هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی حجابی و بی‌بند و باری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

برای رفع سکسکه چه باید کرد؟

  • کد خبر: ۲۳۴۷۴۲
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۱
برای رفع سکسکه چه باید کرد؟
سکسکه‌های کوتاه مدت اغلب بدون انجام هیچ عمل خاصی بعد از چند دقیقه رفع می‌شوند. اما برخی روش‌ها می‌توانند به رفع سریع‌تر این مشکل کمک کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، سکسکه‌های کوتاه مدت اغلب بدون انجام هیچ عمل خاصی بعد از چند دقیقه رفع می‌شوند. اما برخی روش‌ها می‌توانند به رفع سریع‌تر این مشکل کمک کنند.

در اکثر مواقع سکسکه طی چند دقیقه رفع می‌شود و نیازی به انجام عمل خاصی ندارد. اما در برخی مواد نادر ممکن است سکسکه مدت زیادی باقی بماند.

تعریف علمی سکسکه شامل انقباض مکرر و غیر قابل کنترل و بدون اختیار دیافراگم است. دیافراگم عضوی واقع در زیر ریه‌هاست که ساختار ماهیچه‌ای دارد. اما به بیان ساده، سکسکه زمانی اتفاق می‌افتد که ورود هوا به داخل ریه‌ها به صورت لحظه‌ای قطع شود.

در اکثر مواقع سکسکه یک مشکل جزئی است که در زمان کوتاهی رفع می‌شود. اما سکسکه‌های طولانی مدت می‌توانند آزاردهنده باشند و در نتیجه یک مشکل پزشکی جدی ایجاد شوند که در این صورت مراجعه به پزشک برای رفع سکسکه باید جدی گرفته شود.

چگونه سکسکه کوتاه مدت را رفع کنیم؟

سکسکه‌های کوتاه مدت اغلب بدون انجام هیچ عمل خاصی بعد از چند دقیقه رفع می‌شوند. اما برخی روش‌ها می‌توانند به رفع سریع‌تر این مشکل کمک کنند.

به همین منظور در ادامه چند مورد از درمان‌های خانگی برای رفع سکسکه را به شما معرفی می‌کنیم:

- نفس کشیدن در یک کیسه کاغذی

- خوردن یک قاشق چایخوری شکر

- حبس کردن نفس

- نوشیدن یک لیوان آب سرد

- تلاش برای بادگلو به صورت عمدی

- آوردن زانو‌ها به سمت سینه و تلاش برای حفظ این حالت

- کشیدن زبان

- نفس عمیق یا نفس کشیدن سریع

همچنین تلاش برای رفع برخی علل احتمالی بروز سکسکه مانند پرخوری یا درمان رفلاکس اسید معده نیز می‌تواند به درمان سکسکه کمک کند.

سکسکه بلند مدت

چنانچه سکسکه شما بیشتر از ۴۸ ساعت به طول بینجامد، احتمالاً به سکسکه مداوم مبتلا شده‌اید و باید برای رفع سکسکه به پزشک مراجعه کنید. همچنین سکسکه‌هایی که بیشتر از ۲ ماه ادامه پیدا کنند، تحت عنوان سکسکه مقاوم یا مزمن شناخته می‌شوند.

درمان سکسکه طولانی

چنانچه سکسکه شما بیشتر از ۴۸ ساعت به طول انجامید، برای جلوگیری از بروز عوارض سکسکه بلند مدت یا سکسکه مزمن، بهتر است در اولین فرصت به پزشک مراجعه کنید.

پزشکان بعد از انجام آزمایشات مختلف و تشخیص علت احتمالی بروز سکسکه، سعی در درمان این بیماری خواهند داشت. بیماری سکسکه مزمن که غیر قابل درمان باشد بسیار نادر است و در اکثر مواقع می‌توان آن را درمان کرد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->