لزوم توجه ویژه به هویت دختران در نظام آموزشی کشور پخش مستند «روحت را در دستت بگیر و قدم بزن» در جشنواره فیلم کن به یاد شهید فاطمه حسونا عکاس خبری فلسطینی پرچم دختران مشهد بالاست حضور نماینده خراسان در تیم ملی فوتسال بانوان برای شرکت در جام ملت‌های آسیا قصه دختری که ناجی مشهد شد | فاطمه توسی مانع از تعرض مغولان به حرم مطهر رضوی شد مهریه‌های بلاتکلیف؛ مردان در زندان و زنان بی‌پشتوانه | مهریه در اولویت دیون است، اما در عمل نادیده گرفته می‌شود پخش برنامه زنده «بارگاه» از رادیو گفت‌و‌گو با محوریت معرفی دختران موفق ایران آموزش قرآن کریم به زنان کم‌شنوا ازسوی یک مؤسسه قرآنی در جنوب ترکیه بررسی تأثیرات مثبت حضور بانوان ناشر در سی‌وششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تیم‌های حاضر در رقابت‌های بسکتبال دیویژن B کاپ آسیا بانوان مشخص شدند شتاب رشد زنان در آموزش عالی بالاتر از متوسط شتاب کل جمعیت دانشجویی کشور نام ۵ درصد از زنان خراسان شمالی، «معصومه» است برنامه اقدام ملی ارتقای اکوسیستم کسب و کار زنان تدوین می‌شود لزوم انجام آزمایش کولونوسکوپی برای زنان بالای ۵۰ سال در هر ۲ تا ۵ سال یک بار از جزئیات سریال جدید نرگس آبیار چه می‌دانید؟ آغاز ۴ مرحله اردوی انتخابی تیم‌های ملی والیبال دختران زیر ۱۵ تا ۱۸ سال از ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ قضاوت بانوی ایرانی در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان فوتبال بانوان آسیا انجام سالانه بیش از ۱۵ هزار زایمان در مراکز سلامت کشور درباره اولین نویسنده زن کشور | یکی از پرفروش‌ترین رمان‌های معاصر متعلق به سیمین دانشور است
سرخط خبرها
«روشنگری» مهم‌ترین نقش زنان در جامعه است

«روشنگری» مهم‌ترین نقش زنان در جامعه است

  • کد خبر: ۲۳۵۷۵۳
  • ۰۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۸
فعال حوزه زنان در مشهد گفت: یکی از مهم‌ترین نقش‌هایی که زنان می‌توانند در جامعه داشته باشند، نقش روشنگری است و آن‌ها می‌توانند به عنوان یک «مادر» در جامعه نقش‌آفرینی کنند.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

زینب اصغریان در گفتگو با شهرآرانیوز، درخصوص اهمیت حضور بانوان در انتخابات اظهار کرد: بانوان نیمی از جامعه را تشکیل می‌دهند، اما فراتر از عدد جمعیتی خود، نقش‌آفرینی دارند. آن‌ها می‌توانند علاوه بر اینکه خودشان در انتخابات شرکت می‌کنند، نقش جدی داشته باشند و همسر و فرزندانشان را به مشارکت در انتخابات ترغیب کنند.

این فعال فرهنگی ادامه داد: همچنین اگر زنان کرسی تدریس در دانشگاه دارند، دانشجویان خود را به مشارکت در انتخابات تشویق کنند. حتی اگر خانه‌دار، معلم یا فعال اجتماعی‌فرهنگی هستند، می‌توانند در مسجد و محلات از ظرفیت و پتانسیل تعاملات خود استفاده کرده و مردم را دعوت کنند.

وی گفت: یکی از مهم‌ترین نقش‌هایی که زنان می‌توانند در جامعه داشته باشند، نقش روشنگری است. زنان می‌توانند به عنوان یک مادر در جامعه نقش‌آفرینی کرده و جوانان را راهنمایی کنند و به‌دنبال پاسخ به شبهات جوانان باشند و راهکار ایجاد کنند و به عبارتی این رغبت را در آن‌ها ایجاد کنند که اگر قرار است مشکلات جامعه حل شود، صرفاً از طریق صندوق‌های رأی حل خواهد شد.

اصغریان گفت: اعتراضات کف‌خیابانی و قهر‌کردن با صندوق رأی راه‌حل مشکلات نیست و از این طریق، مطالبه‌های آن‌ها محقق نخواهد شد.

وی افزود: قطعاً یکی از مهم‌ترین مطالبه‌ها از رئیس‌جمهور آینده این است که نگرش ایشان نسبت به زنان و توانمندی‌های آن‌ها تغییر کند.

این فعال حوزه بانوان با بیان اینکه با توجه به مطالبی که در مناظرات مطرح شد، به نظر می رسد هنوز جایگاه حقیقی زنان و توانمندی‌های آن‌ها دیده نشده است، گفت: گاهی اوقات بخشی از ساختار مانع رشد اجتماعی زنان می‌شود. این سؤال همچنان وجود دارد که چه‌میزان از کابینه احتمالی رئیس‌جمهور آینده در اختیار بانوان خواهد بود؟ آیا طبق ادوار گذشته، زنان صرفاً در حد مدیرکل باقی خواهند ماند یا همانند سال‌های پیش مانند خانم دکتر وحیددستجردی به عنوان وزیر زن، تکرار خواهند شد؟ 

وی افزود: سؤال دیگر از رئیس‌جمهور آینده این است که مشکلات جامعه قرار است چگونه حل شود؟ زنان شاغل، زنان سرپرست‌خانوار، دانشجویانی که مادر هستند، بانوان کارآفرین مشکلات فراوانی دارند؛ این مسائل چگونه حل خواهد شد؟ آیا صرفاً کاندیدا‌ها قرار است از رأی زنان به عنوان ابزار استفاده کنند و پس از موفقیت در انتخابات، زنان را به فراموشی بسپارند؟ یا اینکه واقعاً رئیس‌جمهور آینده راهکاری جدی برای حل مشکلات زنان دارد؟

این استاد دانشگاه ادامه داد: باوجود اینکه در جمهوری اسلامی، جهش‌های بسیاری در عرصه‌های مرتبط با زنان اتفاق افتاده است، درواقع زنان انتظار حمایت بیشتری از جمهوری اسلامی دارند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.