کاهش میانگین سنی بازیکنان در اردوی اخیر تیم ملی فوتسال بانوان ششمین همایش علمی بین المللی فاطمة الزهراء (س) + جزییات سهم ۶۶ درصدی زنان در مشارکت در طرح سنجش سلامت روان| هدف اصلی، غربالگری آسیب‌های روانی جنگ است تصویب مصوبه‌ای به نفع تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان| بازنگری یک سیاست زنان روستایی به بازار ملی کشور متصل می‌شوند دعوت از ۸ بانوی خراسان رضوی در نهمین اردوی تیم ملی بسکتبال با ویلچر + اسامی پیشگیری از بیماری‌های مادرزادی با ارائه ۲۶ هزار مشاوره ژنتیک در خراسان رضوی فعالیت بیش از ۳۰۰ صندوق خرد بانوان روستایی و عشایری در خراسان شمالی| مزایای این صندوق‌ها چیست؟ طرز تهیه میکادو در منزل + فیلم ناگفته‌های مرضیه برومند از پیرزن گیلکی که ایده ساخت «خونه مادربزرگه» شد تاب‌آوری روانی؛ مهمترین مهارت برای گذشتن از فراز و نشیب‌های زندگی مشترک چند راهکار ساده برای انتخاب بهترین ضدآفتاب صعود برترین بانوان پینگ‌پنگ‌باز ایران در رنگینک جهانی فوتسال دختران ایران در داکار | از کاستاریکا تا ایتالیا؛ حریفان المپیکی مشخص شدند نجات ۵۹۰ مادر باردار از پرتگاه سقط در خراسان شمالی فعالیت ۵۰۸ هزار نفر از بانوان کشور در تولید و فروش صنایع دستی اگر باردار هستید از این کار پرهیز کنید رقابت‌های جام آسیای مرکزی | اولین پیروزی تیم ملی والیبال بانوان مقابل لبنان کسب شد نگاهی به نقش پررنگ زنان در جنگ رمضان| زندگی چگونه بر جنگ غلبه می‌کند؟
سرخط خبرها
«لایحه اهدای تخمک» ابلاغ می‌شود

«لایحه اهدای تخمک» ابلاغ می‌شود

  • کد خبر: ۲۳۳۳۲۲
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۵
معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور از تدوین لایحه اهدای تخمک خبر داد و گفت: این لایحه در مراحل نهایی قرار دارد و به زودی ابلاغ می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر انسیه خزعلی؛ معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در نشست خبری  در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه "نبود قانونی در زمینه اهدای تخمک، بستری برای تخلفات از جمله خرید و فروش تخمک در فضای مجازی ایجاد کرده است؛ در عین حال وزارت بهداشت از تدوین لایحه اهدای تخمک خبر داده که در دولت در دست بررسی است؛ این لایحه به کجا رسیده است؟ " اظهار کرد: درباره لایحه اهدای تخمک منتظر هستیم که این موضوع از نظر قانون و فقهی مورد بررسی قرار بگیرد و فتوای مراجع مختلف درباره اهدای تخمک و تلقیح خارج از رحمی بررسی شود.

وی ادامه داد: در همین راستا نیز شورایی تشکیل شده است، زیرا قانون اهدای جنین، ناقص بود که آن هم به خوبی اجرا نمی‌شد و تخلفاتی که در این زمینه صورت می‌گرفت، نگران‌کننده بود؛ بر همین اساس لایحه‌ای با نظر پزشکان متخصصان و صاحب‌نظران مسائل شرعی در دست اجراست و این لایحه در مراحل نهایی قرار دارد.

وی یادآور شد: در کشور‌های اروپایی هم اهدای تخمک محدودیت‌هایی دارد، اما در کشور ما به‌صورت بی‌رویه انجام می‌گرفت و مافیایی برای آن ایجاد شده بود که به زودی لایحه اهدای تخمک ابلاغ می‌شود و این مسائل برطرف شود.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.