آیا مربی مشهدی هدایت تیم ملی بانوان کبدی را برعهده می‌گیرد؟ به خاطر شومیز خامه دوزی گل دار نجات ۲۰۳ نوزاد نارس در معرض آسیب شدید شبکیه چشم (ROP) در شیراز ۱۲۰۰ زن سرپرست خانوار از بیماری خاموش و خطرناک خود نجات یافتند | طرح غربالگری چه کرد؟ شیب کاهشی فرزندآوری سوم و چهارم و بیش از پنجم در ۳ سال اخیر| آیا طرح‌های تشویقی به نتیجه نرسیدند؟ تخفیف ویژه شهرداری مشهد برای مادران سه‌فرزندی| ۲۸۳۱ پدربزرگ پای کار فرزندآوری آمدند نقش پررنگ عوامل غیرقابل اصلاح در ابتلا به سرطان پستان مادر بودن، یک سپر بیولوژیکی در برابر سکته مغزی و آسیب عروقی مغز ناهید کیانی مسافر قطعی بازی‌های آسیایی ناگویا شد مژده لواسانی: سخت‌ترین تجربه کاری‌ام «من زنده‌ام» بود سهم زنان ایران از جایگاه ریاست دانشگاه‌ها چقدر است؟ برنامه‌ریزی برای اتصال کسب‌وکار‌های خانگی و مهارت‌بنیان به چرخه صادرات افزایش ۱۳۳ درصدی مصرف سیگار در دختران نوجوان | زنگ خطر سلامت جامعه و نسل آینده، مدت‌هاست به صدا در آمده است چاقی یکی از شایع‌ترین تغییرات دوران یائسگی است زنان سرپرست خانوار، جمعیت عمده تحت حمایت کمیته امداد استان تهران انتشار فراخوان پنجمین «همایش بین‌المللی کتاب سال بانوان» | حمایت از آثار پژوهشی زنان، هدف اصلی است اجرای فرآیند هدایت تحصیلی ویژه فرزندان زنان سرپرست خانوار در تهران| آیا قول شهرداری عملیاتی شد؟ کدام گروه از مادران روستایی و عشایر در سمنان، رایگان بیمه شده‌اند؟ کاپیتان تیم ملی فوتسال بانوان: امیدوارم امسال طلسم قهرمانی المپیک آسیایی را بشکنیم مبینا نعمت‌زاده بازی‌های آسیایی را از دست داد
سرخط خبرها
آیا مربی مشهدی هدایت تیم ملی بانوان کبدی را برعهده می‌گیرد؟

آیا مربی مشهدی هدایت تیم ملی بانوان کبدی را برعهده می‌گیرد؟

  • کد خبر: ۴۱۹۳۵۳
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۵۲
هنوز وضعیت نیمکت تیم ملی مشخص نیست و فدراسیون تکلیف سرمربی این تیم را نهایی نکرده و قرار است به‌زودی تصمیمی بزرگ گرفته شود.

مژده رنگیان| شهرآرانیوز؛ فدراسیون کبدی در آستانه بازی‌های آسیایی۲۰۲۶ ناگویا قصد دارد هدایت تیم ملی بانوان را به یک مربی ایرانی بسپارد و یکی از گزینه‌های موردبررسی، مربی مشهدی تیم ملی خواهد بود.

در فاصله نه‌چندان‌زیاد تا آغاز بیستمین دوره بازی‌های آسیایی ناگویا و آیچی ژاپن، اردو‌های تیم ملی کبدی از مدتی قبل آغاز شده که شاهد حضور سه چهره خراسانی در آن هستیم.

آیناز فرامرزی و فاطمه سرابایگی، دو بازیکن استان در این تمرینات هستند و سمانه افخم نیز به‌عنوان مربی مشهدی در این تمرینات حضور دارد؛ اما نکته قابل‌توجه این است که هنوز وضعیت نیمکت تیم ملی مشخص نیست و فدراسیون تکلیف سرمربی این تیم را نهایی نکرده و قرار است به‌زودی تصمیمی بزرگ گرفته شود.

پس از پایان بازی‌های آسیایی هانگژو که هدایت تیم ملی بانوان بر‌عهده یک مربی هندی بود، فدراسیون تصمیم گرفت مسیر تازه‌ای را در پیش بگیرد و فرصت بیشتری به مربیان داخلی بدهد.

در‌همین‌راستا نیز در رویداد‌هایی مانند قهرمانی آسیا و قهرمانی جهان از مربیان ایرانی همچون زهره تربتی‌نژاد و ماهرخ دانش استفاده شد تا شرایط برای حضور پررنگ‌تر مربیان ایرانی فراهم شود. اما در شرایط فعلی آزاده سلگی و سمانه افخم به‌عنوان مربیان حاضر در اردو‌های تیم ملی بانوان فعالیت می‌کنند و هنوز مشخص نیست فدراسیون در‌نهایت قصد دارد هدایت تیم را به کدام‌یک بسپارد.

به‌این‌ترتیب افخم، مربی مشهدی کبدی، این شانس را دارد که بتواند این تیم را در مسابقات حساس ناگویا هدایت کند.

در‌حال‌حاضر ششمین مرحله اردوی آماده‌سازی تیم ملی کبدی بانوان ایران برای حضور در بازی‌های آسیایی۲۰۲۶ ناگویا در استان تهران در حال برگزاری است و ملی‌پوشان زیر‌نظر کادر فنی برنامه‌های آماده‌سازی خود را دنبال می‌کنند.

بر اساس برنامه‌ریزی فدراسیون کبدی پس از پایان این مرحله از اردو جلسه‌ای با حضور اعضای هیئت‌رئیسه فدراسیون و اعضای کمیته فنی برگزار خواهد شد تا درباره کادر فنی تیم ملی بانوان تصمیم‌گیری نهایی صورت گیرد و سرمربی این تیم برای حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا مشخص شود.

سمانه افخم از ملی‌پوشان سابق کبدی است که سال‌ها با پیراهن تیم ملی به میدان رفت. او سال ۱۳۹۶ در آخرین لحظات در اعزام به بازی‌های آسیایی جاکارتا از ترکیب تیم ملی خط خورد؛ اتفاقی که بدترین خاطره را برای او ثبت کرد، اما از‌آن‌پس او در قامت یک مربی باتجربه و هدفمند توانست موفقیت‌های خوبی در مسابقات کشوری کسب کند و در‌نهایت به عنوان یکی از مربیان تیم ملی بزرگ‌سالان مشغول به فعالیت شد.

افخم به عنوان یک معلم استعدادیابی کبدی را در مدارس مشهد پیگیری کرد و با شناسایی استعداد‌های برتر، تیم‌های موفقی راهی لیگ‌های کشور کرد.

کبدی ایران همیشه یکی از رشته‌هایی بوده که کمیته ملی المپیک در بازی‌های آسیایی حساب ویژه‌ای روی مدال‌آوری آن باز می‌کند؛ رشته‌ای که طی سال‌های اخیر توانسته است جایگاه خودش را در میان رشته‌های مدال‌آور ورزش ایران تثبیت کند.

اهمیت این رشته زمانی بیشتر شد که در بازی‌های آسیایی جاکارتا۲۰۱۸ تیم‌های ملی مردان و زنان ایران دست به کاری تاریخی زدند و هر دو موفق شدند با شکست‌دادن هند، قدرت سنتی کبدی آسیا، به مدال طلا برسند؛ اتفاقی که نگاه‌ها را به این رشته تغییر داد و سطح انتظار‌ها را به شکل محسوسی بالا برد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.