معرفی یک نسخه خانگی برای جلوگیری از شکستگی لگن در زنان لیگ برتر بسکتبال زنان به هفته هفدهم رسید| قهوه باتسام با ۲۱ امتیاز در رده پنجم جدول پایان هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال زنان با برد تیم خاتون بم مقابل پرسپولیس دوری ۶ هفته‌ای بانوی نایب قهرمان المپیک از تکواندو سرطان سینه یک بیماری ناگهانی و غیرقابل‌کنترل نیست| کاهش سن ابتلا در زنان آغاز مرحله گروهی بخش نوجوانان جام جهانی گرجستان از امروز (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴)| دختر شمشیرباز ایران در مرحله گروهی حذف شد هفته هشتم رقابت‌های لیگ برتر هندبال بانوان امروز (۱۰ بهمن ۱۴۰۴) برگزار شد| سپاهان، تیم بدون شکست گفت‌وگوی بهروزآذر با زنان بازداشت‌شده ناآرامی‌های اخیر در زندان قرچک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا غلامی آغاز نیم‌فصل دوم لیگ برتر هندبال بانوان با برگزاری ۴ دیدار افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۵ عفاف و حجاب در اسلام، ۲ مفهوم به هم پیوسته| وقتی کرامت زن و استحکام خانواده هم مد نظر است خبر جدید از برگزاری رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا دیویژن B زیر ۱۸ سال بانوان کسب دومین پیروزی مشهدی ها در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال زنان برگزاری شب شعر «ملیکه ملکوت» در مسجد مقدس جمکران تعیین ۱۰ درصد از مهریه به عنوان حق الوکاله طلاق، پدیده‌ای پیچیده فعالیت پررنگ زنان، رمز ماندگاری هنر ۸ هزار ساله سفالگری در ایران آغاز دیدار‌های هفته هفدهم لیگ بسکتبال بانوان، فردا (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) | تیم‌های مدعی به دنبال تکرار برد‌های خود هستند هشدار یک متخصص درباره زیبایی فوری به کمک اسفنج‌های دریایی و چند قطره اسید!| اسپیکیول دقیقا چیست؟
سرخط خبرها
برگزاری جشنواره‌های رسانه‌ای، راهی برای بیان حرف‌های نو

برگزاری جشنواره‌های رسانه‌ای، راهی برای بیان حرف‌های نو

  • کد خبر: ۱۸۶۴۱۷
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۶
مشاور رسانه‌ای معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد گفت: برگزاری جشنواره‌ها یکی از راه‌های بیان حرف‌های نو و تقدیر از خبرنگاران دلسوز است.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

امیدجعفری در حاشیه جشنواره رسانه خورشید در مشهد در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: رسانه‌های فعال مستقر در ملل مستقل، باید برای امواج رسانه‌ای  جهان غرب، آرایش دفاعی بگیرند تا افکارعمومی ملت‌ها تحت تاثیر تهاجم تصویری و نوشتاری این غول‌های هدفمند قرارنگیرد.

جعفری با اشاره به گستره حضور رسانه در زندگی مردم دنیا، از وجود بدساخت ها، بعنوان بزرگترین تهدید یاد کرد و افزود: امروز افکارعمومی درمعرض خوانش و مشاهده محتوا‌هایی است که بطور عمدی بر مبنای دروغ و تغییرات واقعیت تولید و باز نشر می‌شود.

وی با اشاره به سیاست‌های رسانه‌ای دولت سیزدهم، برگزاری جشنواره‌ها را یکی از راه‌های بیان حرف‌های نو و تقدیرو تجلیل از خبرنگاران و نویسندگان دلسوز دانست.

جعفری با اشاره به جشنواره طنز گل آقا، قلم مقدس، زن و رسانه، قند پارسی، برگزاری جشنواره خورشید را نیز بازتابی از مشی دولت برای تقابل با امپراتوری دروغ خواند و از دست اندرکاران برگزاری ان تقدیر کرد.

وی با اشاره به تداوم این جشنواره‌ها گفت: همه تلاش صاحبان اندیشه در سرزمین‌های مظلوم، باید پایان دادن به رفتار یکسویه ابررسانه‌های وابسته به اردوگاه غرب باشد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.