آشپزی | سوپ اسفناج و عدس را در شب‌های سرد پاییز و زمستان درست کنید + طرز تهیه با این آموزه‌های دینی خانواده‌تان را از ناامیدی دور کنید حضرت زینب (س) در جبهه مقاومت، رویاروی طاغوت بررسی ابعاد شخصیت بی‌نظیر زینب کبری (س) در نگاه رهبر شهید انقلاب اسلامی ویژه‌برنامه «سفیدپوشان سبز قامت» به مناسبت میلاد حضرت زینب (س) در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود (پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵) فاصله میان هزینه‌ها و حمایت از باشگاه‌ها در فوتسال زنان ایران چقدر است؟ طرز تهیه کیک سوهان در خانه + فیلم مشارکت ۱۵۰۰ بانو در کارگاه‌های توانمندسازی خانواده‌محور شهرداری مشهد ناگفته‌هایی از فعالیت‌های همسر شهید رهبر انقلاب برای اعتکاف واکنش فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان به ترور «افسانه عقیلا» آیا آمار ۱۸ میلیون جوان مجرد، سیاه‌نمایی است؟ خانه‌داری | با چند ترفند ساده برای پوست کندن زنجبیل تازه آشنا شوید آشپزی | معرفی دستور پخت سیب‌زمینی پیتزایی که کودکان عاشقش هستند تجربه ابتلا به سرطان پستان برای همه زنان یکسان نیست حدود ۶۰ درصد زنان شاغل با کم‌تحرکی مواجه‌اند | سهم بیش از ۴۷ درصدی بانوان به عنوان نیروی کار رسمی و غیررسمی در جهان شهیده افسانه عقیلا که بود؟ | روایت ناگفته از نحوه شهادت فرمانده شهیده حوزه مقاومت بسیج خواهران مهرستان در عملیات تروریستی امروز شهیده «افسانه عقیلا» در مهرستان سیستان و بلوچستان ترور شد + عکس (۲۲ مهر ۱۴۰۵) غریبه‌ای در خاک مادری (بخش دوم) | روایت کودکان بدون شناسنامه
سرخط خبرها
اثرگذاری بانوان در جلب مشارکت حداکثری مردم در انتخابات روشن است

اثرگذاری بانوان در جلب مشارکت حداکثری مردم در انتخابات روشن است

  • کد خبر: ۲۳۶۶۵۴
  • ۱۱ تير ۱۴۰۳ - ۰۰:۳۸
رییس بسیج جامعه زنان سپاه امام رضا (ع) گفت: بانوان با نقش اصلی و محوری خود در خانواده می‌توانند محیط پیرامون خود را راهبری کنند. بانوان اثرگذاری لازم را جهت حضور و مشارکت حداکثری در انتخابات دارند.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

رویا حیدرزاده در گفتگو با شهرآرانیوز، درخصوص اهمیت حضور حداکثری بانوان در انتخابات اظهار کرد: از آنجایی که نظام جمهوری اسلامی مبتنی بر مردم سالاری دینی است در تمامی ارکان نظام، مردم به صورت مستقیم و غیر مستقیم نقش اساسی دارند.

وی افزود: شکل گیری انقلاب ما با پشتوانه مردم بوده است لذا هر انتخاباتی که برگزار می‌شود مردم نقش محوری درعرصه سیاسی و حکمرانی کشور دارند.

رییس بسیج جامعه زنان سپاه امام رضا(ع) گفت: انتخابات در کشور ما بر خلاف دیگر کشور‌ها که به صورت اجبار است کاملا اختیاری و داوطلبانه است. در جمهوری اسلامی مردم داوطلبانه شرکت می کنند و شاهد هستیم مشارکت مردم همیشه بوده است.

حیدرزاده بیان کرد: تمام دغدغه فعالان فرهنگی مشارکت حداکثری است که بتوانند جلب نظر مردم و اقناع سازی مردم را داشته باشند تا حضور پیدا کنند و رای نظر خود را اعلام کنند.

وی افزود: تمام تلاش مجموعه‌های فعال فرهنگی همین است تا در حوزه رسانه فرهنگی برای حضور حداکثری تبلیغ و تهییج ایجاد کنند.

مسئول بسیج جامعه زنان استان خراسان رضوی ادامه داد: در حقیقت حضور حداکثری مردم باعث قدرت نظام می‌شود اگر رئیس جمهوری با پیشتوانه رای بالای مردمی انتخاب شود از قدرت اجرایی بالاتری برای پیشبرد اهداف خود کمک می گیرد.

حیدرزاده بیان کرد: در کنار مشارکت حداکثری آنچه مهم است رئیس جمهوری باید انتخاب شود که به فکر حل مشکلات جامعه باشد.

وی افزود: باتوجه به اینکه بانوان از قدرت نرم زنانه برخوردارند، باعث تهییج افکار و همراه سازی محیط پیرامون خود می‌شوند.

حیدرزاده تصریح کرد: بانوان با نقش اصلی و محوری خود در خانواده می توانند محیط پیرامون خود را راهبری کنند. بانوان اثرگذاری لازم را جهت حضور و مشارکت حداکثری در انتخابات را دارند.

در دولت اخیر دستاورد‌های مختلفی برای بانوان برای اولین بار داشتیم، رئیس آینده باید علاوه بر تداوم دولت قبل، قطعا باید مطالبات بانوان که مغفول مانده را به طور ویژه حمایت کند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.