تدوین و اجرای طرح‌های ملی برای توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی و عشایری کاهش جمعیت، چالشی جهانی خانواده، بنیان بسیاری از تحولات اساسی کشور مشکلات لگن و بی‌اختیاری ادرار در زنان بالای ۴۰ سال بیشتر است لزوم اصلاح سازوکار‌ها درراستای تحقق مشوق‌های اقتصادی فرزندآوری برای خانواده‌ها ثبت ازدواج بیش از ۵۵ هزار نفر با اختلاف سن کمتر از یک سال بین زوجین لزوم معرفی الگو‌های برجسته بانوان شهید و انقلابی به جامعه تصویب بودجه یک درصدی برای حوزه زنان، دستاوردی مهم در دولت سیزدهم اثرگذاری سبک زندگی سالم در انجام مراحل درمان ناباروری مریم میرزاخانی، فخر جامعه ریاضی ایران و جهان وعده صیغه شرعی، پوششی برای کلاهبرداری‌های میلیونی اشتغال بانوان در مشاغل خانگی ایران بالاتر از میانگین جهانی تیم ملی فوتسال زنان ایران راهی دور دوم مسابقات جام ملت‌های آسیا شد رشد چشمگیر مراسم عقد در حرم مطهر حضرت رضا(ع) طی دهه کرامت ۱۴۰۴ پرسش حقوقی بانوان | قانون چه دیدگاهی درباره پرداخت حق نفقه دارد؟ چاپ مجموعه شعر «ندای هبه» با هدف روایت نقش‌آفرینی زنان در جبهه مقاومت کمک به نیازمندان، حکم یک زن شیرینی فروش متخلف در تهران
سرخط خبرها
مطالبه عمومی را به سمت دیدن ورزش قهرمانی بانوان سوق دهیم

مطالبه عمومی را به سمت دیدن ورزش قهرمانی بانوان سوق دهیم

  • کد خبر: ۲۱۴۱۱۴
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۲
رییس شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان گفت: باید مطالبه عمومی را به سمت دیدن ورزش قهرمانی بانوان سوق دهیم و در این زمینه ذائقه‌سازی کنیم تا حمایت‌های معنادارتری از ورزش زنان صورت گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، فهیمه فرهمندپور پس از برگزاری رقابت دوم فینال لیگ برتر زنان با بیان اینکه این دیدار، رقابت پرهیجان و نزدیکی بود، اظهار داشت: ما در ذائقه سازی و مطالبه عمومی برای ورزش بانوان کمتر کار کرده‌ایم. بسیاری از صندلی‌های تماشاگران خالی بود و باعث تاسف است که چرا جامعه ما در این خصوص به اندازه کافی حساس، مطلع و راغب نیست. مطالبه در خصوص ورزش بانوان و حمایت عمومی و مردمی در جامعه صورت نگرفته است.

وی گفت: سرمایه گذاری در ذائقه سازی جامعه در خصوص ورزش بانوان باعث می‌شود که ورزش بانوان به اندازه آقایان دیده شود و مورد توجه قرار گیرد و به این شکل به طور طبیعی حمایت از ورزش بانوان فراهم می‌شود.

وی با بیان اینکه ورزش با خود سلامت جسم، قوت روح و سلامت روان ایجاد می‌کند و به نوعی توازن روانی و اجتماعی به همراه دارد، خاطرنشان کرد: باید مطالبه عمومی را به سمت دیدن ورزش قهرمانی بانوان سوق دهیم تا حمایت‌های معنادارتری از ورزش زنان صورت گیرد.

رییس شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان تصریح کرد: در فدراسیون والیبال اتفاقات خوبی در بخش بانوان می‌افتد و گزارش‌های امیدبخش است البته که تا شرایط مطلوب فاصله داریم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.