ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال زنان ایران با حضور ۱۸ بازیکن توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری اجرای ۳۵ درصدی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در ۳ سال اخیر ۱۰۰ بانوی معینه در هتل‌های مکه و مدینه مستقر شده‌اند اثرگذاری دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید نعمت‌الله حسنی باید و نباید‌های استفاده از اسپری مو در دوران بارداری الگوی سوم زن مسلمان از ارزش‌های دینی نشئت می‌گیرد نیاز روزانه نوزاد ۱۰ ماهه به حدود ۷۵۰ تا ۹۰۰ کالری بررسی ابعاد مختلف آیین‌نامه جدید دورکاری مادران شاغل مقام اول بانوان استان خراسان شمالی در شاخص اهدای خون
سرخط خبرها
مشارکت آستان قدس رضوی در آموزش زیست عفیفانه به خانواده‌ها

مشارکت آستان قدس رضوی در آموزش زیست عفیفانه به خانواده‌ها

  • کد خبر: ۲۲۷۰۲۲
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۲
معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: با همکاری معاونت زنان ریاست جمهوری و آستان قدس رضوی مربیانی برای فعالیت در حوزه آموزش خانواده‌ها و زیست عفیفانه تربیت شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، انسیه خزعلی در بازدید از کلینیک روانشناسی آمین استان قم گفت: آموزش‌های زیست عفیفانه باید در دوران تحصیل آغاز شود.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، صبح امروز در بازدید از کلینیک روانشناسی آمین قم که در زمینه آسیب‌های دختران فعالیت می‌کند، بیان کرد: با توجه به اهمیت موضوع زیست عفیفانه و اقدامات در این زمینه، تصمیم بر این شد که حتماً در این مرکز حضور پیدا کنیم، این موضوع امروز مسئله جدی کشور است.

وی با بیان اینکه آموزش‌های زیست عفیفانه باید در دوران تحصیل و از آموزش و پرورش آغاز شود، گفت: علاوه بر درمان باید در بخش پیشگیری نیز فعالیت و تمرکز بیشتری داشته باشیم. معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری در این زمینه حمایت‌های لازم را انجام می‌دهد.

خزعلی افزود: هم چنین باید در حوزه تربیت مربی کافی اقدامات موثرتری انجام شود، که در این راستا با همکاری معاونت زنان ریاست جمهوری و آستان قدس رضوی مربیانی برای فعالیت در حوزه آموزش خانواده‌ها و زیست عفیفانه تربیت شده است.

معاون رییس جمهور با بیان اینکه سند‌های مختلفی برای این امر در معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری آماده و نهایی شده است، گفت: به دلیل فراگیر بودن امروزه این معضل در کشور نیاز به اقدامات بیشتر و موثرتری وجود دارد.

وی با بیان اینکه با عنایت به اینکه بخش عمده بیماری از فضای مجازی سرایت می‌کند، بر آموزش در این فضا تاکید کرد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.