ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید داراب آخرتی برگزاری مراسم بزرگداشت ثمینه باغچه‌بان در صد سالگی حضور ۲  دختر خراسانی در بسکتبال غرب آسیا قهرمانی دختر نوجوان نیشابوری در المپیاد جهانی دانش‌آموزی شطرنج ۲۰۲۵ گیاه کالانکوا، مناسب برای نگهداری در آپارتمان امکان‌پذیربودن بارداری اول در سنین بالای ۴۰سالگی چرا میزان پوسیدگی‌های دندان در زنان بیشتر از مردان است؟ تربیت دهه‌نودی‌ها نیازمند شناخت عمیق این نسل است اماواگر‌های ورزش در دوران بارداری کرمانشاه، میزبان مسابقات ووشو بانوان قهرمانی کشور انتخابی تیم ملی نقش سریال پایتخت در فرهنگ سازی برای فرزندخواندگی در خانواده‌های ایرانی اختصاص سهمیه بیشتر به زنان در المپیک ۲۰۲۸ پیشگیری از وقوع طلاق عاطفی با چند راهکار رفتاری بررسی ارتباط میان ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی و یائسگی حضور تیم ملی ایران در مسابقات بسکتبال زنان غرب آسیا ‎حضور ۲ بانوی ایرانی در هیات داوران اولین جایزه محیط زیست زنان کشور‌های عضو بریکس ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید بهزاد احدیان بررسی اثرگذاری حجاب در زندگی فردی و اجتماعی زنان
سرخط خبرها
انتقاد خزعلی از کمبود اساتید متخصص در حوزه مطالعات زنان

انتقاد خزعلی از کمبود اساتید متخصص در حوزه مطالعات زنان

  • کد خبر: ۲۳۱۲۶۰
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۵
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: طراحی غیراصولی رشته، ضعف برنامه درسی سرفصل ها و جزوه های نامرتبط و سلیقه‌ای و کمبود اساتید متخصص، از مشکلات دانشجویان رشته مطالعات زنان به شمار می‌رود.

به گزارش شهرآرانیوز، انسیه خزعلی روز پنجشنبه در نشستی با دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته مطالعات زنان، به بررسی دغدغه‌های آنان پرداخت.

وی نبود امنیت شغلی، استقبال نکردن مراجع ذیصلاح برای استخدام به عنوان مشاور روانشناس و یا مشاور خانواده، تخصیص نیافتن کد از سازمان نظام روانشناسی را از دغدغه‌های فارغ التحصیلان این رشته دانست.

خزعلی همچنین افزود: طراحی غیر اصولی رشته، ضعف برنامه درسی سرفصل‌ها و جزوه‌های نامرتبط و سلیقه ای، کمبود اساتید متخصص مطالعات زنان که بعضاً با نگاه به زنان و خانواده تدریس نمی‌کنند از دیگر مشکلات دانشجویان رشته مطالعات زنان است.

وی همچنین گفت: برگزاری دوره‌های آموزش تکمیلی و یا ایجاد گرایش برای رشته می‌تواند یکی از راهکار‌ها برای حل معضلات باشد.

خزعلی اظهار کرد: با تعامل بهتر بین دستگاه‌های اجرایی و دانشگاه‌ها می‌توان از طریق جهت دهی به پایان نامه‌ها در مسیر نیاز‌های جامعه اثرات پایان نامه‌ها را در جامعه مشاهده کرد.

وی همچنین از قرارداد معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خبر داد و پروژه‌هایی در مقطع دکترا و پسا دکترا در حوزه زنان و خانواده معرفی و پشتیبانی خواهد شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.