راز تقویت مهارت گفتگو در مناجات عرفه تولید محصولات مشابه خارجی توسط زنان شهرک صنعتی چناران «دانش‌ورزی حاصلخیز» در کتاب‌فروشی‌ها | روایت حضور زنان در عرصه فناوری چلّه‌نشینی بانوان زائر و مجاور در حرم امام‌رضا(ع) برای ظهور منجی عالم از اعطای بسته اعتباری به زوج‌های جوان تا موضع‌گیری درباره حجاب؛ اظهارات نامزد‌های انتخابات در حوزه زنان و خانواده (بخش سوم) خانم‌ها این برق‌لب‌ها را نخرند پنج فایده شگفت انگیز روغن نارگیل برای سلامت مو زنان در برابر خشونت به کجا پناه می‌برند؟ درگذشت بانوی زائر ایرانی در مکه اظهارات کاندیدا‌های انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۳ در حوزه زنان و خانواده (بخش دوم) هوای مادری و دخترانه‌های دومین رویداد هم‌آفرینی دعوت در مشهد آخرین امضای شهید جمهور برای زنان خبر خوش برای روستاییان متولد دهه ۶۰ افزایش مصرف دخانیات در مدارس| دختران از پسران سبقت گرفتند از بانوان تأثیرگذار منتخب تقدیر خواهد شد برنامه نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری در حوزه زنان و خانواده (بخش اول) باید از توانمندی، قدرت و هوش بانوان در حوزه کارآفرینی استفاده کنیم «لایحه اهدای تخمک» ابلاغ می‌شود اجرای قانون جوانی جمعیت با کمک و نظارت مردم | اعطای تسهیلات فرزندآوری آسان شود مجاهدت همسران شهدا کمتر از شهادت نیست قرص‌های ضدبارداری با بروز اضطراب مرتبط هستند
سرخط خبرها
زن تمدن‌ساز الگوی رفتاری دستگاه‌های اجرایی

زن تمدن‌ساز الگوی رفتاری دستگاه‌های اجرایی

  • کد خبر: ۲۳۰۱۴۷
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۲
نشست هم‌اندیشی سینماگران انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مقاومت با حضور بیش از ۴۰ نفر از سینماگران (فیلمنامه‌نویسان، کارگردانان، تهیه‌کنندگان و منتقدان)، اندیشمندان و پژوهشگران در محل باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در ابتدای این نشست ناصر باکیده، دبیر جشنواره با تسلیت شهادت رئیس‌جمهور شهید آیت‌الله رئیسی و همراهان گفت: قصد نداشتیم در این شرایط جلسه را برگزار کنیم ولی به دلیل رفتار جهادی، همچنین کردار و فضایی که آیت‌الله رئیسی دنبال می‌کرد، این جلسه را در موعد مقرر برگزار کردیم. نشست مذکور در ادامه نشست‌های تخصصی جشنواره فیلم کوثر است و هدف این است که با بهره‌گیری از نظرات مغتنم فعالان و دست‌اندرکاران سینمای انقلاب، مقاومت و دفاع مقدس بتوانیم آغاز‌کننده یک حرکت فرهنگی - سینمایی تحت عنوان جشنواره فیلم کوثر در کشور باشیم.

وی خاطرنشان کرد: همواره معتقد بودم کار اصلی یک جشنواره تولید فیلم نیست، بلکه چنین رویدادی فرصتی برای ارزیابی، قضاوت و داوری مجموعه‌ای از جریان‌های سینمایی است. در این رویداد تلاش می‌کنیم بتوانیم به بهانه جشنواره فیلم کوثر، حلقه واسطی بین هنرمندان سینما و دستگاه‌های علاقه‌مند به موضوع حجاب و عفاف فراهم کنیم تا جریان فکری شکل گرفته تقویت شده و به حمایت و تولیدات فاخر منجر شود. 

در ادامه این نشست علیرضا افشار، رئیس شورای سیاست‌گذاری پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر و رئیس هیات امنای بنیاد آیه‌های ایثار و تلاش ضمن تسلیت عروج شهادت‌گونه آیت‌الله رئیسی و همراهان وی گفت: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب و فرمایشات دیگر خود، الگوی سوم زن تمدن‌ساز را مطرح کردند که در مقابل زنان تمدن‌های دیگر قرار می‌گیرد. ما این الگو را نتوانستیم بخوبی معرفی کنیم. برخی جوامع در جست‌وجوی چنین الگویی هستند، اما متاسفانه این موضوع برای جامعه خودمان هم خوب تعریف نشده است. مبحث الگوی زن تمدن‌ساز از لحاظ اسلامی تنها به مقوله حجاب نمی‌پردازد. الگوی زن تمدن‌ساز باید به عنوان یک هدف کلی و کلان در دستگاه‌های فرهنگی کشور در نظر گرفته شود. زنان ایثارگر جامعه نزدیک‌ترین نشان به این الگو هستند. 

در ادامه جلسه مهدی بیاتی، رئیس قرارگاه ستاد رسانه‌ای وزارت کشور نیز در سخنانی گفت: حدود ۷ سال است که درباره مساله زیست عفیفانه در حال مطالعه هستم. مهم‌ترین سوال و چالش از این منظر این است که زن قوی در دنیای امروز از چه مشخصه‌هایی برخوردار است؟ ما دچار نوعی لکنت در بیان شعار خود هستیم. به نظر می‌رسد جشنواره کوثر می‌تواند فرصت مغتنمی باشد برای اینکه بتواند از طریق برگزاری چنین نشست‌های کارشناسی و آسیب‌شناسانه پاسخ‌های مناسبی را برای چالش‌ها و سئوالات مذکور بیابد.

در نشست هم‌اندیشی مذکور، تعدادی از حاضران در نشست متشکل از: سیداحمد میرعلایی تهیه‌کننده سینما و مدیر فرهنگی، عبدالله باکیده فیلمساز، شفیع آقامحمدیان فیلمساز و مدیر فرهنگی، محمدرضا شرف‌الدین مدیر فرهنگی، لیلی عاج کارگردان سینما، حبیب‌الله بهمنی فیلمساز و مدیر فرهنگی، محمدتقی فهیم منتقد و نویسنده سینمایی، محسن علی‌اکبری تهیه‌کننده سینما، محمدرضا دزفولی رئیس گروه شاهد بنیاد شهید، نصرت‌الله تابش نویسنده و سردبیر مجله فیلم نگار، سعید الهی کارشناس و تهیه‌کننده سینما، هادی مقدم‌دوست فیلمنامه‌نویس و کارگردان سینما، داریوش یاری فیلمنامه‌نویس و کارگردان سینما، اصلانی رئیس اندیشکده زن و خانواده از دانشگاه امام حسین و دفاع ملی، فراهانی مسؤول گروه فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی پردیس علوم تحقیقات و آهنگر معاون دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نظرات خود را در رابطه با اهداف و برنامه‌های جشنواره و مطالبه‌گری از دستگاه‌های فرهنگی کشور بیان کردند. 

علیرضا افشار در پایان این نشست با قدردانی از حضور همه سینماگران، پژوهشگران و فعالان سینمای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مقاومت در نشست مذکور گفت: یک جشنواره هیچگاه نمی‌تواند به تنهایی تحولی در سطح فرهنگ ملی داشته باشد. در مسیری که طی می‌شود، بخشی را باید به مطالبه‌گری از دستگاه‌های فرهنگی اختصاص داد و نیاز است این مورد به جشنواره اضافه شود. تعطیلی جشنواره به مدت چند سال به سبب مشکلات و موانعی بود که در دولت قبلی وجود داشت. در دولت سیزدهم این موارد را پیگیری کردیم و خوشبختانه به نتیجه رسید. اگر درست عمل کنیم پاسخ مثبتی دریافت خواهیم کرد. این ملت در صحنه هستند و انقلاب را حفظ می‌کنند. چالش بزرگ این است که برای مخاطبان مختلف، تریبون‌های جداگانه‌ای نداریم و امید که جشنواره کوثر بتواند به عنوان یک تریبون قوی در جلب و جذب مخاطبان گوناگون، موفق عمل کند.

پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر توسط «بنیاد آیه‌های ایثار و تلاش» با همکاری شهرداری تهران، موسسه تصویر شهر، سازمان امور سینمایی و بنیاد شهید و امور ایثارگران و صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران تیر سال جاری با دبیری ناصر باکیده در تهران برگزار می‌شود.

منبع: وطن امروز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.