انجام مراسم قرعه‌کشی لیگ قهرمانان زنان آسیا ۲۰۲۶| رقبای تیم والیبال زنان فولاد مبارکه سپاهان مشخص شدند پایان لیگ برتر فوتسال زنان در سایه‌ای از ابهام خانه داری| درباره مزایای دکوراسیون با گیاهان آپارتمانی چه می‌دانید؟ توزیع «کارت امید مادر» وارد فاز اجرایی شد پادکست| رهبر شهید: والدین لازم است فرزندان خود را از کودکی با کتاب خواندن آشنا کنند خانه‌داری| گل‌های مناسب سفره هفت‌سین کدامند؟ ایجاد یک تحول بنیادی در درک نقش زنان در جنگ در جامعه| بازخوانی تاریخ، تصویری مقتدر از مقاومت ارائه می‌دهد معرفی چند روش حمایتی والدین در شرایط جنگ از کودکان نوزدهمین شب میدان داری بانوان رسانه|امیدآفرینی نقش اصلی «پاتوق همبستگی رسانه و مردم» پیام یک معلم مشهدی به دانش آموزان| درس آخر: «عشق به کشور» هر خانه، یک پایگاه | همدلی به سبک بانوان محله «سیدرضی» کنترل وزن و بهبود سوخت‌وساز بدن با مصرف اندازه چای هیئت‌داری دختران مشهدی در «میدان حجاب» قضاوت در مستطیل سبز | شنیدنی‌هایی از دنیای بازیکنی و کمک‌داوری فوتبال پادکست| رهبر شهید: راهکار ناسازگاری‌ها در زندگی مشترک، کنار آمدن و سازگاری زوجین است سرانجام برگزاری ۲ هفته پایانی لیگ برتر هندبال بانوان چه می‌شود؟
سرخط خبرها
۹۰ درصد طراحان طلا در خراسان‌رضوی بانوان هستند

۹۰ درصد طراحان طلا در خراسان‌رضوی بانوان هستند

  • کد خبر: ۲۲۳۹۵۷
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۶
رئیس اتحادیه صنف طلا و جواهر مشهد گفت: هم‌اکنون ۹۰ درصد فعالان در حوزه طراحی فلزات گرانبها در استان، بانوان هستند.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

یوسف تقی‌زادگان در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز درباره فعالیت زنان در صنف طراحی و فروش طلا و سایر فلزات گرانبها تصریح کرد: در حوزه طراحی طلا، حدود ۹۰ درصد طراحان ما بانوان هستند. معمولاً بانوان صبر و حوصله‌شان بیشتر از آقایان است و به همین دلیل طراحان ما بیشتر خانم هستند.

رئیس اتحادیه صنف طلا و جواهر مشهد افزود: طی یک‌سال‌ونیم گذشته، بیش از ۱۳۰ پروانه کسب در حوزه صنف طلافروشی برای بانوان صادر شده است.

به گفته وی، در دو سال گذشته عمدتاً طراح طلا به استان وارد می‌کردیم، اما از زمانی که بستر برای فعالیت طراحان بومی در استان فراهم شد، از این ظرفیت به‌خوبی استفاده شده است و باعث شده پروانه کسب زیادی حتی توسط بانوان چه در حوزه طراحی و چه در حوزه فروش داشته باشیم.

وی اضافه کرد: تاکنون دو هزار و ۳۰۰ پروانه کسب در صنف طلافروشی صادر شده که ۱۳۰ پروانه برای بانوان صادر شده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.