فرزندپروری ذاتی است یا اکتسابی؟ سند جهانی جنبش تعهد به خانواده رونمایی شد| ارتقای جایگاه بانوان شاغل در دولت سیزدهم سیب زمینی درونت را نادیده بگیر حال خوش دختران هفت‌ساله تا مادربزرگ‌های نودساله در کافه بازی ویژه بانوان پادکست | نخستین بانوی ایرانی مدال‌آور پارالمپیک ۲۰۰۰ سیدنی در مشهد اهمیت نقش بانوان در ساختار مدیریتی کشور آزادی ۶ زندانی توسط خدمه خواهر کفشداری حرم مطهر رضوی مربی کونگ‌فوکاری که رویای بیست دختر نوجوان حاشیه شهر مشهد را محقق کرد ۸۰ درصد کمک هزینه تحصیلی دختران مددجو توسط بهزیستی پرداخت می‌شود برگزاری کلاس‌های تابستانی «محیا نو» با رویکرد تربیتی نوجوانان در مشهد آغاز به‌کار اولین دوره مهارتی‌آموزشی دختران نوجوان در مشهد اهمیت واقعه تاریخی «مباهله» کمتر از واقعه «غدیرخم» نیست نقش حضرت زهرا (س) در ماجرای «مباهله» | توجه به جایگاه زن در دوران جاهلیت این ویتامین‌ها سلامت زنان را تامین می‌کنند آیا ازدواج می‌تواند مشکلات رفتاری زوجین را درمان کند؟ اهدای بیش از چهار هزار لیتر شیر مادران مشهدی به نوزادان نارس آغاز‌به‌کار اولین طرح شبکه اجتماعی دختران انقلاب در مشهد فرصت‌های مترویی نگاهی کوتاه به رمان «سرخی بعد از سحرگه» | گمشده‌های زندگی رمزگشایی از کلیدواژه‌ای به‌نام «چهل‌خانه»
سرخط خبرها
٨ هزار بانو در حاشیه شهر در طرح ترنم زندگی شرکت کردند

٨ هزار بانو در حاشیه شهر در طرح ترنم زندگی شرکت کردند

  • کد خبر: ۲۱۳۳۱۸
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۰
رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد ضمن اشاره به اینکه تاکنون ١۵٠٠ دوره در بیش از ١٩٠ مسجد در حاشیه شهر برگزار شده است، تاکید کرد: هشت هزار بانو در این طرح شرکت کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه سلیمی در خصوص نحو برگزاری طرح ترنم زندگی در حاشیه شهر اظهار کرد: این طرح در قالب ارائه خدمات مشاوره‌ای ارزان، عادلانه و در دسترس به شهروندان، در شش حوزه مشاوره تربیت فرزند، حل تعارضات زوجین، کنترل اضطراب و استرس، پیشگیری از اعتیاد، مشاوره تحصیلی و مشاوره قبل از ازدواج فعالیت می‌کند.

وی با اشاره به اینکه طرح ترنم زندگی تلاش دارد تا با جذب مشارکت مساجد و ائمه جماعات فعال در سطح محلات، خانواده‌های در معرض آسیب را شناسایی و خدمات مشاوره‌ای و روانشناختی به آنان ارائه دهد، افزود: این طرح با هدف پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برگزار می‌شود.

رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه تاکنون ١۵٠٠ دوره در بیش از ١٩٠ مسجد برگزار شده است، تاکید کرد: هشت هزار بانو در حاشیه شهر در این طرح شرکت کردند. بیشترین درخواست بانوان برگزاری دوره‌های مشاور خانواده بود که توانستیم برای آن‌ها برگزار کنیم.

سلیمی مادر را محور خانواده دانست و خاطرنشان کرد: هر چقدر حال مادر بهتر باشد شیوه‌های تربیتی، آموزشی بهتری خواهد داشت و در نتیجه فرزندان بهتر وخانواده آرامی را تربیت خواهد کرد.

وی ادامه داد: در کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی تلاش می‌شود تا بخشی از اعتبارات و هزینه‌های شهرداری براساس نیاز بانوان به این حوزه اختصاص یابد و این جزو برنامه‌های فرهنگی ما بوده است که در این دوره برگزار شده است. گفتنی است در بودجه ١۴٠٣ نیز بودجه‌ای برای برنامه خانواده محور اختصاص خواهیم داد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.