مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
٨ هزار بانو در حاشیه شهر در طرح ترنم زندگی شرکت کردند

٨ هزار بانو در حاشیه شهر در طرح ترنم زندگی شرکت کردند

  • کد خبر: ۲۱۳۳۱۸
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۰
رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد ضمن اشاره به اینکه تاکنون ١۵٠٠ دوره در بیش از ١٩٠ مسجد در حاشیه شهر برگزار شده است، تاکید کرد: هشت هزار بانو در این طرح شرکت کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه سلیمی در خصوص نحو برگزاری طرح ترنم زندگی در حاشیه شهر اظهار کرد: این طرح در قالب ارائه خدمات مشاوره‌ای ارزان، عادلانه و در دسترس به شهروندان، در شش حوزه مشاوره تربیت فرزند، حل تعارضات زوجین، کنترل اضطراب و استرس، پیشگیری از اعتیاد، مشاوره تحصیلی و مشاوره قبل از ازدواج فعالیت می‌کند.

وی با اشاره به اینکه طرح ترنم زندگی تلاش دارد تا با جذب مشارکت مساجد و ائمه جماعات فعال در سطح محلات، خانواده‌های در معرض آسیب را شناسایی و خدمات مشاوره‌ای و روانشناختی به آنان ارائه دهد، افزود: این طرح با هدف پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برگزار می‌شود.

رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه تاکنون ١۵٠٠ دوره در بیش از ١٩٠ مسجد برگزار شده است، تاکید کرد: هشت هزار بانو در حاشیه شهر در این طرح شرکت کردند. بیشترین درخواست بانوان برگزاری دوره‌های مشاور خانواده بود که توانستیم برای آن‌ها برگزار کنیم.

سلیمی مادر را محور خانواده دانست و خاطرنشان کرد: هر چقدر حال مادر بهتر باشد شیوه‌های تربیتی، آموزشی بهتری خواهد داشت و در نتیجه فرزندان بهتر وخانواده آرامی را تربیت خواهد کرد.

وی ادامه داد: در کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی تلاش می‌شود تا بخشی از اعتبارات و هزینه‌های شهرداری براساس نیاز بانوان به این حوزه اختصاص یابد و این جزو برنامه‌های فرهنگی ما بوده است که در این دوره برگزار شده است. گفتنی است در بودجه ١۴٠٣ نیز بودجه‌ای برای برنامه خانواده محور اختصاص خواهیم داد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.