مشخص شدن سرمربی تیم فوتسال زنان استقلال | مذاکرات برای جذب بازیکنان آغاز شد زنگ خطر «نامرئی شدن» در زندگی مشترک را جدی بگیرید فعالیت غرفه تولید دست‌سازه‌های تزئینی در عرصه میدان شهدا آغاز شد | خدمت‌رسانی دختران نوجوانان مشهدی در دهه پایانی ماه صفر انتشار برخی آمار‌های نادرست درباره تعداد «مجردان قطعی» در کشور | مجرد بودن با تجرد قطعی متفاوت است افزایش سقف وام برای زنان دهک‌های یک تا ۵ کشور | دسترسی به تسهیلات بانکی تسهیل می‌شود توصیه مادر رهبر شهید به همه مادران: به بچه‌هایتان دروغ نگویید تا آن‌ها هم دروغ نگویند دمپختک گوجه و سیب زمینی، غذایی محبوب و خوشمزه + فوت‌وفن‌های پخت اربعین، وقتی به مشهد می‌رسد رقابت باشگاه‌ها برای جذب بازیکنان شاخص در فصل جدید لیگ برتر فوتبال زنان ضرورت افزایش حضور زنان در عرصه کارآفرینی | کسب و کار‌های سبز در اولویت قرار بگیرند نجات جان مادر باردار سنندجی با یک عمل جراحی دشوار نگاهی به برنامه بازی تیم ملی ایران در رقابت‌های والیبال قهرمانی زنان آسیا میزبانی بوستان «رجا» از بانوان عزادار در دهه پایانی صفر روضه‌ای که پل بود به کوچه پس کوچه‌های مدینه با مصرف روزانه گردو با پوکی استخوان مبارزه کنید انجام کدام فعالیت‌های روزمره در دوران بارداری ممنوع است؟ نحوه تربیت کودک؛ یکی از چالش‌های پیچیده میان والدین و مادربزرگ‌ها و پدربزرگ ها
سرخط خبرها
احیای هویت ناب دخترانه با رویکرد دینی در باشگاه اجتماعی دختیژن

احیای هویت ناب دخترانه با رویکرد دینی در باشگاه اجتماعی دختیژن

  • کد خبر: ۳۷۱۷۵۵
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۹
مدیر مرکز امور بانوان و خانواده آستان قدس رضوی گفت: باشگاه اجتماعی دختیژن در صدد است به نوجوانان دختر در جریان احیای هویت ناب دخترانه با رویکرد دینی و بالاخص رویکرد سیره رضوی، مسئولیت‌های اجتماعی واگذار کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه دژبرد اظهار کرد: یکی از برنامه‌های دخترانه ما در مرکز بانوان، باشگاه اجتماعی «دختیژن» است. ایده شروع طرح دختیژن از بعد جریانات سال ۱۴۰۱ بودبا توجه به اینکه بخشی از دلایل حضور دختران نوجوان در التهابات اجتماعی، تخلیه هیجاناتشان بر اساس اقتضای سن آنهاست، ما همین موضوع را دستمایه ایجاد طرح دختیژن قرار دادیم تا بچه‌ها در مجموعه‌ای فرهنگی- اجتماعی با روشی صحیح به تخلیه هیجان‌های خود بپردازند.

وی افزود: لذا اردو‌های هیجانی را در باغ اردوگاه خاتون طراحی کردیم و بعد از آن هم جشن بانشاطی برای دختران داشتیم که اسم آن را شادیانه دختیژن گذاشتیم. در واقع از همان سال در صدد این بودیم که ساختاری را برای حضور دختران به ویژه نوجوانان در فعالیت‌های مختلف داشته باشیم که منجر به تشکیل باشگاه اجتماعی دختران به نام دختیژن شد.

مدیر مرکز امور بانوان و خانواده آستان قدس رضوی گفت: از سالروز میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) که فراخوان باشگاه دختیژن در کشور منتشر شد تا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴، بیش از ۶ هزار دختر از سراسر کشور به عضویت این باشگاه در آمدند.

دژبرد تصریح کرد: باشگاه اجتماعی دختیژن با الگوی کنش‌گری اجتماعی، در صدد است به نوجوانان دختر، بر اساس توانمندی‌ها و استعداد‌های ذاتی‌شان و در جریان احیای هویت ناب دخترانه با رویکرد دینی و بالاخص رویکرد سیره رضوی، مسئولیت‌های اجتماعی واگذار کند که در جریان این کنش‌گری و ایفای نقش اجتماعی، جریان تربیتی هم به وجود بیاید و به احیای هویت دخترانه در بستر آموزه‌های دینی برسیم.

منبع: خبرگزاری رضوی

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.