توصیه مادر رهبر شهید به همه مادران: به بچه‌هایتان دروغ نگویید تا آن‌ها هم دروغ نگویند دمپختک گوجه و سیب زمینی، غذایی محبوب و خوشمزه + فوت‌وفن‌های پخت اربعین، وقتی به مشهد می‌رسد رقابت باشگاه‌ها برای جذب بازیکنان شاخص در فصل جدید لیگ برتر فوتبال زنان ضرورت افزایش حضور زنان در عرصه کارآفرینی | کسب و کار‌های سبز در اولویت قرار بگیرند نجات جان مادر باردار سنندجی با یک عمل جراحی دشوار نگاهی به برنامه بازی تیم ملی ایران در رقابت‌های والیبال قهرمانی زنان آسیا میزبانی بوستان «رجا» از بانوان عزادار در دهه پایانی صفر روضه‌ای که پل بود به کوچه پس کوچه‌های مدینه با مصرف روزانه گردو با پوکی استخوان مبارزه کنید انجام کدام فعالیت‌های روزمره در دوران بارداری ممنوع است؟ نحوه تربیت کودک؛ یکی از چالش‌های پیچیده میان والدین و مادربزرگ‌ها و پدربزرگ ها شیر مادر؛ معجون ضدسرطان مادر و کودک شارژ کارت امید مادر بیش از ۲۵۷ هزار نفر در تیرماه ۱۴۰۵ اعزام ناهید کیانی به مرحله دوم رقابت‌های گرندپری سال ۲۰۲۶ توانمندسازی زنان سرپرست خانوار کشور با تأمین ۶۰۰ دستگاه چرخ خیاطی نگاهی به راهبرد‌های تقویت کنشگری زن با محوریت مقاومت از آموزش تا اشتغال؛ روایتی از آموزش خیاطی که به اشتغال بانوان و فعالیت‌های خیرخواهانه رسید
سرخط خبرها
نایب قهرمان بازی‌های اسلامی: مدال واقعی‌ام در موکب‌های خدمت است

نایب قهرمان بازی‌های اسلامی: مدال واقعی‌ام در موکب‌های خدمت است

  • کد خبر: ۴۲۰۵۳۵
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۲۲
فرشته حسن‌زاده، نایب قهرمان بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی، می‌گوید: «در روزهای سخت جنگ، فهمیدم گاهی میدان نبرد، رینگ مسابقات نیست؛ سنگر خدمت به مردم است.» او از شب‌هایی می‌گوید که با چای نذری و لبخند، با ناامیدی جنگید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فرشته حسن‌زاده در مورد تجلیل وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای گفت: تجلیل در مراسمی که مزین به نام مبارک غدیر و یاد شهدای والامقام است، برایم افتخار بزرگی است، اما صادقانه بگویم که مدال واقعی‌ام در کلکسیون افتخاراتم نیست، بلکه در خاطرات شب‌هایی است که در موکب‌های خدمت‌رسانی، دست‌بوس مردم سرزمینم بودم.

وی ادامه داد: به عنوان یک ورزشکار، همیشه یاد گرفته‌ام که برای برافراشتن پرچم ایران باید در میدان جنگید، اما در روز‌های سخت جنگ تحمیلی سوم متوجه شدم که گاهی این میدان، نه روی رینگ مسابقات، بلکه در سنگر خدمت به مردم و در میان همین موکب‌هاست. وقتی دشمن با تمام توان، اراده و آرامش ملت ما را نشانه گرفته بود، ایستادن در آن موکب‌ها برای من امتداد همان مبارزه‌ای بود که در مسابقات جهانی تجربه کردم. با این تفاوت که اینجا حریف من ناامیدی بود و سلاح من، یک استکان چای نذری و لبخندی که به هموطنم هدیه می‌دادم.

نایب قهرمان بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی خاطرنشان کرد: در آن شب‌های اقتدار وقتی خستگی مردم را می‌دیدم، با خودم عهد می‌کردم که به عنوان یک سرباز کوچک، ثابت کنم ما ورزشکاران فقط در روز‌های خوشی و جشن کنار ملت نیستیم، بلکه در میانه میدان و در روز‌های سخت هم، خاک پای این مردم صبور هستیم. مرام پهلوانی که از مکتب امیرالمؤمنین (ع) آموخته‌ایم، به ما حکم می‌کند که قدرت بازویمان را وقف خدمت به خلق کنیم. اگر امروز وزیر محترم ورزش از بنده حقیر تجلیل کردند، این تقدیر در واقع از روحیه جهادی تمام بانوان ورزشکاری است که اجازه ندادند هیاهوی مسابقات، آنها را از دغدغه‌های اجتماعی و مذهبی‌شان دور کند.

حسن‌زاده اظهار کرد: افتخار می‌کنم که بگویم دختر ایرانی می‌تواند در سخت‌ترین میادین مدال‌آور باشد، اما در عین حال، لطافت خدمت و غیرتِ دینی خود را در موکب‌های خدمت‌رسانی به رخ جهانیان بکشد. این هویت ماست و تا آخرین نفس، چه در رینگ و چه در هر سنگر فرهنگی و اجتماعی که نیاز باشد، برای سربلندی این نظام و آرامش این مردم ایستاده‌ایم.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.