خادمان امام رضا (ع) برای جشن تکلیف دختران ایران به خانه‌‌هایشان می‌آیند |مهلت ثبت‌نام در «دختر ماه» تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ فمنیسم اسلامی، حجاب استایل یا الگوی سوم زن مسلمان ؟ | رویدادی که شبهات زن ایرانی را پاسخ میدهد دومین مرحله مسابقات دوومیدانی جایزه بزرگ (بانوان) پایان یافت| رتبه نماینده خراسان رضوی چه بود؟ آزادی یک مادر زندانی با مشارکت دانش‌آموزان و خیرین در یزد بیش از ۱۹ هزار زن سرپرست خانوار در کهگیلویه و بویراحمد تحت حمایت کمیته امداد هستند آیا کاهش وزن منجر به ارتقای کیفیت زندگی مبتلایان به سرطان سینه می‌شود؟ دعوت از ۱۰ قایقران زن به اردوی تیم ملی + اسامی روند افزایشی مصرف شیرخشک در کشور| آیا الگوی تغذیه‌ای تغییر کرده است؟ ۱۲۸ گوشی در جیب دو زن سارق | پلیس چطور رد آنها را زد که فکرش را هم نمی‌کردند؟ چهارمین حرم اهل‌بیت (ع) در ایران که کمتر درباره‌اش شنیده‌اید | خواهر دیگر امام رضا (ع) کجا مدفون است؟ بانوان در حال فتح کردن بازار طلا هستند | ماجرای یک انقلاب خاموش در صنعت طلای ایران آیا مربی مشهدی هدایت تیم ملی بانوان کبدی را برعهده می‌گیرد؟ به خاطر شومیز خامه دوزی گل دار نجات ۲۰۳ نوزاد نارس در معرض آسیب شدید شبکیه چشم (ROP) در شیراز
سرخط خبرها
اثرگذاری بانوان در جلب مشارکت حداکثری مردم در انتخابات روشن است

اثرگذاری بانوان در جلب مشارکت حداکثری مردم در انتخابات روشن است

  • کد خبر: ۲۳۶۶۵۴
  • ۱۱ تير ۱۴۰۳ - ۰۰:۳۸
رییس بسیج جامعه زنان سپاه امام رضا (ع) گفت: بانوان با نقش اصلی و محوری خود در خانواده می‌توانند محیط پیرامون خود را راهبری کنند. بانوان اثرگذاری لازم را جهت حضور و مشارکت حداکثری در انتخابات دارند.

رویا حیدرزاده در گفتگو با شهرآرانیوز، درخصوص اهمیت حضور حداکثری بانوان در انتخابات اظهار کرد: از آنجایی که نظام جمهوری اسلامی مبتنی بر مردم سالاری دینی است در تمامی ارکان نظام، مردم به صورت مستقیم و غیر مستقیم نقش اساسی دارند.

وی افزود: شکل گیری انقلاب ما با پشتوانه مردم بوده است لذا هر انتخاباتی که برگزار می‌شود مردم نقش محوری درعرصه سیاسی و حکمرانی کشور دارند.

رییس بسیج جامعه زنان سپاه امام رضا(ع) گفت: انتخابات در کشور ما بر خلاف دیگر کشور‌ها که به صورت اجبار است کاملا اختیاری و داوطلبانه است. در جمهوری اسلامی مردم داوطلبانه شرکت می کنند و شاهد هستیم مشارکت مردم همیشه بوده است.

حیدرزاده بیان کرد: تمام دغدغه فعالان فرهنگی مشارکت حداکثری است که بتوانند جلب نظر مردم و اقناع سازی مردم را داشته باشند تا حضور پیدا کنند و رای نظر خود را اعلام کنند.

وی افزود: تمام تلاش مجموعه‌های فعال فرهنگی همین است تا در حوزه رسانه فرهنگی برای حضور حداکثری تبلیغ و تهییج ایجاد کنند.

مسئول بسیج جامعه زنان استان خراسان رضوی ادامه داد: در حقیقت حضور حداکثری مردم باعث قدرت نظام می‌شود اگر رئیس جمهوری با پیشتوانه رای بالای مردمی انتخاب شود از قدرت اجرایی بالاتری برای پیشبرد اهداف خود کمک می گیرد.

حیدرزاده بیان کرد: در کنار مشارکت حداکثری آنچه مهم است رئیس جمهوری باید انتخاب شود که به فکر حل مشکلات جامعه باشد.

وی افزود: باتوجه به اینکه بانوان از قدرت نرم زنانه برخوردارند، باعث تهییج افکار و همراه سازی محیط پیرامون خود می‌شوند.

حیدرزاده تصریح کرد: بانوان با نقش اصلی و محوری خود در خانواده می توانند محیط پیرامون خود را راهبری کنند. بانوان اثرگذاری لازم را جهت حضور و مشارکت حداکثری در انتخابات را دارند.

در دولت اخیر دستاورد‌های مختلفی برای بانوان برای اولین بار داشتیم، رئیس آینده باید علاوه بر تداوم دولت قبل، قطعا باید مطالبات بانوان که مغفول مانده را به طور ویژه حمایت کند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.