چگونه با دختران با کرامت رفتار کنیم؟ طرز تهیه عدسی؛ یک شام مقوی، ساده و کم‌هزینه آغاز فصل جدید لیگ برتر فوتسال زنان از ۱۷ مهر ۱۴۰۵ نگاهی به چالش زایمان طبیعی و سزارین در کشور | کاهش ۱۰ برابری مرگ‌ومیر مادران یک دستاورد غیرقابل انکار است مرحله نهایی رقابت‌های انتخابی تیم ملی اسکواش بانوان برگزار شد | حضور باران محمدپور در ترکیب تیم ملی ارومیه؛ میزبان اولین رقابت روئینگ قهرمانی دختران جوان کشور تکرار افتخارآفرینی دختران بسکتبالیست خراسانی در لیگ ملت‌های آسیا | تیم ملی مدال برنز گرفت سهم ۳۶ درصدی زنان از  پست‌های مدیریتی خراسان رضوی آغاز سومین اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتسال زنان در رده جوانان از امروز (دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵) ریشه بگو‌مگو‌های تمام‌نشدنی میان زوجین در زندگی مشترک‌شان چیست؟ سردرگمی مادران جوان در هدایت فضای مجازی برای بهبود در فرزندپروری | راهکار چیست؟ هوش مصنوعی و تحول دوگانه در بازار کار زنان ضمانت کمیته امداد کشور از وام‌های قرض‌الحسنه اشتغال زنان تحت پوشش این سازمان درباره کتاب تفریظ شده «من زنده‌ام» توسط رهبر شهید چه می‌دانید؟ طلاق؛ یکی از دلایل افزایش آمار زنان سرپرست خانوار در کشور تیم دختران ایران در المپیاد جهانی جغرافیا خوش درخشید آمادگی کامل تیم فوتبال خاتون بم برای حضور در لیگ قهرمانان زنان آسیا دستور پخت کیک مرغ در خانه + فیلم ویدیو | نقش مادر یک خلبان در شکست کودتای نوژه خانم‌ها قلاب‌بافی را فراموش نکنید تا آلزایمر نگیرید!
سرخط خبرها
میانگین سنی ازدواج در دختران و پسران در خراسان رضوی چقدر است؟

میانگین سنی ازدواج در دختران و پسران در خراسان رضوی چقدر است؟

  • کد خبر: ۴۳۳۴۲۱
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۰۷
معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی با اشاره به تحلیل های ۱۰ ساله وزارت ورزش و جوانان درباره وضعیت ازدواج در خراسان رضوی، درباره میانگین سن ازدواج در دختران و پسران این استان توضیحاتی ارائه کرد.
مهدیه قمری
خبرنگار مهدیه قمری

به گزارش شهرآرانیوز؛ آمارهای ثبت شده در وزارت ورزش و جوانان نشان می‌دهد وضعیت استان خراسان رضوی در ۱۰ سال اخیر در بخش ثبت نرخ ازدواج بالاتر از میانگین کشوری بوده است.

در این زمینه، معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی با اشاره به تحلیل‌های ۱۰ سال اخیر که از سوی وزارت ورزش و جوانان ارائه شده است، اظهار کرد: در سال ۱۳۹۵، میانگین نرخ ازدواج‌های ثبت‌شده ۸.۶ درصد بوده که این نرخ در استانمان به ۹.۷ درصد رسیده بود، اما وقتی این نرخ در کشور در سال گذشته به ۵.۱ درصد رسید، نرخ ازدواج‌های ثبت شده در خراسان رضوی هم به ۵.۷ درصد رسید.

احمد صالح‌نژاد در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرا از کاهش رتبه نرخ ازدواج در این استان طی ۱۰ سال اخیر خبر داد و گفت: در سال ۱۳۹۵ مجموع ازدواج‌های ثبت‌شده در خراسان رضوی ۵۹ هزار و ۷۸۱ مورد بوده است که رتبه نرخ ازدواج این استان در کشور را به یازدهم رسانده بود، اما در سال گذشته مجموع ازدواج‌های ثبت شده در خراسان رضوی ۴۰ هزار و ۳۶۳ مورد ثبت شد که باعث کاهش رتبه نرخ ازدواج و رسیدن به رتبه هشتم بود.

وی اظهار کرد: در سال ۱۳۹۵، سن میانگین ازدواج در پسران خراسان رضوی ۲۷.۸ سال بود، اما در سال گذشته این میانگین به ۲۹.۹ سال رسید. همچنین، این موضوع در دختران ۲۲.۵ سال در سال ۱۳۹۵ بود که در سال گذشته به ۲۴.۸ سال رسید.

صالح‌نژاد ادامه داد: بررسی نرخ طلاق‌های ثبت شده در خراسان رضوی نشان‌دهنده افزایش یک درصدی طلاق در ۱۰ سال اخیر، یعنی از سال ۱۳۹۵ تا سال ۱۴۰۴ است، البته به جز شش سال که میانگین نرخ طلاق از میانگین کشور بالاتر بود، در چهار سال اخیر شاهد کاهش میانگین نرخ طلاق در این استان نسبت به میانگین نرخ کشوری بوده‌ایم.

معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی اضافه کرد: میانگین سن طلاق در زنان در استانمان در سال ۱۳۹۵، ۲۹.۸ سال بود، اما این میانگین سنی در سال ۱۴۰۴ به ۳۳.۶ سال رسیده است. همچنین این موضوع در بخش آقایان در سال ۱۳۹۵، ۳۴.۸ سال بود که در سال گذشته به ۳۸.۶ سال رسیده بود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.