لزوم توجه ویژه به هویت دختران در نظام آموزشی کشور پخش مستند «روحت را در دستت بگیر و قدم بزن» در جشنواره فیلم کن به یاد شهید فاطمه حسونا عکاس خبری فلسطینی پرچم دختران مشهد بالاست حضور نماینده خراسان در تیم ملی فوتسال بانوان برای شرکت در جام ملت‌های آسیا قصه دختری که ناجی مشهد شد | فاطمه توسی مانع از تعرض مغولان به حرم مطهر رضوی شد مهریه‌های بلاتکلیف؛ مردان در زندان و زنان بی‌پشتوانه | مهریه در اولویت دیون است، اما در عمل نادیده گرفته می‌شود پخش برنامه زنده «بارگاه» از رادیو گفت‌و‌گو با محوریت معرفی دختران موفق ایران آموزش قرآن کریم به زنان کم‌شنوا ازسوی یک مؤسسه قرآنی در جنوب ترکیه بررسی تأثیرات مثبت حضور بانوان ناشر در سی‌وششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تیم‌های حاضر در رقابت‌های بسکتبال دیویژن B کاپ آسیا بانوان مشخص شدند شتاب رشد زنان در آموزش عالی بالاتر از متوسط شتاب کل جمعیت دانشجویی کشور نام ۵ درصد از زنان خراسان شمالی، «معصومه» است برنامه اقدام ملی ارتقای اکوسیستم کسب و کار زنان تدوین می‌شود لزوم انجام آزمایش کولونوسکوپی برای زنان بالای ۵۰ سال در هر ۲ تا ۵ سال یک بار از جزئیات سریال جدید نرگس آبیار چه می‌دانید؟ آغاز ۴ مرحله اردوی انتخابی تیم‌های ملی والیبال دختران زیر ۱۵ تا ۱۸ سال از ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ قضاوت بانوی ایرانی در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان فوتبال بانوان آسیا انجام سالانه بیش از ۱۵ هزار زایمان در مراکز سلامت کشور درباره اولین نویسنده زن کشور | یکی از پرفروش‌ترین رمان‌های معاصر متعلق به سیمین دانشور است
سرخط خبرها
تطور رسانه و بالندگی زنان

تطور رسانه و بالندگی زنان

  • کد خبر: ۲۰۷۲۸۷
  • ۳۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۳
بیش از ۶۰ درصد اهالی رسانه استان را بانوان تشکیل می‌دهند که  در کنار نقش خود در خانواده  به عنوان همسر و مادر، به روایتگری در رسانه نیز می‌پردازند.

به گزارش شهرآرانیوز، نگاهی به تطور رسانه از گذشته تا به کنون، گویای این حقیقت است که امروز رسانه همه چیز است. شاید این امر ادعای بزرگی باشد، اما با کمی  تامل در می‌یابیم که گرچه دیروز رسانه به شکل سنتی به اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به مخاطبین می‌پرداخت، اما امروز واقعیت و روایت می‌سازد.

واقعیتی که با تاثیرگذاری بر اذهان عمومی منجر به اقدام و رفتار افراد می‌شود و معطوف به آن با مفاهیمی، چون جنگ روایت، جنگ رسانه‌ای و تکنیک‌های اقناع مخاطب مواجه شده‌ایم. کارزاری که افکار و سلول‌های خاکستری مغز افراد را هدف قرار داده است و سعی در پیشبرد اهداف سیاسی و اجتماعی مورد تاکید خود دارد.

از همین رو می‌توان گفت رسانه امروز یکی از ارکان مهم سیاسی و اجتماعی است نه رکن چهارم، بلکه رکن اول دموکراسی که در ابعاد مختلف در جامعه به ایفای نقش می‌پردازد. به موازات تغییر کارکرد و تاثیر رسانه بر مخاطب، ضرورت ارتقای سطح حرفه‌ای رسانه و همگرایی برای بهبود وضعیت رسانه‌های داخلی مهمترین موضوعی است که باید از سوی نهاد‌های ذیربط مورد توجه و حمایت قرار گیرد.

یکی از این نهاد‌ها خانه مطبوعات و رسانه‌هاست که چند روز پیش نیز انتخابات دهمین دوره هیئت مدیره استان خراسان رضوی با مشارکت ۷۵ درصدی اعضا برگزار شد و ترکیبی از افراد موثر رسانه‌های استان در آن حضور یافتند.

توجه به کارکرد اصلی رسانه در جامعه، ارتقای سطح حرفه‌ای رسانه نگاران و تلاش برای مرجعیت رسانه‌های داخلی در کنار توجه به موضوعات صنفی از مهمترین برنامه‌های است که این نهاد باید در دستور کار خود قرار دهد تا شاهد تحولی جدی همگام با تغییرات روز رسانه باشیم.

براساس آمار اعلام شده از منابع رسمی، بیش از ۶۰ درصد اهالی رسانه استان را بانوان تشکیل می‌دهند که  در کنار نقش خود در خانواده  به عنوان همسر و مادر، به روایتگری در رسانه نیز می‌پردازند.

بانوان به واسطه تاثیرگذاری‌شان در حوزه خانواده و تربیت وقتی در فضای رسانه‌ای قرار می‌گیرند، اثرگذاری دوچندان می‌شود چرا که نگاه مادرانه و دلسوزانه‌شان در کنار رسالت اجتماعی قرار می‌گیرد و سعی می‌کنند با نگاه ترمیمی که به مشکلات و حل مسائل جامعه دارند، به روایتگری و بیان حقایق جامعه بپردازند.

از همین رو حضور بانوان در رسانه‌های استان فرصتی مغتنم است که باید قدردان آن بود چرا که حل مشکلات جامعه به ویژه در حوزه زنان و خانواده با کمک خود بانوان میسر است و ازین رهگذر است که جامعه اسلامی می‌تواند به رشد و تعالی  خود برسد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.