حضور تیم ملی فوتسال زنان ایران در هفتمین دوره بازی‌های داخل سالن آسیا ضرورت فرهنگ‌سازی برای ترویج زایمان طبیعی در جامعه نیمکت تیم ملی فوتبال زنان در شرایط بلاتکلیفی| فدراسیون همچنان خواهان ادامه همکاری با مرضیه جعفری است نخستین نغمه زندگی نوزادان با نام امام رئوف (ع) ماندگار شد |لحظات زیبای پرچم‌گردانی و آیین اذان در بخش نوزادان روایت مادری از تولد کودکش با یک کلیه در مشهد| امیدی که در سایه گنبد طلایی حرم رضوی زنده می‌ماند خبرنگاران هم به پویش نائب الزیاره ملحق شدند| آیین همدلی و روایت عشق جمعی از بانوان رسانه‌های مشهد نقش محوری خانواده در بازسازی سلامت روان پس از دوران جنگ| به تفاوت‌های شخصیتی افراد در مواجهه با بحران احترام بگذاریم بی دفاعی یک درصد نوزادان سمنانی در مقابل بیماری‌ها مشهد، میزبان خوبی برای برگزاری اردو‌های تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان است آیا بچه آخر بودن می‌تواند در ویژگی‌های شخصیتی و الگو‌های رفتاری افراد مؤثر باشد؟ پرداخت بیش از ۴۵ هزار فقره وام ازدواج به متقاضیان در خراسان رضوی برگزاری دومین وبینار بین‌المللی «زن مسلمان» | حادثه تروریستی مدرسه شجره طیبه میناب محکوم شد
سرخط خبرها
فرهنگ تمدنی ایران اسلامی باید الگوی جهانی شود

فرهنگ تمدنی ایران اسلامی باید الگوی جهانی شود

  • کد خبر: ۲۳۴۸۶۴
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۴
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: فرهنگ تمدنی ایران اسلامی باید به عنوان الگو به جهان صادر شود.

به گزارش شهرآرانیوز، انسیه خزعلی در افتتاح رویداد خانواده و فرهنگ عامه با حضور معلمان و دبیران، یاد و خاطره شهدای خدمت را گرامیداشت و افزود: کار‌های بزرگی در سطح ملی و بین المللی از آیت الله شهید رئیسی به یادگار مانده است که اثرات برخی از این اقدامات در دراز مدت مشخص خواهد شد. یکی از این امور مسئله اهمیت خانواده است.

وی اظهار کرد: جنبش تعهد خانواده فطری و زدودن انواع انحرافی خانواده از مسائلی بود که توسط رئیس جمهور شهید در سازمان ملل مطرح شد و در سند تحول محوریت دارد و برای اولین بار اعتبارات ویژه‌ای در سفر‌های استانی برای مسائل زنان و خانواده مصوب می‌شد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده خاطر نشان کرد: ماموریت‌هایی که در سند تحول و به صورت ویژه با تاکید رئیس جمهور به معاونت سپرده شده بود، بازسازی فرهنگ و جلوگیری از نفوذ فرهنگی و ارتقاء فرهنگ خانواده بود که در اولویت طرح‌های معاونت قرار گرفت.

خزعلی با اشاره به طرح زندگی و بالندگی، زیست عفیفانه و طرح گسترش فرهنگ عامه در خانواده از گروه‌های ۹ گانه فرهنگ رسانه، مد و لباس، تربیت، موفقیت، فرهنگ ناملموس نام برد که با هدف ارتقای فرهنگ خانواده و ایجاد فرهنگ تمدنی در حال اجرایی شدن است.

وی ابراز امیدواری کرد بتوان فرهنگ تمدنی ایران اسلامی را به عنوان الگوی مورد نیاز دنیا به جهان صادر کرد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.