از جبهه‌های ایثار تا بارگاه رضوی | «حماسه‌سازان بی‌ادعا» در رواق نجمه خاتون (س) روایت می‌شوند (۳ مهر ۱۴۰۵) ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید مهدی کرمانی «الگوی سوم زن مسلمان»؛ مفهومی تکمیل‌کننده برای حضور اجتماعی زنان و نقش‌آفرینی موثر آنها در خانواده لیگ برتر هندبال بانوان باشگاه‌های کشور از امروز پنجشنبه (۲ مهر ماه ۱۴۰۵) آغاز شد آشپزی | مانی‌پلو دامغانی؛ ترکیب هماهنگ طعم‌های شیرین، ترش و خوش‌عطر + طرز تهیه خانه‌داری | یخ‌زدایی موادغذایی روی کابینت خطرناک است برگزاری یک کارگاه آموزشی برای زنان خانه‌دار مشهدی | بوستان شهربانوی نصرت میزبان شد آغاز هفته دوم لیگ برتر فوتبال زنان ایران از امروز (۲ مهر ماه ۱۴۰۵) بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ | مدال برنز دختر ملی‌پوش ایرانی در ماده تک‌نفره سنگین وزن کسب شد کسب ۳ مدال طلا و یک نفره توسط بانوان تیم ملی روئینگ ایران در بازی‌های آسیایی ویژه‌برنامه «فرزندان روح‌الله، حماسه‌سازان بی‌ادعا» در رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود نسخه شفابخش برای درمان کمردرد زنان خانه‌دار رقابت‌های اسکواش بیستمین دوره بازی‌های آسیایی ناگویا | ۲ بانوی ایرانی به مرحله بعد صعود کردند ناکامی تیم ملی کبدی بانوان ایران در سومین دیدار مرحله گروهی بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ اینفوگرافی| علائم شایع یائسگی ارتباط میان وزن پایین نوزاد هنگام تولد با عناصر نادر خاکی چیست؟ ایجاد شبکه‌های حمایتی و اجتماعی زنان پس از دوران دفاع مقدس ماجرای دستگیری متخصص‌نمای طب سوزنی چه بود؟ «فرزندان روح‌الله؛ حماسه‌سازان بی‌ادعا» | رواق نجمه خاتون (س) میزبان بانوان در هفته دفاع مقدس
سرخط خبرها
زنان، بیشترین متقاضی دریافت مجوز‌های مشاغل خانگی در کشور

زنان، بیشترین متقاضی دریافت مجوز‌های مشاغل خانگی در کشور

  • کد خبر: ۴۱۸۱۱۰
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۰۰
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: امروز بیش از ۸۰ درصد مجوز‌هایی که برای کسب‌وکار‌های خانگی صادر شده، به زنان اختصاص یافته و آنها اصلی‌ترین متقاضیان دریافت این مجوز‌ها بوده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر با تأکید بر ضرورت صیانت از ظرفیت‌های شکل‌گرفته در خانواده‌ها، گفت: یکی از مهم‌ترین این ظرفیت‌ها، کسب‌وکار‌های خانگی و خانواده‌محور است که دولت از ابتدای فعالیت خود بر توسعه آن تأکید داشته است.

وی اظهار کرد: امروز بیش از ۸۰ درصد مجوز‌هایی که برای کسب‌وکار‌های خانگی صادر شده، به زنان اختصاص یافته و زنان اصلی‌ترین متقاضیان دریافت این مجوز‌ها بوده‌اند.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده افزود: زنان با همت بالا در این حوزه فعالیت می‌کنند و دولت نیز در سال گذشته ۶۰ همت از تسهیلات اشتغال را با اولویت زنان اختصاص داد با همکاری وزارت کار، آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های مربوطه به دستگاه‌هایی همچون کمیته امداد، بهزیستی، سازمان میراث فرهنگی، جهاد دانشگاهی و سازمان فنی‌وحرفه‌ای ابلاغ شد تا این تسهیلات به دست زنان کارآفرین برسد.

رفع ایرادات سال گذشته در پرداخت تسهیلات

بهروزآذر با اشاره به اصلاح روند‌های سال گذشته تصریح کرد: امسال ایرادات سال گذشته برطرف شده و با جدیت بیشتری این موضوع را دنبال می‌کنیم.

وی همچنین از افزایش تخصیص‌ها در حوزه صنایع‌دستی و بوم‌گردی خبر داد و گفت: مقرر شده فعالان این حوزه به‌صورت تخصصی توسط سازمان میراث فرهنگی شناسایی شوند تا حمایت‌ها به شکل کامل در اختیار آنان قرار گیرد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده ابراز امیدواری کرد: با تدبیر رئیس‌جمهور و تشکیل ستادی به ریاست معاون اول، مشکلات موجود در حوزه اینترنت برطرف شود و تمام تلاش ما این است که شرایط اینترنت نه‌تنها به وضعیت قبل از جنگ بازگردد بلکه حتی بهتر از گذشته شود.

بهروزآذر از رسانه‌ها خواست همچنان در کنار مردم باشند و گفت: زنان در همه میدان‌ها پای کار ایران بوده‌اند و حضورشان شگفت‌انگیز است. ما باید در همه عرصه‌ها به مسائل و آسیب‌هایی که متوجه زنان می‌شود توجه داشته باشیم.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.