نائب قهرمانی تیم ملی دختران هاکی روی یخ کشورمان در  مسابقات جام آسیایی روسیه ابراز خرسندی رئیس کمیته ژیمناستیک هنری بانوان آسیا از حضور دختران ایرانی سه اولویت اصلی برای آینده زنان چیست؟| از مادری تا هوش مصنوعی؛ روایت چالش‌های زن امروز خانه‌داری| کدام وسایل آشپزخانه باید زود به زود عوض شوند؟ در آپارتمان چطور روضه خانگی برگزار کنیم؟ چالش‌های مادر و کودک در هیئت + راهکارها ثبت دومین پیروزی تیم دختران ایران در رقابت‌های پدل FIP مالزی خودشناسی و خودآگاهی، یکی از پیش‌شرط‌های لازم قبل از ازدواج هوشمندی در سادگی، میراثی از مادربزرگ‌ها| وقتی خانه‌داری، نوعی علم زندگی می‌شود نقش هورمون‌ها در کمبود ویتامین D در زنان چیست؟ انتقال پیام اصلی نهضت حسینی به جامعه توسط حضرت زینب (س) صورت پذیرفت ضرورت اتخاذ تدابیر ویژه و اولویت‌دار جهت آزادی زندانیان زن در کشور گفت‌و‌گو، حلقه گمشده بسیاری از اختلاف‌های میان زوجین در زندگی مشترک تفاوت یک قیمه معمولی با یک قیمه نذری چیست؟ + طرز تهیه چرا میزان شکستگی در زنان سالمند شایع‌تر است؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید حسین مقربی پیام مهم پزشک فوق‌تخصص نوزادان از جوار حرم قمر بنی‌هاشم برای مادران باردار + ویدیو آنها که تاریخ را گریستند، حماسهٔ حسینی را جاودانه ساختند چرا «عذرخواهی مشروط» سمی مهلک در زندگی مشترک است؟
سرخط خبرها
افزایش سن بارداری در خراسان شمالی| ۵۵ هزار مادر، تک فرزند هستند

افزایش سن بارداری در خراسان شمالی| ۵۵ هزار مادر، تک فرزند هستند

  • کد خبر: ۴۲۱۹۶۰
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۴۰
کارشناس جمعیت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه سن بارداری در این استان افزایش یافته است، گفت: از تعداد تولدی که در سال گذشته در این استان اتفاق افتاده بیشترین سن بارداری در فاصله ۳۰ تا ۳۴ سال بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مریم سادات بنی هاشم در گفت‌و‌گو با ایسنا، اظهار کرد: با بررسی‌های انجام‌شده حدود ۴۴ هزار خانواده در این استان بدون فرزند هستند که این افراد ۶ ماه از زمان ازدواج‌شان می‌گذرد.

وی با بیان اینکه سن بارداری در این استان افزایش یافته است، افزود: از تعداد تولدی که در سال گذشته در این استان اتفاق افتاده بیشترین سن بارداری در فاصله ۳۰ تا ۳۴ سال بوده است، این درحالی است که سال‌های گذشته بیشترین سن بارداری بین ۲۰ تا ۲۵ سال بوده است.

کارشناس جمعیت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به اینکه بارداری در سن ۴۰ سال به بالا نیز افزایش یافته است، ادامه داد: در گذشته اعلام می‌کردند که بارداری در سن‌های بالا خطرناک و برای مادر و نوزاد عوارض به دنبال دارد، اما طی یکی دو سال گذشته بارداری‌های خوبی در این رده سنی اتفاق افتاده است، اما نکته‌ای که در این میان وجود دارد این است که باید بارداری در این رده سنی با مراقبت‌های بیشتری صورت گیرد.

بنی هاشم گفت: حدود ۵۵ هزار مادر در این استان تک فرزند هستند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.