شستن ظرف‌ها یا درس خواندن بچه‌ها؟ | چرا مغز شما همیشه کار سخت را به تعویق می‌اندازد؟ متروی شیراز برای مادران باردار و دارای فرزند خردسال، رایگان شد تغییر در میزبانی رقابت‌های لیگ برتر زنان| جلسه کمیته فنی برگزار شد ضرورت تشخیص و درمان افسردگی پس از زایمان| نشانه‌های مهم کدامند؟ حضور بانوان در موکب ها، یکی از زیباترین جلوه‌های اسلام اجتماعی گفت‌و‌گو با زهرا قبادی، مدرس و هنرمند سفال و سرامیک | سفال باید روح و هویت داشته باشد آمار تکان‌دهنده سازمان بهداشت جهانی: از هر ۶ زوج در جهان یک زوج با ناباروری مواجه است اعزام تیم ملی کاراته بانوان ایران به بیست‌ودومین دوره رقابت‌های قهرمانی آسیا حضور بیش از یک‌هزار زن بدهکار مالی در زندان‌های کشور استعمال دخانیات و اضافه‌وزن؛ مهم‌ترین عوامل سرطان در زنان تیم ملی والیبال زنان ایران در جایگاه هفتم مسابقات کافا| امتیازآورترین بازیکن دیدار ایران و فیلیپین چه کسی بود؟ بلاتکلیفی ۱۶ هزار متقاضی دریافت وام ازدواج در استان مازندران آغاز مرحله یازدهم تمرینات تیم ملی والیبال نشسته بانوان از امروز (شنبه ۲۳ خرداد ماه ۱۴۰۵) درباره اثرات پیچیده رژیم ۱۲۰۰ کالری بر بدن چه می دانید؟ ابتلای زنان به آرتریت روماتوئید نسبت به مردان بیشتر است| نگاهی به اثرگذاری یک درمان نوین افزایش سن بارداری در خراسان شمالی| ۵۵ هزار مادر، تک فرزند هستند قهرمانی تیم اسپینینگ بانوان استان فارس در یک المپیاد ورزشی کشوری چه موضوعاتی در حوزه خانواده و زنان مورد توجه رهبر شهید بود؟
سرخط خبرها
۱۲۰۰ زن سرپرست خانوار از بیماری خاموش و خطرناک خود نجات یافتند | طرح غربالگری چه کرد؟

۱۲۰۰ زن سرپرست خانوار از بیماری خاموش و خطرناک خود نجات یافتند | طرح غربالگری چه کرد؟

  • کد خبر: ۴۱۹۲۲۷
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۱۷
بنا بر اعلام معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور، یک طرح ملی غربالگری، ۱۲۰۰ زن سرپرست خانوار را که از سرطان خود بی‌خبر بودند، شناسایی کرد و حالا خدمات درمانی‌شان در حال ارائه است. اما چرا این بیماران هنوز به صندوق بیماری‌های خاص دسترسی ندارند و چه راه‌حلی پیش روی آنهاست؟

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید حسن موسوی‌چلک با اشاره به اجرای برنامه غربالگری سلامت جسمی زنان سرپرست خانوار، اظهار کرد: در این طرح ۱۰۷ هزار پرسشنامه توزیع شد که بیش از ۸۰ هزار نفر در فرآیند غربالگری مشارکت کردند و در نتیجه آن، یک هزار و ۲۰۰ نفر مبتلا به سرطان شناسایی شدند با همکاری معاونت بهداشت وزارت بهداشت، خدمات درمانی مورد نیاز این افراد در حال ارائه است و در همین راستا جلساتی نیز با بنیاد بیماری‌های خاص برگزار شده است.

وی از آغاز اجرای طرح ملی سنجش و رصد سلامت روان خبر داد و گفت: یکی از نیاز‌های اساسی کشور، دسترسی آسان مردم به خدمات حوزه سلامت روان است.

معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به طرح دو مطالبه از کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، بیان کرد: نخست اینکه یک هزار و ۲۰۰ فرد مبتلا به سرطان که در این غربالگری‌ها شناسایی شده‌اند در حال حاضر امکان استفاده از حمایت‌های صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج را ندارند و ضروری است روند بهره‌مندی آنها از این خدمات تسهیل شود.

وی دومین مطالبه را توسعه پوشش بیمه‌ای خدمات روانشناسی، مشاوره و مددکاری اجتماعی عنوان کرد و افزود: در حال حاضر در این حوزه با چالش‌های جدی مواجه هستیم و اگر پوشش بیمه‌ای فراگیر برای خدمات سلامت روان ایجاد نشود باید منتظر افزایش آسیب‌های اجتماعی باشیم.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.