ایران پیشرو در ورزش پارالمپیکی بانوان است تیم فوتبال بانوان مس رفسنجان به لیگ دسته یک صعود کرد حضور ثریا قاسمی در فصل نخست سریال «هتل بسیار بسیار عجیب» برخورداری تمامی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش از مستمری ماهیانه صف وام ازدواج همچنان طویل است| دریافت تسهیلات توسط حدود ۸۸ درصد از متقاضیان تغییر الگوی زندگی خانواده‌ها، مهم‌ترین عامل افزایش چاقی در کودکان کسب مدال برنز دختر شطرنج‌باز خراسان جنوبی در پارالمپیاد استعداد‌های برتر کشور کاهش خطر ابتلا به دیابت بارداری با ورزش و تغذیه مناسب درباره علل بروز یائسگی زودرس چه می‌دانید؟ رقابت‌های بسکتبال لیگ برتر بانوان‌| کدام تیم‌ها به فینال رسیدند؟ انجام بخش قابل توجهی از سقط‌های غیرقانونی در منازل| نقش فضای مجازی در دسترسی به دارو‌های غیرمجاز، پررنگ است خانواده چه نقشی در جلوگیری از مصرف مواد روان‌گردان در نوجوانان و جوانان دارد؟ برگزاری اولین اردوی ارزیابی تیم ملی تنیس دختران کمتر از ۱۶ سال کشور تهیه و تدارک افطاری، فرصتی برای با هم بودن والدین و فرزندان| سبزی خوردن، یادآور باغچه‌های مادربزرگ‌هاست درباره فرنی، یک دسر ساده| کاسه‌ای که بی‌سروصدا به امضای ماه مبارک رمضان تبدیل شده است ورود فرزندان زنان سرپرست خانوار به مدارس تیزهوشان در تهران سرعت می‌گیرد بهره‌برداری از نخستین مرکز نوآوری صنایع دستی و خلاق بانوان در اصفهان| مکانی که هنر و اقتصاد را بهم پیوند می‌دهد آیا می‌توان تولد زودرس را پیش‌بینی کرد؟ بازنگری قانون مهریه در مجلس در مسیر نهایی شدن| نهاد خانواده با حمایت‌های قانونی، تقویت می‌شود
سرخط خبرها
«زنی با یک دختر مرده در غزه» برنده جایزه عکس سال WorldPressPhoto شد

«زنی با یک دختر مرده در غزه» برنده جایزه عکس سال WorldPressPhoto شد

  • کد خبر: ۲۲۳۰۹۰
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۲:۱۸
وردلد پرس فوتو اعلام کرد عکس زنی فلسطینی که جسد کفن‌پوش خواهرزاده‌اش را در آغوش کشیده است، به عنوان عکس خبری سال ۲۰۲۴ (World Press Photo) برگزیده شد.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، انتخاب عکس سال نشان دهنده اهمیت یک رسانه به حرفه تخصصی خود است که مفاهیمی فراتر از یک تصویر را به بیننده منتقل می‌کند. در شصت‌وهفتمین مسابقه جهانی عکس مطبوعاتی وردپرس نیز این موضوع به خوبی مشخص است و انتخاب عکس از بین بیش از ۶۱ هزار اثر ارسالی، کار ساده‌ای نیست. جنگ‌ها و درگیری‌ها نیز یکی از بخش‌های مسابقه عکس مطبوعاتی وردپرس است و به قدری این موضوع در سال گذشته در جهان خبر غالب بود که عکس سال مطبوعات جهان در سال ۲۰۲۴ به «یک زن فلسطینی که جسد خواهرزاده‌اش را در آغوش می‌گیرد» اهدا شد که توسط عکاس رویترز، محمد سالم، گرفته شده بود.

«زنی با یک دختر مرده در غزه» برنده جایزه عکس سال WorldPressPhoto شد

همچنین به نقل از کانال تلگرامی روزنامه نگاری جدید، عکس سال WorldPressPhoto به قدری از اهمیت برخوردار بوده که در صفحه اول سه روزنامه اسپانیایی نیز منتشر شده است.

«زنی با یک دختر مرده در غزه» برنده جایزه عکس سال WorldPressPhoto شد «زنی با یک دختر مرده در غزه» برنده جایزه عکس سال WorldPressPhoto شد «زنی با یک دختر مرده در غزه» برنده جایزه عکس سال WorldPressPhoto شد

ماجرای عکس زن و کودک چیست؟

به توضیح ایمنا «در این عکس ایناس ابومعمار، ۳۶ ساله، جسد خواهرزاده پنج ساله‌اش به نام «سالی» را در آغوش می‌گیرد که در حمله اسرائیل به خان‌یونس در جنوب نوار غزه به همراه مادر و خواهرش در ۱۷ اکتبر ۲۰۲۳ کشته شد. »

فرارو نیز در توضیح این عکس گفته است «عکسی که توسط محمد سالم عکاس رویترز از غزه گرفته شده است وضوح قتل عام را منعکس می‌کند که به قدمت تاریخ بشر طنین انداز است. ما می‌بینیم که کودکی که او در آغوش گرفته جسدی است که در کفن پیچیده شده است. این یک لحظه آرام از اندوه شدید است. زن روسری بر سر دارد و سرش خم شده است. ما نمی‌توانیم ببینیم که او کیست و نمی‌توانیم چیزی در مورد کودک بدست آوریم، حتی اگر پسر یا دختر باشد. این کودک یکی از هزاران کودکی است که جان خود را در جنگ اسرائیل و حماس از دست داده است.»

عکاس رویترزدر خصوص این عکس گفته است «این یک لحظه غم انگیز بود و من احساس کردم که این تصویر مفهوم گسترده‌تری از آنچه در نوار غزه اتفاق می‌افتد را خلاصه می‌کند.»

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.