به گزارش شهرآرانیوز، بدون اغراق زن نیمرخی از شأن خالقیت و ربوبیت خالق عظیم و کریم در جهان هستی است. تنها از چنین دریچهای است که میتوان به تبیین و تفسیر نقش بی بدیل زن در نقش همسری، مادری، اجتماعی و تربیت فرزندان پرداخت.
مجموعه کنشهای انسان در نظام توحیدی بر اساس چهار مؤلفه؛ فطرت، طبیعت، عقلانیت و معنویت قابل تبیین و تشریح است. یکی از وجوه ممیزه آئین عرشی رسول خدا، ارائه الگو در همه زمینههای زیربنائی جامعه بر اساس مؤلفه-های فوق است.
فلسفه خواندن خطبه عقد زوجیت حضرت زهرا(س) با امیرالمؤمنین؛ علی(ع) توسط رسول مهر و محبت، رونمائی از منشور همسرگزینی و همسرداری در آئین محمدی و سیره نبوی و علوی است.
منشوری که به لطف الهی به رغم همه مشکلات حادث شده از سوی معاندان در طول تاریخ، همچنان زنده و بالنده است و به کوری چشم بدخواهان، برای همیشه بر پیشانی تاریخ خواهد درخشید و ترسیم گر سبک زندگی مؤمنانه، مجاهدانه و ماندگار برای بشریت خواهد بود.
بر اساس چنین بینشی است که زن و خانواده در منظومه فکری معمار بزرگ انقلاب و مقام معظم رهبری نیز از جایگاه ویژهای برخوردار است و نسخه غرب و شرق در خصوص زنان را توطئهای برای تزلزل و فروپاشی نظام خانواده و دست یازیدن به مطامع پلید و خبیثانه خود میدانند.
انقلاب اسلامی در ذات و جوهر اصلی خود، میتواند نسخهای از بعثت نبی مکرم اسلام باشد. برنامه اصلی انقلاب اسلامی، آزاد کردن انسان از عبودیت قدرتهای ستمکار و مستکبر و صیانت از عزت و کرامت ذاتی اوست.
یکی از سرفصلهای عمده و راهبردی انقلاب اسلامی، هویت بخشیدن به شأن و منزلت «زن» به عنوان محور و ستون اصلی نهاد خانواده و جامعه است.
طنین چنین شعارهایی در جغرافیای کره خاکی، بداندیشان و کینه توزان غرب و شرق را بر آن داشت که برای مسخ و استحاله کردن برنامه هویت بخش انقلاب، برنامه ریزی کنند.
آنان که ظهور انقلاب را خاری در چشم خود میدانند، مبادرت به تشکیل اتاقهای فکر به منظور مشکل تراشی و ایجاد شبهه در عرصههای مختلف و نشانه گرفتن شأن و منزلت زن به عنوان نقطه ثقل و کانون آرامش بخش خانواده کردهاند.
یکی از رسالت عمده انقلاب اسلامی ایران، تبیین شأن و منزلت «زن» در نقش «همسری» و مقام مقدس «مادری» بر اساس منظومه فکری قرآن و سیره رسول خاتم با رعایت مقتضیات زمان و مکان است.
شکستن شدن طلسم خانه نشینی زن و مبارزه با اوهام و خرافات و برداشتن موانع رشد و تعالی زنان، از موهبتهای ارزشمند انقلاب اسلامی طی چهار دهه گذشته بوده است. واقعیت این است که جنجال آفرینی اردوگاه غرب و شرق در دفاع از حقوق زن، اقدام مضحکی است که سوغاتی جز بهره کشی جنسی و اقتصادی از او را به همراه نداشته و ندارد.
توصیههای مقام معظم رهبری در ارتباط با نقشآفرینی زنان، نشان از نگاه تیزبین رهبر فرزانه در گشودن همه موانع رشد و تعالی آنان میباشد.
ایشان در فرازی از بیانات خود چنین میفرماید: باید ذهنمان را از حرفهای کلیشهای غربیها درباره زنان خالی کنیم؛ افکار آنان مطلقاً نمیتواند مایه سعادت و هدایت جامعه بشری باشد.
از نظر ایشان، مغز مُتحجر غربیها که اسیر نفسانیات و شهوات زندگی مادی شده است، عاجز از درک درستی از چشمه زلال عاطفه، محبت و احساسات پاک و عفیف زنان است.
صفا و صمیمیت اجتماعی ریشه در عشق «مادری» دارد. قبول کنیم که صداقت، فرزانگی، جوانمردی، شجاعت و همه فضائل فردی و اجتماعی از مهر و محبت وصف ناپذیر «مادر» سرچشمه میگیرد.
تنها مادر است که میتواند کودکان را با عاطفه، عادل، مهربان و حقجو تربیت کند. مادر همان گونه که اولین غذای مادی را به کودک میدهد، اولین تغذیه روحی را نیز به او هدیه میکند.
با چنین نگاهی، زن در منظومه فکری انقلاب اسلامی رکن اصلی پیشرفت متوازن و پایدار و پرچم عفت و پاکی جامعه محسوب میشود. امید است با بهرهگیری بیشتر از تعالیم آسمانی، زخم ناشی از استضعاف تاریخی اردوگاه شرق و غرب به زنان، مداوا یابد و زمینه برای نقشآفرینی بیشتر و عزتمدارانه آنان در جای جای کره خاکی تقویت شود. الیس الصبح بقریب.