درباره نمایشگاه عکاسی فاطمه حسنی با عنوان «خاک جان» در مشهد | دوربین عکاس؛ پلی میان واقعیت و روایت سهم قابل‌توجه زنان در بحث پژوهش آغاز ثبت نام تسهیلات ویژه به زنان روستایی و عشایری دعوت از تیم ملی فوتسال بانوان ایران برای حضور در یک تورنمنت ۴جانبه روایت خبرنگار شهرآرا از دیدار با آیت‌الله علم‌الهدی، امام‌جمعه مشهد| شهر برای بانوان باید مناسب‌سازی شود یک پیمانه برنج، کمتر گفت‌وگو با زهرا داوری درباره کتاب «شیرین‌تر از خواب» و جایگاه لالایی در ادبیات کودک | زمزمه‌هایی برای آرام‌کردن جهان سهم ۶۴ درصدی زنان در مدیریت کسب و کار‌های اینترنتی کشور روایت زنی که امدادگری را از جوانی تا امروز ادامه داده است زنگ امید در حاشیه شهر مشهد تربیت زن تراز انقلاب اسلامی؛ محور اقدامات و فعالیت‌های بسیج خراسان رضوی آغاز دور رفت مرحله مقدماتی لیگ دسته ۲ والیبال زنان ایران افتتاح ۲ مرکز رویش در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ آشنایی با اشتباهات کوچک در لباس‌شویی دفاع‌مقدس وجوه زنانه اعجاب‌انگیزی دارد رشد ۲۷ درصدی افزایش سهم فرزند سوم و بالاتر با تصویب قانون جوانی جمعیت فعالیت زنان در رشته‌های مهندسی، مزیتی راهبردی طرح ارتقای کرامت بانوان به صحن علنی مجلس رسید بانوی ایرانی، سرمربی تیم ملی فوتسال زنان پاکستان شد
سرخط خبرها
کودکان در نمایشگاه کتاب امسال بودجه محدود، اما خرید هدفمند داشتند

کودکان در نمایشگاه کتاب امسال بودجه محدود، اما خرید هدفمند داشتند

  • کد خبر: ۲۳۲۰۷۶
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۹
نویسنده و مترجم ادبیات کودک و نوجوان می‌گوید در نمایشگاه کتاب امسال، بچه‌ها کتاب‌ها را دوست داشتند ولی بودجه شان اجازه خرید نمی‌داد با این حال به طور هدفمند دنبال کتاب‌های مشخص بودند.

به گزارش شهرآرانیوز، شهلا انتظاریان درباره کتاب‌های جدید خود گفت: در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران چند کتاب جدید و تجدید چاپ داشتم که توسط نشر ایران‌بان عرضه شدند.

وی افزود: کتاب‌های «دره و سیل» و «بوف و پسر گمشده» توسط نشر ایران‌بان در نمایشگاه کتاب عرضه شدند. همچنین یک مجموعه چهار جلدی نیز با عناوینی از جمله «لگن من را ندیدی؟»، «مهد کودک من اینجاست؟»، «جلوی دهانم را بگیرم؟» و «تخت خواب من اینجاست؟» داشتم که توسط نشر ناریا برای خردسالان با هدف آموزش عرضه شد.

انتظاریان گفت: چند کتاب ویرایشی نیز در نشر بهمن آرا داشتم که ترجمه یکی، دو جلد از آنها را هم انجام دادم؛ یکی از این کتاب‌ها هنوز حاضر نشده و دیگری با عنوان «دختری که تصویری فکر می‌کرد» عرضه شده است. این کتاب مجموعه داستانی از زنان موفق دنیاست.

این مترجم ادبیات کودک و نوجوان گفت: مخاطب در کتاب «دختری که تصویری فکر می‌کرد» با داستان زندگی دکتر تمپل گرندین آشنا می‌شود که موفق شده با وجود اوتیسم اختراع‌های خوبی کند، بقیه داستان‌های این کتاب نیز ماجرای داستانی زنان موفقی است که کمتر به آنها اشاره شده و یا در ادبیات کودک و نوجوان آنها را ندیدیم.

وی درباره کتاب‌های جدید خود ادامه داد: در حال حاضر با توجه به مشکل کپی رایت و شرایط اقتصادی که صنعت نشر به آن مبتلاست مشخص نیست کتاب‌هایی که در دست دارم چه زمانی منتشر شود، اما به طور مشخص بر روی چهار اثر جدید کار می‌کنم و چند اثر نیز در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دارم که بیشتر آنها برای نوجوانان است.

این نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در پایان گفت: سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران شرایط خوبی نداشت. به هرحال کتاب‌ها گران هستند و شرایط اقتصادی مردم تحت تأثیر قرار گرفته، مسلماً در چنین شرایطی کار‌های فرهنگی ضربه می‌خورند. در نمایشگاه کتاب شاهد این بودم که بچه‌ها و خانواده‌ها کتاب‌ها را دوست داشتند، اما بودجه شان اجازه خرید را نمی‌داد و به همین دلیل استقبالی که مد نظر داشتم از کتاب‌ها اتفاق نیفتاد، اما به هرحال ما با مخاطبی روبه رو بودیم که کتاب‌های مشخصی را به صورت هدفمند دنبال و خریداری می‌کردند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.