تجارت پرسود و پرمخاطره در بازار رحم اجاره‌ای در ایران غلبه بر تشنگی در روزه‌داری بی‌توجهی در رابطه زناشویی آسیب روحی بیشتری به زنان وارد می‌کند | زخم کاری تدوین نظام‌نامه زن و خانواده با هدف ریل‌گذاری برای آینده حضور ۲ نماینده مشهدی در مسابقات لیگ ملی هندبال بانوان حضور ۳۲ تیم در مسابقات فوتسال و  والیبال بانوان چهارمین جشنواره ورزشی رمضان مشهد روایت مونا کرمی از ایفای نقش همسر یک طلبه در سریال مرهم ترویج آزادی‌های جنسی منطق استعماری غرب برای سوءاستفاده از زنان است جلوگیری از سندرم تخمدان در زنان دیابتی با مصرف رژیم غذایی سالم مشارکت پررنگ بانوان خراسان رضوی در برگزاری روضه‌های خانگی ماجرای نقاشی با گچ توسط یک بانوی معلم| وقتی مدرسه، محیط با نشاطی برای دانش‌آموزان می‌شود پخش برنامه «جشن فرشته‌ها» ویژه جشن‌ تکلیف دختران از شبکه پویا حضور رسمی زینب نصرالله در یک برنامه تلویزیونی ایرانی پایان مسابقات اتومبیل‌رانی کشور با قهرمانی بانوی مشهدی ۲۰ هزار زن سرپرست خانوار خراسانی زیرپوشش بهزیستی روایت دردناک «رضوانه دباغ» از شکنجه شدن خود و مادرش در زندان ساواک آیا تدلیس در نکاح یکی از موارد فسخ نکاح است؟
سرخط خبرها
خزعلی: به دنبال افزایش دورکاری برای مادران شاغل هستیم

خزعلی: به دنبال افزایش دورکاری برای مادران شاغل هستیم

  • کد خبر: ۲۲۸۹۵۶
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۵
دورکاری می‌تواند برای مادران مفید واقع شود و تعادل زندگی خود را بهتر حفظ کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده، اظهار کرد: خیلی موافق کاهش ساعت کاری نیستیم. به‌جای این امر باید ساعت دورکاری را افزایش دهیم؛ چراکه دورکاری می‌تواند برای مادران شاغل مفید واقع شود و آن‌ها تعادل زندگی خود را بهتر حفظ کنند.

وی افزود: البته تخفیف بیشتر در ساعت کاری برای مادران شاغل، به‌خصوص آن‌هایی که فرزند زیر ۶ سال دارند نیز می‌تواند مفید باشد.

منبع: دانشجو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.