انجام غربالگری سلامت زنان سرپرست خانوار در کلینیک‌های مددکاری اجتماعی کشور کسب مقام سومی تیم بسکتبال ۳ به ۳ زیر ۲۳ سال دختران ایران در مسابقات آسیایی واکنش پزشکیان به موفقیت دختران وزنه‌بردار ایران در کسب نخستین نایب قهرمانی آسیا طرز تهیه لیمو عمانی خانگی؛ چاشنی اصیل ایرانی بانوی ملی‌پوش تالو ایران: جام جهانی تجربه مهمی برای من بود معرفی یک غذای مناسب برای حفظ ایمنی و رشد مغز کودکان + طرز تهیه خداحافظی بهترین گلزن تاریخ فوتبال زنان سپاهان از این تیم پس از ۹ سال همکاری ۸۰ درصد بازیکنان تیم ملی کبدی بانوان، جوان هستند | نبود دیدار تدارکاتی پیش از بازی‌های آسیایی؛ بزرگترین چالش درباره انجام اکوکاردیوگرافی قلب جنین در دوران بارداری چه می‌دانید؟ نسخه امام رضا (ع) برای میزبانی بدون استرس رفع ابهام وضعیت تیم استقلال در حوزه نقل‌وانتقالات قبل از آغاز لیگ برتر فوتبال زنان روند کاهشی نرخ مرگ زنان باردار در استان کهگیلویه وبویراحمد انجام مطالعه‌ای درباره روش‌های موثر در کاهش تعارض در زندگی مشترک ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید ابوالفضل حسن زاده سهم زنان از اهدای خون باید از ۵ به ۳۰ درصد برسد ارتقای سلامت کلیه‌ها در دوران بارداری با مصرف آب چغندر روایتی از عادی‌شدن مصرف دخانیات در میان زنان | آمار‌ها چه می‌گویند؟
سرخط خبرها
برگزاری مراسم شب شعر فاطمی با حضور بانوان شاعر عرب زبان در حرم مطهر رضوی

برگزاری مراسم شب شعر فاطمی با حضور بانوان شاعر عرب زبان در حرم مطهر رضوی

  • کد خبر: ۳۷۴۶۱۰
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۸
  • ۱
در اقدامی فرهنگی و معنوی، شب شعر فاطمی با هدف گرامیداشت ایام شهادت بانوی دو عالم، حضرت فاطمه زهرا (س)، ویژه بانوان شاعر عرب‌زبان در حرم مطهر رضوی برگزار شد.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز؛ در اقدامی فرهنگی و معنوی، شب شعر فاطمی با هدف گرامیداشت ایام شهادت بانوی دو عالم، حضرت فاطمه زهرا (س)، ویژه بانوان شاعر عرب‌زبان در حرم مطهر رضوی برگزار شد.

این برنامه که به همت بخش غرب‌آسیای مدیریت زائران غیرایرانی آستان قدس رضوی با حضور میهمانانی ارجمند از خادمان خواهر عتبات عالیات کاظمیه و حسینیه ترتیب یافته بود، فضایی سرشار از عاطفه و ارادت را پدید آورد.

در این محفل، سیزده اثر شعر از شاعران چهار کشور بحرین، لبنان، عربستان و سوریه دریافت شد که پنج شاعر به صورت حضوری در برنامه حاضر شدند و اشعار دیگران به نیابت قرائت کردند.

برنامه با تلاوت قرآن کریم توسط خانم مرام زین از سوریه آغاز شد و در ادامه، مدیحه‌سرایی توسط خانم‌ام نشأت، خادم عتبه کاظمیه، حال و هوای مجلس را عطرآگین کرد.

در بخشی از این مراسم، از صاحبان اشعار برتر تقدیر به عمل آمد و برای شاعران غایب، زیارت نیابتی به عنوان هدیه‌ای معنوی انجام شد. همچنین، برنامه‌ای با محوریت نقاشی، دیگر جلوه هنری برای بیان عشق و حزن به حضرت زهرا (س) بود.

در پایان، میهمانان ویژه برنامه، خادمان عتبات کاظمیه و حسینیه، با چشمانی اشکبار و دلی سرشار از شوق، از میزبانی گرم و برنامه‌های فرهنگی غنی مدیریت زائران غیرایرانی قدردانی کردند. آنان با امیدی وصف‌ناپذیر برای بازگشت هرچه سریع‌تر به این مکان مقدس، از حرم مطهر رضوی خداحافظی کردند.

این لحظات، تصویری ماندگار از پیوند دل‌ها و عشق مشترک به خاندان عصمت و طهارت را در آستان امام هشتم (ع) رقم زد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Germany
۰۶:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۳
0
0
خوش بحال یک عده که‌انگار هیچ غمی ندارن غصه ای ندارن از همه جور استرس و فشارهای روانی این روزها فارغند جشن می‌گیرند و شاد هستن !!!! یعنی اینها از جنس بقیه مردم نیستن ما در مشکلاتزندکیمان در حال خفه شدن هستیم اینهمه بودجه و بریز وبپاش از کجا از جیب مردم وبیت المال !!!!مگر می‌شود باور کرد یک بام و دو هوا را امام رضا کجایی ببینی🙁🫤🤨