وجود حدود ۶.۵ میلیون زن سرپرست خانوار در کشور | بانوان از بهزیستی چه خدماتی دریافت می‌کنند؟ شناسایی شیوع چشمگیر کمبود ویتامین D در میان مادران باردار نیشابور سهم زنان جهان از مشاغل پردرآمد چقدر است؟ چگونه با دختران با کرامت رفتار کنیم؟ طرز تهیه عدسی؛ یک شام مقوی، ساده و کم‌هزینه آغاز فصل جدید لیگ برتر فوتسال زنان از ۱۷ مهر ۱۴۰۵ نگاهی به چالش زایمان طبیعی و سزارین در کشور | کاهش ۱۰ برابری مرگ‌ومیر مادران یک دستاورد غیرقابل انکار است مرحله نهایی رقابت‌های انتخابی تیم ملی اسکواش بانوان برگزار شد | حضور باران محمدپور در ترکیب تیم ملی ارومیه؛ میزبان اولین رقابت روئینگ قهرمانی دختران جوان کشور تکرار افتخارآفرینی دختران بسکتبالیست خراسانی در لیگ ملت‌های آسیا | تیم ملی مدال برنز گرفت سهم ۳۶ درصدی زنان از  پست‌های مدیریتی خراسان رضوی آغاز سومین اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتسال زنان در رده جوانان از امروز (دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵) ریشه بگو‌مگو‌های تمام‌نشدنی میان زوجین در زندگی مشترک‌شان چیست؟ سردرگمی مادران جوان در هدایت فضای مجازی برای بهبود در فرزندپروری | راهکار چیست؟ هوش مصنوعی و تحول دوگانه در بازار کار زنان ضمانت کمیته امداد کشور از وام‌های قرض‌الحسنه اشتغال زنان تحت پوشش این سازمان درباره کتاب تفریظ شده «من زنده‌ام» توسط رهبر شهید چه می‌دانید؟ طلاق؛ یکی از دلایل افزایش آمار زنان سرپرست خانوار در کشور تیم دختران ایران در المپیاد جهانی جغرافیا خوش درخشید آمادگی کامل تیم فوتبال خاتون بم برای حضور در لیگ قهرمانان زنان آسیا
سرخط خبرها
ماماها نقش پررنگی در مسیر ترویج فرزندآوری و در تحقق موضوع جوانی و افزایش جمعیت دارند

ماماها نقش پررنگی در مسیر ترویج فرزندآوری و در تحقق موضوع جوانی و افزایش جمعیت دارند

  • کد خبر: ۲۲۹۵۱۵
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۴
مدیر گروه مامایی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ماماها نقش پررنگی در مسیر ترویج فرزندآوری و در تحقق موضوع جوانی و افزایش جمعیت دارند و معتقدیم که این گروه در داشتن یک جامعه سالم، جوان و پویا نقش‌آفرین هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر ناهید جهانی اظهار کرد: گروه مامایی دانشکده پرستاری و مامایی مشهد با توجه به رسالتی که در باب جوانی جمعیت و حمایت از خانواده برعهده دارد فعالیت‌های زیادی در ۲ حوزه آموزش و پژوهش مقاطع مختلف تحصیلی در رشته مامایی داشته است و دروس و کوریکولوم دانشجویان هم این موارد گنجانده شده است.

وی اضافه کرد: همچنین در حوزه پژوهش و هدایت پایان‌نامه‌های دانشجویی هم به چالش‌ها و موضوعاتی همچون عدم فرزندآوری، زایمان طبیعی، ترویج زایمان‌های بیشتر، خوشایندسازی زایمان و ترویج شیردهی پرداخته شده است.

مدیر گروه مامایی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در قرارگاه جوانی جمعیت به نقش ماما‌ها در مسیر ترویج فرزندآوری توجه شده است، خاطرنشان کرد: در جلسات قرارگاه جوانی جمعیت مدیرگروه مامایی همواره حضور داشته و در جریان مصوبات و اقدامات این قرارگاه قرار می‌گیرد و فعالیت‌‎های دانشکده را هم در همین سو پیش می‌برد.

جهانی نصریح کرد: در زمینه تسهیلات دانشجویان در حوزه فرزندآوری اقدامات خوبی انجام شده که از جمله آنها می‌توان گذراندن واحد‌های تئوری به صورت مجازی برای دانشجویان دارای فرزند زیر ۲ سال و امکان استفاده از مرخصی تحصیلی به مدت ۴ نیم سال اشاره کرد، در این برنامه حمایتی حتی یک نیم سال آن در طول دوره بارداری دیده شده و استفاده از این مرخصی بدون احتساب در سنوات تحصیلی امکان‌پذیر است.

وی با اشاره به برگزاری کنگره بین‌المللی اخلاق و کرامت در مامایی در هفته پایانی شهریور ماه امسال، بیان کرد: در یکی از اقدامات گروه مامایی دانشکده پرستاری و مامایی مشهد در باب جوانی جمعیت برگزاری کنگره بین‌المللی‌ای بوده که با عنوان اخلاق و کرامت در مامایی برگزار می‌شود و این کنگره از ۲۵ تا ۲۷ شهریور ماه امسال در مجتمع شهدای سلامت مشهد برگزار می‌شود و یکی از محور‌های کنگره مذکور پرداختن به موضوع جوانی و افزایش جمعیت بوده است.

مدیر گروه مامایی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: مهمانان و سخنران حاضر در این کنگره بین‌المللی از تمامی استان‌های کشور و همچنین کشور‌های ترکیه، استرالیا و هلند هستند و در این کنگره ۳ روزه ۱۵ سخنرانی، ۶ پنل تخصصی، ۵ کارگاه جانبی و یک نمایشگاه دستاورد‌های مامایی را داریم و در تمامی این موارد به موضوع ترویج زایمان طبیعی و خوشایندسازی آن و همچنین افزایش فرزندآوری به‌طور ویژه توجه شده است.

جهانی افزود: ماما‌ها نقش پررنگی در حوزه‌های بهداشت و درمان و در موضوع ترویج زایمان و فرزندآوری دارند و می‌توانند با مشاوره و راهنمایی لازم به مادران باردار نقش‌آفرینی خوبی در مسیر تحقق موضوع جوانی و افزایش جمعیت مورد تأکید مقام معظم رهبری داشته باشند.

وی در پایان گفت: در گروه مامایی دانشکده پرستاری و مامایی مشهد سالانه ۳۰ دانشجوی مقطع کارشناسی فارغ‌التحصیل می‌شوند و این افراد در اختیار در حوزه‌های بهداشت و درمان قرار می‌گیرند تا که مشاوره‌های لازم را در مراکز و خانه‌های بهداشت، پایگاه‌های سلامت، مطب‌ها، کلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و بیمارستان‌ها داشته باشند و معتقدیم که حضور ماما در کنار پزشک متخصص زنان و زایمان در آرامش مادران باردار در طول دوره بارداری و همچنین تشویق این گروه از مادران به انجام زایمان طبیعی بسیار بوده و هست.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.