب را دریافت کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه سیاری از خانواده‌ها با نگرانی‌هایی مثل بدغذایی، بدخوابی، بی‌قراری، دیر حرف زدن یا بازی نکردن کودک مراجعه می‌کنند، اما معمولاً نمی‌دانند این مسائل دقیقاً از کجا ریشه می‌گیرد و آیا طبیعی است یا نیاز به بررسی تخصصی دارد، افزود: در سال‌های اول زندگی، مغز با سرعت زیادی رشد و شکل می‌گیرد. به همین دلیل هرچه مشکلات رشدی زودتر شناسایی شود، امکان مداخله مؤثرتر و پیشگیری از چالش‌های بعدی بیشتر خواهد بود.

عضو هیئت مدیره انجمن کاردرمانی استان البرز ادامه داد: یکی از مهم‌ترین نکاتی که والدین باید به آن توجه کنند، نشانه‌های اولیه تأخیر رشدی می‌داند. اگر کودک تماس چشمی مناسبی برقرار نمی‌کند، به اسم خود واکنش نشان نمی‌دهد، در تعامل با دیگران علاقه کمی دارد، بازی‌هایش محدود و تکراری است، یا در مهارت‌های رشدی از جمله مهارت‌های حرکتی و ارتباطی مثل نشستن، راه رفتن، صحبت کردن و ارتباط گرفتن تأخیر دارد؛ بهتر است این موارد جدی گرفته شود.

بهرامی گفت: موضوعی که کمتر شناخته شده، اما در میان مشکلات رایج کودکان دیده می‌شود، اختلال پردازش حسی است. بسیاری از خانواده‌ها وقتی از مشکلات حسی می‌شنوند، تصور می‌کنند منظور فقط حساسیت به صدا یا لمس است، در حالی که پردازش حسی دامنه بسیار وسیع‌تری دارد.

وی بیان کرد: در برخی کودکان، مغز در پردازش و تنظیم این ورودی‌ها دچار مشکل می‌شود و همین مسئله می‌تواند خود را به شکل رفتار‌هایی نشان دهد که خانواده معمولاً دلیلش را نمی‌فهمد؛ چون نه کودک می‌تواند دقیق توضیح دهد چه چیزی آزارش می‌دهد و نه خانواده ریشه مسئله را می‌شناسد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.