ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید محمدعلی چوپان‌خو روایتِ همدلی دختران مشهدی در مسیر عشق با اجرای پویش بزرگ «آهوانه» حکایت مادران از تداوم زیرمیزی در خدمات زایمان| مبلغی که در قبض بیمارستان و تعرفه‌های رسمی جای ندارد تحقیر کلیشه‌ای زنان و مادران توسط برخی از بلاگر‌های آقا در فضای مجازی مادر خبرنگار شهید «محمدرضا امانی (میثم)» به فرزند شهیدش پیوست مشهد؛ میزبان برگزاری دوره داوری درجه۲ والیبال بانوان شد باتسام برای حضور در لیگ‌برتر بسکتبال زنان ایران ۲ هفته مهلت دارد روایت مادر شهید علیرضا زارعی ثانی از روز‌های نخست زندگی او اهدای اعضای بانوی نیشابوری به بیماران نیازمند پیوند عضو جان دوباره بخشید میانگین سنی ازدواج در دختران و پسران در خراسان رضوی چقدر است؟ ناباروری در بسیاری موارد قابل درمان است| سن؛ یکی از مهم‌ترین عوامل اثرگذار بر باروری بانوان «رازیانه» باعث افزایش شیرمادر می‌شود معرفی یک فرمول نامرئی برای تربیت فرزندی قدرتمند مغفول ماندن بسیاری از نقش‌های زنان در جنگ‌های تحمیلی اخیر | رسانه ها، پیگیر بازنمایی هویت واقعی زن ایرانی را باشند بانوی ملی‌پوش تیراندازی ایران: همه تیراندازان حاضر در فینال حرفه‌ای هستند ضرورت نشان دادن نقش برجسته زنان در بازسازی اجتماعی ایران پس از جنگ آیا جمله «با خودش زندگی می‌کنم نه خانواده‌اش»، تفکر درستی است؟
سرخط خبرها
برتری تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی جهان

برتری تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی جهان

  • کد خبر: ۴۲۹۳۷۸
  • ۱۹ تير ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۶
تیم ملی والیبال نشسته بانوان در نخستین دیدار خود در رقابت‌های قهرمانی جهان به مصاف تیم روآندا (قهرمان آفریقا) رفت و موفق به شکست این تیم شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رقابت‌های والیبال نشسته قهرمانی جهان در هانگژو چین در حال برگزاری است و تیم ملی والیبال نشسته بانوان که با نام "شهیده صفیه علی‌قورچی" در این مسابقات حضور دارند در نخستین دیدار خود در رقابت‌های قهرمانی جهان به مصاف تیم روآندا (قهرمان آفریقا) رفت و موفق به شکست این تیم شد.

تیم ملی با ترکیب اصلی زهرا نجاتی عارف، فاطمه عباسی، فرزانه حیدری، بتول خلیل زاده، زینب ملکی، فاطمه جهانی و لیبرو مهری فلاحی رقابت خود را آغاز کرد و

در سِت‌های اول، دوم و سوم با نتیجه ۲۵ بر ۱۱ برابر قهرمان آفریقا به برتری رسید.

تیم‌ملی بانوان ایران با تیم‌های های چین، روآندا و کنیا هم‌گروه هستند و فردا شنبه در دومین دیدار خود از ساعت ۹ صبح به وقت ایران به مصاف تیم کنیا می‌رود.

در این رقابت‌ها تیم‌های اول و دوم سهمیه حضور در پارالمپیک ۲۰۲۸ لس آنجلس را کسب خواهند کرد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.