بازگشت زیبا بروفه به تلویزیون با سریال «دیار مادری» هماهنگی میان بازیکنان تیم ملی فوتبال زنان؛ مهمترین و اولین هدف از برگزاری اردوی این تیم است راضیه فدایی از بهترین روز‌های زندگی‌اش با شهید مهدی سورچی روایت می‌کند ویژه‌برنامه‌های خواهران در رواق حضرت نجمه خاتون (س) | از دعای نصر تا شب میلاد عبدالعظیم حسنی چطور خانه را بستر مناسبی برای رشد فرزندان دلبندمان کنیم؟ اختلاف در زندگی مشترک، همیشه نشانه مشکل نیست | لزوم اطلاع زوجین از ویژگی‌های مرتبط با بلوغ رابطه انجام تمرینات انفجاری؛ راهکاری مناسب برای پیشگیری از پوکی استخوان آشپزی | پنکیک سیب زمینی، یک غذای متفاوت و خوش‌طعم + طرز تهیه ساماندهی وضعیت زنان سرپرست خانوار در دولت چهاردهم تغییر در رویکرد برنامه‌های گرامیداشت مقام زن در کشور حضور بانوان جان‌فدا در رزمایش اقتدار ۱۱۰ هزار نفری گردان‌های جان‌فدا پایان انتظار ۳۱ ساله | زوج نابارور اردبیلی صاحب یک نوزاد پسر شدند برگزاری قرعه‌کشی لیگ دسته اول فوتبال زنان ایران (دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵) ویژه‌برنامه معنوی بانوان در رواق حضرت نجمه خاتون سلام‌الله علیها اعلام شد (۲۳ شهریورماه ۱۴۰۵) سهم ۵۷ درصدی زنان از شغل معلمی در خراسان رضوی
سرخط خبرها
افزایش شاخص اهدای خون بانوان در سازمان انتقال خون خراسان‌رضوی

افزایش شاخص اهدای خون بانوان در سازمان انتقال خون خراسان‌رضوی

  • کد خبر: ۲۳۸۰۶۶
  • ۱۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۴
مدیرکل انتقال خون خراسان‌رضوی از افزایش شاخص اهدای خون بانوان و ترغیب جوانان در استان در سال گذشته و سه‌ماهه اول سال جاری خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سعید اصغریان با اعلام خبر افزایش مشارکت بانوان در سال گذشته و سه‌ماهه اول سال جاری اظهار کرد: با تلاش‌ها، برنامه‌ریزی‌ها و پیگیری‌های مستمر و در راستای رسیدن به اهداف تعیین‌شده از سوی سازمان انتقال خون ایران، این اداره‌کل توانست در مسیر ترغیب بانوان و افزایش شاخص اهدای خون گام‌های مؤثری بردارد؛ چنان‌که سه‌ماهه اول سال جاری با افزایش ۲۵ درصدی شاخص اهدای خون بانوان و افزایش ۳۸ درصدی اهدای خون جوانان نسبت به مدت مشابه سال گذشته، مواجهه شده است.

وی افزود: برگزاری جلسه‌ توجیهی‌کارشناسی و انعقاد تفاهم‌نامه‌ همکاری با مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده‌ استانداری خراسان‌رضوی درباره موضوع اهدای خون بانوان، استفاده از ظرفیت‌های مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان‌رضوی، به‌کارگیری ظرفیت‌ها و توانایی‌های بسیج ادارات و محلات استان، استفاده از توانایی هیئت‌های مذهبی، ارتباط با کلیه مسئولان امور بانوان دستگاه‌های اجرایی استان و تمامی سرشبکه‌های تشکل‌های مختلف بانوان استان و نمایندگان بانوان فرمانداری‌ها، ابلاغ برای مسئولان امور بانوان دستگاه‌های اجرایی استان به عنوان سفرای افتخاری ترویج فرهنگ اهدای خون و تنظیم و تسلیم برنامه‌ مدون و هفتگی اهدای خون به بانوان ادارات و ارگان‌های مختلف استان ازجمله اقدامات صورت‌گرفته در جهت افزایش شاخص است.

اصغریان همچنین درخصوص افزایش حضور جوانان در پایگاه‌های اهدای خون بیان کرد: برنامه‌های مؤثری در دست اقدام است که می‌توان مواردی نظیر حضور در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در راستای ترویج بیش‌ازپیش فرهنگ ایثار و نوع‌دوستی و اهدای خون و برگزاری جلسات توجیهی‌آموزشی با موضوع کلیات و فواید و شرایط اهدای خون برای دانشجویان، برگزاری تیم‌های سیار مختص جوانان در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، پیگیری طرح عظیم «همه پای‌کار تربیت» با موضوع آشنایی دانش‌آموزان خاصه دانش‌آموزان دو سال آخر با امر اهدای خون در مدارس و همچنین برنامه حضور در مراکز نظامی و انتظامی دارای سربازان و درجه‌داران جوان و برگزاری جلسات توجیهی‌آموزشی با موضوع یادشده و برگزاری تیم‌های سیار مختص آنان را از اهم اقدامات صورت‌گرفته و دردست‌اقدام در این حوزه نام برد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.