آشپزی | مانی‌پلو دامغانی؛ ترکیب هماهنگ طعم‌های شیرین، ترش و خوش‌عطر + طرز تهیه آغاز هفته دوم لیگ برتر فوتبال زنان ایران از امروز (۲ مهر ماه ۱۴۰۵) بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ | مدال برنز دختر ملی‌پوش ایرانی در ماده تک‌نفره سنگین وزن کسب شد کسب ۳ مدال طلا و یک نفره توسط بانوان تیم ملی روئینگ ایران در بازی‌های آسیایی ویژه‌برنامه «فرزندان روح‌الله، حماسه‌سازان بی‌ادعا» در رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود نسخه شفابخش برای درمان کمردرد زنان خانه‌دار رقابت‌های اسکواش بیستمین دوره بازی‌های آسیایی ناگویا | ۲ بانوی ایرانی به مرحله بعد صعود کردند ناکامی تیم ملی کبدی بانوان ایران در سومین دیدار مرحله گروهی بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ اینفوگرافی| علائم شایع یائسگی ارتباط میان وزن پایین نوزاد هنگام تولد با عناصر نادر خاکی چیست؟ ایجاد شبکه‌های حمایتی و اجتماعی زنان پس از دوران دفاع مقدس ماجرای دستگیری متخصص‌نمای طب سوزنی چه بود؟ «فرزندان روح‌الله؛ حماسه‌سازان بی‌ادعا» | رواق نجمه خاتون (س) میزبان بانوان در هفته دفاع مقدس تغییر ساعت کاری بوستان‌های بانوان مشهد از فردا ( یکم مهرماه ۱۴۰۵) ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید داراب آخرتی آشپزی | لازانیا را بدون استفاده از برگه‌های لازانیا درست کنید! + طرز تهیه
سرخط خبرها
ضرورت توجه به حوزه زنان و خانواده در سیاستگذاری های کلان فرهنگی

ضرورت توجه به حوزه زنان و خانواده در سیاستگذاری های کلان فرهنگی

  • کد خبر: ۴۲۴۲۳۵
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۴۰
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم بر ضرورت توجه به حوزه زنان و خانواده در سیاستگذاری‌های کلان فرهنگی تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد واعظی روز یکشنبه در دیدار با رئیس و اعضای فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی بر ضرورت توجه ویژه به مسائل زنان و خانواده در سیاست‌گذاری‌های فرهنگی تاکید کرد.

وی با اشاره به نقش دفتر تبلیغات اسلامی در پاسخ‌گویی به نیاز‌های فرهنگی و اجتماعی جامعه با رویکرد مساله‌محور افزود: تعامل میان مراکز علمی و فرهنگی حوزه و نهاد‌های قانون‌گذار می‌تواند به ارتقای کیفیت تصمیم‌سازی‌ها و سیاست‌گذاری‌های فرهنگی و اجتماعی کشور کمک کند.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در ادامه با اشاره به فعالیت‌های این دفتر در حوزه زنان و خانواده یادآور شد: این نهاد در سال‌های اخیر توسعه فعالیت‌های پژوهشی، آموزشی، تربیتی، فرهنگی و تبلیغی در این حوزه را در دستور کار قرار داده است.

وی افزود: دفتر تبلیغات اسلامی تلاش کرده است با بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی خود، در تبیین و ارائه الگو‌های اسلامی مرتبط با مسائل زنان و خانواده نقش‌آفرینی کند.

استفاده از ظرفیت مراکز مشاوره‌ای در ارتقای سلامت اجتماعی ضروری است

رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار با اشاره به ظرفیت مراکز علمی و مشاوره‌ای وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی گفت: بهره‌گیری از ظرفیت مجموعه‌هایی مانند کلینیک آمین و مرکز ملی پاسخ‌گویی به سوال‌های دینی می‌تواند نقش موثری در ارتقای سلامت اجتماعی و تقویت بنیان خانواده ایفا کند.

زهرا خدادادی همچنین بر ضرورت تقویت همکاری‌های مشترک میان مجلس شورای اسلامی و مراکز علمی و فرهنگی تاکید کرد و استفاده از ظرفیت‌های کارشناسی در سیاست‌گذاری‌های حوزه زنان و خانواده را ضروری دانست.

رئیس موسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه خواهران نیز گفت: این موسسه یکی از مراکز آموزش عالی حوزوی ویژه بانوان در قم است که با هدف تربیت پژوهش‌گران و استادان حوزه مطالعه‌های اسلامی و علوم انسانی اسلامی فعالیت می‌کند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی غلامی با تشریح فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی این موسسه افزود: معصومیه خواهران در حوزه تربیت نیرو‌های متخصص در زمینه زنان، خانواده و مسائل اجتماعی نقش‌آفرینی می‌کند.

ارائه خدمات مشاوره‌ای با تلفیق دانش روانشناسی و معارف دینی

مدیرکل مطالعات فرهنگی و تبلیغی معاونت فرهنگی، تبلیغی و رسانه‌های نوین دفتر تبلیغات اسلامی نیز در بازدید از کلینیک آمین گفت: این مرکز در حوزه‌های مشاوره خانواده، تربیت فرزند، حل تعارض‌های خانوادگی، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و ارتقای سلامت روان فعالیت دارد.

اباذر جعفری با اشاره به رویکرد این مرکز افزود: کلینیک آمین خدمات خود را با رویکرد تلفیق دانش روان‌شناسی و آموزه‌های دینی ارائه می‌دهد.

گفتنی است؛ اعضای فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی در سفر به قم، از بخش‌های مختلف موسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه خواهران، کلینیک تخصصی آمین و سایر بخش‌های دفتر تبلیغات اسلامی بازدید کردند و در جریان فعالیت‌ها و ظرفیت‌های این مراکز قرار گرفتند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.