ناباروری در بسیاری موارد قابل درمان است| سن؛ یکی از مهم‌ترین عوامل اثرگذار بر باروری بانوان «رازیانه» باعث افزایش شیرمادر می‌شود معرفی یک فرمول نامرئی برای تربیت فرزندی قدرتمند مغفول ماندن بسیاری از نقش‌های زنان در جنگ‌های تحمیلی اخیر | رسانه ها، پیگیر بازنمایی هویت واقعی زن ایرانی را باشند بانوی ملی‌پوش تیراندازی ایران: همه تیراندازان حاضر در فینال حرفه‌ای هستند آیا جمله «با خودش زندگی می‌کنم نه خانواده‌اش»، تفکر درستی است؟ خانه‌داری| با چند روش ساده، آشپزخانه را ایمن کنیم آغاز دومین مرحله از اردوی آماده‌سازی تیم ملی بانوان پارادوومیدانی از دوشنبه (۵ مرداد ماه ۱۴۰۵) وقتی ماندن در تولید سخت‌تر از شروع آن است| ایجاد یک کسب و کار و اشتغال برای بانوان شهر توسط یک بانوی لرستانی آغاز شمارش معکوس خاتون برای سومین ماجراجویی قاره‌ای گروه‌های مردمی جهادی پای کار ترویج فرزندآوری آمدند تهدید صمیمیت خانواده با استفاده افراطی از فضای مجازی نائب قهرمانی خراسان رضوی در مسابقات کاتای قهرمانی بانوان کشور ویدیو| روایت تکان‌دهنده امدادگر از دق کردنِ دختر سه ساله دکتر جمیله علم‌الهدی: حفظ وحدت انتظار امروز شهید رییسی از همه است پیکر مادر شهیدان داروغه در کاشان تشییع و خاکسپاری شد آمریکا پنج قلوهای معروف یزدی را یتیم کرد | روایت همسر و دختر شهید از روز حادثه + فیلم بررسی جایگاه نهاد خانواده در دیدگاه رهبر شهید انقلاب| مادر نخستین معلم جامعه است
سرخط خبرها
نایب قهرمان بازی‌های اسلامی: مدال واقعی‌ام در موکب‌های خدمت است

نایب قهرمان بازی‌های اسلامی: مدال واقعی‌ام در موکب‌های خدمت است

  • کد خبر: ۴۲۰۵۳۵
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۲۲
فرشته حسن‌زاده، نایب قهرمان بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی، می‌گوید: «در روزهای سخت جنگ، فهمیدم گاهی میدان نبرد، رینگ مسابقات نیست؛ سنگر خدمت به مردم است.» او از شب‌هایی می‌گوید که با چای نذری و لبخند، با ناامیدی جنگید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فرشته حسن‌زاده در مورد تجلیل وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای گفت: تجلیل در مراسمی که مزین به نام مبارک غدیر و یاد شهدای والامقام است، برایم افتخار بزرگی است، اما صادقانه بگویم که مدال واقعی‌ام در کلکسیون افتخاراتم نیست، بلکه در خاطرات شب‌هایی است که در موکب‌های خدمت‌رسانی، دست‌بوس مردم سرزمینم بودم.

وی ادامه داد: به عنوان یک ورزشکار، همیشه یاد گرفته‌ام که برای برافراشتن پرچم ایران باید در میدان جنگید، اما در روز‌های سخت جنگ تحمیلی سوم متوجه شدم که گاهی این میدان، نه روی رینگ مسابقات، بلکه در سنگر خدمت به مردم و در میان همین موکب‌هاست. وقتی دشمن با تمام توان، اراده و آرامش ملت ما را نشانه گرفته بود، ایستادن در آن موکب‌ها برای من امتداد همان مبارزه‌ای بود که در مسابقات جهانی تجربه کردم. با این تفاوت که اینجا حریف من ناامیدی بود و سلاح من، یک استکان چای نذری و لبخندی که به هموطنم هدیه می‌دادم.

نایب قهرمان بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی خاطرنشان کرد: در آن شب‌های اقتدار وقتی خستگی مردم را می‌دیدم، با خودم عهد می‌کردم که به عنوان یک سرباز کوچک، ثابت کنم ما ورزشکاران فقط در روز‌های خوشی و جشن کنار ملت نیستیم، بلکه در میانه میدان و در روز‌های سخت هم، خاک پای این مردم صبور هستیم. مرام پهلوانی که از مکتب امیرالمؤمنین (ع) آموخته‌ایم، به ما حکم می‌کند که قدرت بازویمان را وقف خدمت به خلق کنیم. اگر امروز وزیر محترم ورزش از بنده حقیر تجلیل کردند، این تقدیر در واقع از روحیه جهادی تمام بانوان ورزشکاری است که اجازه ندادند هیاهوی مسابقات، آنها را از دغدغه‌های اجتماعی و مذهبی‌شان دور کند.

حسن‌زاده اظهار کرد: افتخار می‌کنم که بگویم دختر ایرانی می‌تواند در سخت‌ترین میادین مدال‌آور باشد، اما در عین حال، لطافت خدمت و غیرتِ دینی خود را در موکب‌های خدمت‌رسانی به رخ جهانیان بکشد. این هویت ماست و تا آخرین نفس، چه در رینگ و چه در هر سنگر فرهنگی و اجتماعی که نیاز باشد، برای سربلندی این نظام و آرامش این مردم ایستاده‌ایم.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.