ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال زنان ایران با حضور ۱۸ بازیکن توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری اجرای ۳۵ درصدی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در ۳ سال اخیر ۱۰۰ بانوی معینه در هتل‌های مکه و مدینه مستقر شده‌اند اثرگذاری دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید نعمت‌الله حسنی باید و نباید‌های استفاده از اسپری مو در دوران بارداری الگوی سوم زن مسلمان از ارزش‌های دینی نشئت می‌گیرد نیاز روزانه نوزاد ۱۰ ماهه به حدود ۷۵۰ تا ۹۰۰ کالری بررسی ابعاد مختلف آیین‌نامه جدید دورکاری مادران شاغل مقام اول بانوان استان خراسان شمالی در شاخص اهدای خون
سرخط خبرها
یک دخترانه صمیمانه

یک دخترانه صمیمانه

  • کد خبر: ۲۲۶۹۶۶
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۴
مدتی پیش در حاشیه برگزاری مراسم قدردانی از بانوان کارآفرین در مشهد، نامه‌ای به‌صورت خیلی اتفاقی به دستم رسید که با بقیه متفاوت بود و باعث شد بار‌ها آن را بخوانم.
حمیده وحیدی
خبرنگار حمیده وحیدی

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از پاکبان‌های شهرمان فراخوان جشنواره را دیده و دست به قلم شده و از دختر نوجوانش نوشته بود که چطور به مادرش در بسته‌بندی ادویه‌و شکل‌گیری اشتغال خانگی کمک می‌کند. این پاکبان عزیز متن حمایت از دختر نوجوانش را به‌صورت دستی به دبیرخانه تحویل داده بود. هربار آن متن پدرانه را خواندم، تصویر احساسات مردی زحمت‌کش را به چشم دیدم که همه تلاشش را کرده بود تا گوشه‌ای از مهر پدرانه به دخترش را با زبان ساده روایت کند.

راستش وقتی درباره روز دختر شروع به نوشتن کردم، یک دور همه آنهایی که در این سال‌ها دیده بودم، از پیش چشمم گذشت؛ از محدثه هفت‌ساله که روبه‌رویم در حرم مطهر امام هشتم (ع) نشست و آخرین آیات قرآن را حفظ کرد و تیتر یک روزنامه‌مان «نابغه قرآنی دهه نود» شد، تا زهرایی که در حاشیه شهر زندگی می‌کرد و با ترکیب چند ماده ساده و با آزمایش‌های گوناگون و انواع دارو‌های گیاهی توانسته بود بیماری سخت مادرش را درمان کند و پس از چاپ مصاحبه و پخش در فضای مجازی، توجه حامیان استعداد‌های کشور را جلب کرد.

همچنان ذوق می‌کنیم وقتی دختران ورزشکاری را می‌بینیم که با تلاش و همتشان هرروز بیشتر از گذشته ستون‌های روزنامه‌ها را به خودشان اختصاص می‌دهند. دختران مخترع، هنرمند و... که در هر محله فراوان وجود دارند و نیاز است رسانه‌ها از آنها یاد کنند. ما رسانه‌ها باید بیشتر دختر‌های شهرمان را ببینیم و از آنها بنویسیم تا تصویر توانمندی دختر ایرانی به‌خوبی دیده شود. در رسالت کاری ما ادای دین به خانواده یکی از وظایف اصلی است که نباید نادیده گرفته شود.

این روز ویژه را باید هرسال به پدرومادر‌ها تبریک گفت که برکت زندگی‌شان را از دخترانشان دارند و همین‌طور این روز را گرامی داشت به نام آن خواهری که به‌خاطر برادرش، حضرت رضا (ع)، راهی شهر و دیاری دیگر شد. سلام بر حضرت معصومه (س).

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.