رهبر شهید چه میراثی برای حمایت از زنان در برابر خشونت به جا گذاشتند؟ دختران ترامپولین‌کار ایران بعد از ۴۷ سال به بازی‌های آسیایی ناگویا رسیدند حضرت زینب (س)، تجلی مفهومی فراتر از مقاومت زنان، پایه‌های اصلی پایداری اجتماعی در جامعه| اثرگذاری نهاد خانواده در جنگ تحمیلی دیده شد جمله «تو بگو من می‌شنوم»، یک بی‌محلیِ پنهان در دنیای مدرن| راهکار، عجیب و غریب نیست برداشت نادرست برخی از کاربران، چالش ایجاد کرد| بازنشر خبر فوت «پیرترین زن ایران» پس از ۸ سال راز روضه‌‌های محرم بی‌بی‌جان که ۲۳ سال است در مشهد تعطیل نشده دعوا بر سر جای پارک خودرو در مشهد، جان دختر جوان را نجات داد | راز بزرگی که در کلانتری سجاد برملا شد تاکید بر گسترش همکاری‌های مشترک در حوزه زنان و خانواده، محور گفت و گوی تلفنی زهرا بهروز آذر و همتای تاجیکستانی چای سبز جایگاه ویژه‌ای در سبک زندگی سالم دارد| معرفی مهم‌ترین خواص نکات مهمی که برای پخت و توزیع غذای نذری باید رعایت شود دعوای شما با همسرتان، می‌تواند شروع یک خیانت باشد + راهکارها نتیجه یک تحقیق روی ۸ هزار جوان ایرانی فاش کرد: تحصیل‌کرده‌هاو پولدارها کمتر بچه می‌خواهند ! این مواد شیمیایی را از زندگی‌تان حذف کنید تا بارداری سالم‌تری داشته باشید قهرمان مسابقات هندبال نونهالان دختر خراسان رضوی مشخص شد زنان چطور می‌توانند هیئت‌های عزاداری محرم را از زباله پلاستیکی نجات دهند؟ فوت پیرترین زن ایران| بانویی که متعلق به ۵ نسل گذشته بود سهم اعتیاد زنان در ایران حدود یک سوم میانگین جهانی است فرمول طلایی مادران برای بردن کودک به هیئت و روضه محرم پیشگیری از سقط جنین؛ نیازمند رویکرد جامع، علمی و چندبخشی است
سرخط خبرها
جنبش جهانی تعهد به خانواده در نشست سازمان ملل

جنبش جهانی تعهد به خانواده در نشست سازمان ملل

  • کد خبر: ۲۱۵۳۲۲
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۹
مدیر کل امور بین‌الملل معاونت زنان و امور خانواده ریاست جمهوری، در شصت و دومین نشست کمیسیون اجتماعی ملل متحد در نیویورک حضور یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، خدیجه کریمی ضمن برشمردن دستاورد‌های ایران در حوزه زنان و خانواده و اقدامات دولت جمهوری اسلامی ایران برای تحکیم و تقویت بنیان خانواده، خواستار پیوستن کشور‌ها به «جنبش جهانی تعهد به خانواده» شد؛ این جنبش از سمت رییس جمهور کشورمان در نشست هفتاد و هشتم مجمع عمومی سازمان ملل مطرح شده است.

کریمی در حمایت از خانواده‌های فلسطینی در این نشست سازمان ملل اظهار داشت: ضروری است که نیازها، مشکلات و مسائل بازماندگان خانواده‌های غزه که شاهد مصائب جنگ بوده‌اند و درد جانکاه از دست دادن عزیزانشان را با تمام وجود احساس کرده‌اند، در این نشست مورد توجه قرار گیرد. اسرائیل، آخرین رژیم آپارتاید و تنها رژیم در جهان است که به رغم وجود قوانین بین‌المللی، آشکارا نژادپرستی را اعمال و آن را قانونی کرده و تلاش می‌کند بر موج مشروعیت بین‌المللی سوار شود.

در همین حین نماینده رژیم صهیونسیتی در مقام اعتراض به سخنان کریمی، این ادعا را انکار کرده و دست به توهین زد.

مدیرکل امور بین‌الملل معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در پاسخ به ادعا‌های واهی رژیم کودک کش گفت: تاریخ شرم‌آور بیش از ۷۵ ساله اسرائیل را می‌توان در چند کلمه خلاصه کرد، اشغال، وحشی‌گری، قتل عام و نقض آشکار حقوق بشر و قوانین بشردوستانه، رژیم صهیونیستی یک رژیم به شدت واپس‌گرا بوده که با استفاده از فناوری‌های پیشرفته که برخی قدرت‌ها در اختیار او گذاشته‌اند، وانمود می‌کند که مترقی است.

فهرست طولانی و تاریک جنایات و وحشی‌گری این رژیم، اعم از تروریسم دولتی و جنایت علیه بشریت، تهدیدی جدی برای صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی است.

اظهارات نماینده کشورمان مورد تایید و حمایت سایر هیات‌های دیگر کشور‌ها از جمله ترکیه، پرو، افریقای جنوبی و قطر قرار گرفت.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.