روایت هایی مستندگونه از اهدای طلا توسط زنان به محور مقاومت در کتاب «جان و دل» صدور پیام دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) خطاب به بانوان و مادران ایرانی| امروز پیام نذر‌های مادران ایران به جهانیان رسیده است مهم‌ترین مأموریت زن تراز انقلاب اسلامی چیست؟ نقش مهم وراثت در چندقلوزایی اشک عشق پای دوخت ۱۳هزار لباس برای مراسم جهانی شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) در حرم مطهر رضوی پیمان عاشقانه زوج‌های مشهدی در دل روز‌های جنگ تربیت بانوان کنشگر بین‌المللی، اولویت مهمی برای دوران پساجنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی به ایران مشهدی‌ها الگویی از مقاومت، امید و عشق به زندگی در سایه جنگ شهادت یاسمین باکوئی در حملات رژیم صهیونیستی، داغی بر دل دانشگاه شریف شهدای پزشک زن ایرانی در حمله رژیم صهیونیستی را بشناسیم؟ توصیه‌های یک روانشناس برای پر کردن اوقات فراغت کودکان با رویکردی هوشمندانه خانواده‌های شهدا «خاکریز دوم» در برابر دشمنان هستند ۱.۸ میلیون بانوی در  سن باروری، مخاطب طرح ملی آمایش امید در  مشهد درباره عوارض سزارین‌های تقویمی| تنها ۲ تا ۳ درصد سزارین‌ها به درخواست مادر است خرده‌روایت‌هایی از زبان ۴۰ زن و همسر بازمانده از فاجعه انفجار هم‌زمان ۴ هزار پیجر در لبنان در کتاب «دشواری مبارک» سهم خراسان جنوبی از تسهیلات فرزندآوری تنها ۰.۴۵ درصد است زنان، کنترل‌گران عاطفی جامعه در بحبوحه جنگ مادر، روح خانه ایرانی و زیرساخت آن است
سرخط خبرها
غذا‌های ممنوع‌شده برای کودکان

غذا‌های ممنوع‌شده برای کودکان

  • کد خبر: ۲۳۲۵۳۳
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۷
یک عضو انجمن تغذیه ایران گفت: غذا‌هایی که مملو از کربوهیدرات و چربی هستند، نباید توسط کودکان مصرف شوند؛ زیرا با این کار ذائقه کودکان به هم می‌ریزد و میلشان به خوردن چربی‌ها و کربوهیدرات‌ها افزایش پیدا کند.

به گزارش شهرآرانیوز، مظاهریون در رابطه با اضافه‌وزن کودکان در کشور اظهار کرد: متأسفانه آمار چاقی در کودکان رو به افزایش است و بیماری‌هایی مانند دیابت نوع دو و کبد چرب که بیشتر در سنین بزرگ‌سالی بروز پیدا می‌کند، در بین کودکان و نوجوانان شایع شده و تعداد افراد مبتلا به این نوع بیماری‌ها در سن کم رو به افزایش است.

این عضو انجمن تغذیه ایران با بیان اینکه ۱۳ نوع سرطان ارتباط کاملاً نزدیکی با چاقی و اضافه‌وزن دارند، بیان کرد: کم‌تحرکی، تشویق‌نشدن به ورزش از سوی بزرگ‌سالان و استفاده از بازی‌های کامپیوتری چاقی را در بین کودکان افزایش داده که موضوعی بسیار نگران‌کننده است.

وی در ادامه با اشاره به بحث تغذیه کودکان و ارتباط مستقیم آن با چاقی بیان کرد: کودکان از دو طریق تغذیه نامناسب دارند؛ یکی تغذیه‌ای که والدین به آن‌ها می‌دهند و مورد دوم تغذیه‌ای است که از بوفه مدارس تهیه می‌کنند. مورد اول شامل آب‌میوه‌های صنعتی، شیرکاکائو و انواع کیک‌ها و کلوچه‌ها، پاستیل و شکلات می‌شود و مورد دوم نیز شامل انواع و اقسام ساندویچ‌های ناسالم است.

این متخصص تغذیه با تأکید بر اینکه مواد خوراکی مدنظر برای کودکان باید دارای ارزش غذایی باشد، گفت: غذا‌هایی که مملو از کربوهیدرات و چربی هستند، نباید توسط کودکان مصرف شوند؛ زیرا با این کار ذائقه کودکان به هم می‌ریزد و میلشان به خوردن چربی‌ها و کربوهیدرات‌ها افزایش پیدا کند.

مظاهریون افزود: وقتی در سبد غذایی کودک غذای ناسالم وجود داشته باشد و کم‌تحرکی را نیز به این قضیه اضافه کنیم، نتیجه آن می‌شود رشد فزاینده چاقی در بین کودکان که موضوعی به‌شدت خطرناک است و سلامت آن‌ها را تهدید می‌کند.

منبع: پانا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.