آزادی یک مادر زندانی با مشارکت دانش‌آموزان و خیرین در یزد بیش از ۱۹ هزار زن سرپرست خانوار در کهگیلویه و بویراحمد تحت حمایت کمیته امداد هستند آیا کاهش وزن منجر به ارتقای کیفیت زندگی مبتلایان به سرطان سینه می‌شود؟ دعوت از ۱۰ قایقران زن به اردوی تیم ملی + اسامی روند افزایشی مصرف شیرخشک در کشور| آیا الگوی تغذیه‌ای تغییر کرده است؟ ۱۲۸ گوشی در جیب دو زن سارق | پلیس چطور رد آنها را زد که فکرش را هم نمی‌کردند؟ چهارمین حرم اهل‌بیت (ع) در ایران که کمتر درباره‌اش شنیده‌اید | خواهر دیگر امام رضا (ع) کجا مدفون است؟ بانوان در حال فتح کردن بازار طلا هستند | ماجرای یک انقلاب خاموش در صنعت طلای ایران آیا مربی مشهدی هدایت تیم ملی بانوان کبدی را برعهده می‌گیرد؟ به خاطر شومیز خامه دوزی گل دار نجات ۲۰۳ نوزاد نارس در معرض آسیب شدید شبکیه چشم (ROP) در شیراز ۱۲۰۰ زن سرپرست خانوار از بیماری خاموش و خطرناک خود نجات یافتند | طرح غربالگری چه کرد؟ شیب کاهشی فرزندآوری سوم و چهارم و بیش از پنجم در ۳ سال اخیر| آیا طرح‌های تشویقی به نتیجه نرسیدند؟ تخفیف ویژه شهرداری مشهد برای مادران سه‌فرزندی | ۲۸۳۱ پدربزرگ پای کار فرزندآوری آمدند نقش پررنگ عوامل غیرقابل اصلاح در ابتلا به سرطان پستان مادر بودن، یک سپر بیولوژیکی در برابر سکته مغزی و آسیب عروقی مغز
سرخط خبرها
نامه دکتر علم‌الهدی به همسران روسای جمهور کشور‌های اسلامی| از همسران خود تقاضا کنید برای رفع مشکلات مردم غزه بکوشند

نامه دکتر علم‌الهدی به همسران روسای جمهور کشور‌های اسلامی| از همسران خود تقاضا کنید برای رفع مشکلات مردم غزه بکوشند

  • کد خبر: ۲۱۷۳۸۳
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۷
همسر رئیس‌جمهور از همسران روسای‌جمهور و نخست وزیران کشور‌های اسلامی خواست از همسر خود تقاضای موکد کنند به عنوان یک دولتمرد متعهد به اصول و ارزش‌های اخلاقی، در رفع مشکلات مردم غزه بکوشند و در صورت تمایل جهت ایجاد یک گروه کمک‌رسانی و یک صندوق بین‌المللی برای کمک به غزه اقدام کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر جمیله علم‌الهدی در نامه‌ای به همسران روسای جمهور و نخست‌وزیران کشور‌های اسلامی ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان با بیان اینکه زنان و روابط خانوادگی نقش اصلی را در تحول و نیز در تثبیت فرهنگ و آداب و رسوم یک جامعه ایفا می‌کنند، تصریح کرد: جهان عاری از ظلم و خشونت، تنها در پرتو تقویت خانواده و توسعه فرهنگ عدالت‌خواهی امکان تحقق دارد و مسئولیت بانوان در این زمینه بسیار سنگین است.

استاد دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اینکه امسال در حالی ماه مبارک رمضان را آغاز می‌کنیم که هزاران مادر فلسطینی غرق در اندوه و زجر به سر می‌برند، افزود: هر چند مسئول مستقیم تمام این فجایع، شیطان بزرگ آمریکا و رژیم درنده خوی صهیونیستی است، ولی می‌دانیم که بدون شک سکوت برخی صاحبان قدرت و ثروت و سازمان‌ها و مجامع بین‌المللی و افراد صاحب نفوذ، فراموش شدنی نیست و این عمل هر یک از ما و تلاش‌های ماست که در نهایت در محکمه عدل الهی یا سبب پاداش و رستگاری ابدی یا سبب کیفر پست کننده و سخت می‌شود.

علم الهدی از همسران روسای جمهور و نخست وزیران کشور‌های اسلامی خواست با توجه به این مقدمه و با احترام از شما خواهر بزرگوار و بانوی فداکار از همسر خود تقاضای موکد کنید به عنوان یک دولتمرد متعهد به اصول و ارزش‌های اخلاقی، در رفع مشکلات مردم غزه بکوشند و پیشنهاد می‌کنم در صورت تمایل جهت ایجاد یک گروه کمک‌رسانی و یک صندوق بین‌المللی برای کمک به غزه اقدام کنید.

منبع: ایلنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.