آثار روانی نگاه ابزاری در استخدام خانم‌ها | خلأ امنیت روانی در محیط کار به پله نخست استخدام یا همان آگهی جذب رسیده است پیگیری لایحه الحاق ایران به سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی «مهربانو»؛ پویش مهربانی و ایثار با اهدای خون بانوان تربیت با تئاتر | «رستن»، نمایشی زنانه در جستجوی حقیقت شانزدهمین نشست سالانه «روز اسلامی مبارزه با خشونت علیه زنان» | حکیم: جهان باید مانع جنایت‌های رژیم صهیونیستی شود در پیاده‌روی اربعین، مهمانی آداب‌دان باشیم از آن استقبال سرد تا این جاودانگی محض! نایب‌قهرمانی بانوان خراسانی در والیبال‌نشسته قهرمانی کشور نرمش‌هایی برای کمردرد‌های عصبی خاطره انگیز مثل خیابان یازدهم شرقی سعادت آباد یکی داستان است پر آب چشم گاهی خریدار حال هم باشیم بانوانی که روز‌های ملتهب جنگ تحمیلی را پوشش خبری دادند هیچ روزمان شبیه دیروز نیست استکان‌های نقره‌ای که دست به‌دست شد نقش مؤثر رسانه «شهربانو» در روایت بانوان شهر مشهد + فیلم حجاب‌استایل‌ها؛ تهدیدی برای پوشش اصیل اربعین درخشش والیبالیست مشهدی در حوالی هیمالیا! طوبی خانم، گنجینه صبر و عاشقی به مناسبت سالروز درگذشت مادر رهبر معظم انقلاب | خاطره مقام معظم رهبری از مادرشان
سرخط خبرها
وظیفه مادری قابل مقایسه با هیچ نقش دیگری نیست

وظیفه مادری قابل مقایسه با هیچ نقش دیگری نیست

  • کد خبر: ۲۱۰۷۶۱
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۱
مدیر حوزه علمیه خراسان گفت: برای زنان هیچ وظیفه‌ای برتر و بالاتر از مادری نیست حتی با وجود نقش‌هایی که خارج از خانه و خانواده دارند باز هم نقش مادری به قدری پررنگ است که نمی‌توان جای خالی آن را پر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر حوزه علمیه خراسان در چهاردهمین کنگره بانوی بافضیلت استاد طا‌هایی که امروز در مکتب علمی تحقیقی نرجس (س) ضمن تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران اظهار کرد: امام خمینی (ره) مرد بزرگی است که رهبری چنین انقلاب با برکتی را به عهده گرفت و امروز آثار و برکات انقلاب را هر روز داریم حس می‌کنیم و در ابعاد مختلف رشد صورت گرفته است.

حجت الاسلام والمسلمین علی خیاط بیان کرد: بعد از ایشان رهبر معظم انقلاب که سکان این کشتی را به دست گرفتند امروز توفنده‌تر از گذشته در حال حرکت است و به تعبیر ایشان به قله نزدیک شده‌ایم و امیدوارم بتوانیم گام‌های موثری در این مسیر برداریم.

حجت الاسلام خیاط ابراز کرد: از برکات موسسه مکتب نرجس (س) این است که به بزرگداشت برخی از بانوان تاثیرگذار مشهدی پرداخته است و دانشمندانی که در حوزه تربیتی فعالیت می‌کنند را معرفی می‌کند. دانشمندان گفته‌اند عوامل موثر در تربیت انسان دو بخش وراثتی و محیطی است که خانواده و اجتماع از زیر مجموعه‌های عوامل محیطی است.

وی تشریح کرد: از اساسی‌ترین پایه‌های تربیتی انسان خانواده است. فرزندان محصول تربیت خانواده‌اند و امروز به جهت اثرگذاری فوق العاده خانواده در تربیت انسان، دشمنانی که نمی‌خواهند این پایگاه وجود داشته باشد به اشکال گوناگون روش‌های زندگی خارج از محیط خانواده را پیشنهاد می‌دهند تا این رکن اساسی از هم بپاشد.

حجت الاسلام خیاط با تاکید بر این مطلب که در خانواده، رکن رکین خانواده، بانو و مادر خانواده است و بیش از دیگران اثرگذار است افزود: تربیت فرزندان محصول بانوی خانواده است و این کاملا روشن و مشخص است. خانم‌ها باید توجه کنند هیچ وظیفه‌ای برتر و بالاتر از مادری نیست حتی با وجود نقش‌هایی که خارج از خانه و خانواده دارند باز هم نقش مادری به قدری پررنگ است که نمی‌توان جای خالی آن را پر کرد. اگر بانویی بتواند نقش مادری را به خوبی ایفا کند اثری ماندگار و اثرگذار در جامعه خواهد گذاشت.

خیاط با اشاره به زندگی بانو خدیجه میردامادی، مادر آیت‌الله خامنه‌ای و شخصیت برجسته ایشان در جهان تصریح کرد: تمام آنچه که درباره مادر بزرگوار رهبر معظم انقلاب وجود دارد می‌بینیم در فرزندشان هم متبلور شده است. رهبری در خاطراتشان فرموده‌اند مادرم یک بانوی آگاه و با قرآن کاملا آشنا بود. نگاه تربیتی مادر باعث شد حضرت آقا در میدانی قدم بگذارند که برگرفته از مبانی قرآن است.

وی با اشاره به چند نکته مهم تربیتی مادر مقام معظم رهبری، بیان کرد: نخستین نکته در تربیت موثر بانو میردامادی، انس با قرآن ایشان است. رهبری در خاطرات خود می‌گویند اولین داستان‌های قرآنی را از زبان مادرم شنیدم و با آن‌ها آشنا شدم و تاثیر این انس را در شخصیت رهبری می‌بینیم. نکته دوم روحیه ساده زیستی و صبر و قناعت این بانوی گرانقدر است. زندگی آن‌ها اینگونه نبود که زندگی مرفهی داشته باشند. ایشان در عین سختی که در زندگی داشتند، نگاه قرآنی خود را به فرزندان منتقل کردند. رهبری در خاطراتشان می‌فرمایند خانه ما حدود ۷۰ متر در یک محله فقیرنشین بوده است یا گاهی شام ساده‌ای داشتیم که نان و کشمش بود. امروز نیز می‌بینیم این ساده زیستی را رهبری در زندگی خود دارند که برگرفته از نحوه تربیت مادر بزرگوارشان است.

مدیر حوزه علمیه خراسان ادامه داد: سومین ویژگی که در این بانو و خانواده وجود داشته، شجاعت و مبارزه با ظلم و طاغوت است. مقام معظم رهبری رنج‌های فراوانی در دوران مبارزه با طاغوت کشیده‌اند که انسان اگر آن‌ها را بخواند گمان می‌کند افسانه است. این استقامت و شجاعت نیز برگرفته از تربیت مادری است که خود چنین بوده است. خانم میردامادی هنگام ملاقات فرزندانش در زندان، حالت ملتمسانه مقابل مسئولان زندان نداشت و هیچ وقت از زندان رفتن فرزندانش گلایه نمی‌کرد و مقام معظم رهبری می‌فرمایند مادرم نه تنها مانع مبارزات ما نمی‌شد بلکه ما را تشویق به این کار می‌کرد.

حجت‌الاسلام خیاط با بیان اینکه باید قدردان چنین بانوی آزاده‌ای باشیم خاطرنشان کرد: این زنان الگوی ما هستند و امیدوارم در حوزه‌های علمیه بانوان بتوانیم چنین افراد اثرگذاری را تربیت کنیم تا اثری جهانی بگذارند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.