ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید ابوالفضل حسن زاده سهم زنان از اهدای خون باید از ۵ به ۳۰ درصد برسد ارتقای سلامت کلیه‌ها در دوران بارداری با مصرف آب چغندر روایتی از عادی‌شدن مصرف دخانیات در میان زنان | آمار‌ها چه می‌گویند؟ مشخص شدن سرمربی تیم فوتسال زنان استقلال | مذاکرات برای جذب بازیکنان آغاز شد زنگ خطر «نامرئی شدن» در زندگی مشترک را جدی بگیرید فعالیت غرفه تولید دست‌سازه‌های تزئینی در عرصه میدان شهدا آغاز شد | خدمت‌رسانی دختران نوجوانان مشهدی در دهه پایانی ماه صفر انتشار برخی آمار‌های نادرست درباره تعداد «مجردان قطعی» در کشور | مجرد بودن با تجرد قطعی متفاوت است افزایش سقف وام برای زنان دهک‌های یک تا ۵ کشور | دسترسی به تسهیلات بانکی تسهیل می‌شود توصیه مادر رهبر شهید به همه مادران: به بچه‌هایتان دروغ نگویید تا آن‌ها هم دروغ نگویند دمپختک گوجه و سیب زمینی، غذایی محبوب و خوشمزه + فوت‌وفن‌های پخت اربعین، وقتی به مشهد می‌رسد رقابت باشگاه‌ها برای جذب بازیکنان شاخص در فصل جدید لیگ برتر فوتبال زنان ضرورت افزایش حضور زنان در عرصه کارآفرینی | کسب و کار‌های سبز در اولویت قرار بگیرند نجات جان مادر باردار سنندجی با یک عمل جراحی دشوار نگاهی به برنامه بازی تیم ملی ایران در رقابت‌های والیبال قهرمانی زنان آسیا میزبانی بوستان «رجا» از بانوان عزادار در دهه پایانی صفر روضه‌ای که پل بود به کوچه پس کوچه‌های مدینه با مصرف روزانه گردو با پوکی استخوان مبارزه کنید انجام کدام فعالیت‌های روزمره در دوران بارداری ممنوع است؟
سرخط خبرها
غذا‌های ممنوع‌شده برای کودکان

غذا‌های ممنوع‌شده برای کودکان

  • کد خبر: ۲۳۲۵۳۳
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۷
یک عضو انجمن تغذیه ایران گفت: غذا‌هایی که مملو از کربوهیدرات و چربی هستند، نباید توسط کودکان مصرف شوند؛ زیرا با این کار ذائقه کودکان به هم می‌ریزد و میلشان به خوردن چربی‌ها و کربوهیدرات‌ها افزایش پیدا کند.

به گزارش شهرآرانیوز، مظاهریون در رابطه با اضافه‌وزن کودکان در کشور اظهار کرد: متأسفانه آمار چاقی در کودکان رو به افزایش است و بیماری‌هایی مانند دیابت نوع دو و کبد چرب که بیشتر در سنین بزرگ‌سالی بروز پیدا می‌کند، در بین کودکان و نوجوانان شایع شده و تعداد افراد مبتلا به این نوع بیماری‌ها در سن کم رو به افزایش است.

این عضو انجمن تغذیه ایران با بیان اینکه ۱۳ نوع سرطان ارتباط کاملاً نزدیکی با چاقی و اضافه‌وزن دارند، بیان کرد: کم‌تحرکی، تشویق‌نشدن به ورزش از سوی بزرگ‌سالان و استفاده از بازی‌های کامپیوتری چاقی را در بین کودکان افزایش داده که موضوعی بسیار نگران‌کننده است.

وی در ادامه با اشاره به بحث تغذیه کودکان و ارتباط مستقیم آن با چاقی بیان کرد: کودکان از دو طریق تغذیه نامناسب دارند؛ یکی تغذیه‌ای که والدین به آن‌ها می‌دهند و مورد دوم تغذیه‌ای است که از بوفه مدارس تهیه می‌کنند. مورد اول شامل آب‌میوه‌های صنعتی، شیرکاکائو و انواع کیک‌ها و کلوچه‌ها، پاستیل و شکلات می‌شود و مورد دوم نیز شامل انواع و اقسام ساندویچ‌های ناسالم است.

این متخصص تغذیه با تأکید بر اینکه مواد خوراکی مدنظر برای کودکان باید دارای ارزش غذایی باشد، گفت: غذا‌هایی که مملو از کربوهیدرات و چربی هستند، نباید توسط کودکان مصرف شوند؛ زیرا با این کار ذائقه کودکان به هم می‌ریزد و میلشان به خوردن چربی‌ها و کربوهیدرات‌ها افزایش پیدا کند.

مظاهریون افزود: وقتی در سبد غذایی کودک غذای ناسالم وجود داشته باشد و کم‌تحرکی را نیز به این قضیه اضافه کنیم، نتیجه آن می‌شود رشد فزاینده چاقی در بین کودکان که موضوعی به‌شدت خطرناک است و سلامت آن‌ها را تهدید می‌کند.

منبع: پانا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.