اصفهان، میزبان دومین اردوی تیم ملی هندبال زنان| شرایط آمادگی بازیکنان نسبتاً خوب است حضور ۱۰ تیم در خط استارت لیگ نوزدهم بانوان| «دربی» برای نخستین بار برگزار می شود «ریحانه رضایی»؛ تنها نماینده ایران در روز سوم رقابت‌های شمشیربازی قهرمانی آسیا فاصله درمان شبکیه نوزادان نارس تا نابینایی بسیار کوتاه است | اگر والدین رضایت ندهند، دادگاه حکم درمان می‌دهد اهمیت نقش هدایتگری بانوان در جنگ تحمیلی سوم سوزن چرخ‌ خیاطی زن جوان مشهدی را راهی بیمارستان کرد! (۳۱ خرداد ۱۴۰۵) خطر بزرگ برای سلامتی در آشپزخانه شما؛ میکروپلاستیک‌ها چگونه وارد بدن می‌شوند؟ وقف مسجد امین‌الدوله توسط یک بانوی قاجاری برای برگزاری مراسم ماه محرم این عادت‌های روزانه جیب‌تان را خالی می‌کند | از قانون ۷ روزه چه می‌دانید؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید عباس حامد برادران کوهی مادران باردار بخوانند| خطرات تماس با بیمار مبتلا به آبله مرغان لزوم اجرای برنامه یکپارچه‌سازی خدمات و مراقبت‌های سرطان پستان| غربالگری موجب کنترل بیماری می‌شود رقابت‌های کاراته قهرمانی آسیا| کومیته تیمی زنان ایران به فینال راه یافت نگاهی به مسیر پرفراز و نشیب یک بانوی کنشگر اجتماعی| زنان باید نقش و جایگاه خود را در خانه، خانواده و جامعه بشناسند روضه مادرجان با ترتیبات پس و پیش گزارشی ۷۷ ساله از کاربری ویژه یک بنای تاریخی در مشهد | روزی که باغ نادری مدرسه دخترانه شد! مرد معتاد لب‌های زن ۱۸ ساله‌اش را دوخت| اظهارات تکان‌دهنده فائزه در کلانتری خواجه‌ربیع مشهد رکوردشکنی در توسعه بوستان‌های بانوان مشهد | افزایش ۳۰ هکتاری مجموعه‌های «شهربانو» در دوره ششم
سرخط خبرها
راهپیمایی خانوادگی مردم مشهد در حمایت از عفاف و حجاب برگزار خواهد شد

راهپیمایی خانوادگی مردم مشهد در حمایت از عفاف و حجاب برگزار خواهد شد

  • کد خبر: ۲۳۸۲۳۸
  • ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۷
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان‌رضوی گفت: پنجشنبه، ۲۱ تیر ۱۴۰۳، اجتماع بزرگ خانوادگی در بزرگداشت روز عفاف و حجاب با حضور مردم مؤمن و متدین مشهد برگزار خواهد شد.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمد سلطانی در گفتگو با شهرآرانیوز، در خصوص اهمیت روز عفاف و حجاب اظهار کرد: روز ۲۱ تیرماه در تقویم ملی و رسمی ایران، روز عفاف و حجاب نام‌گذاری شده است؛ زیرا مردم مؤمن و متدین مشهد در اعتراض به کشف‌حجاب رضاخانی، ۲۱ تیرماه سال ۱۳۱۴، به‌رهبری علامه بهلول گنابادی به میدان آمدند و در مسجد گوهرشاد تحصن کردند. وقتی رضاشاه متوجه این حرکت مردمی شد، دستور داد افرادی را که در مسجد گوهرشاد بودند، گلوله‌باران کنند که خوشبختانه مردم، شیخ بهلول را فراری دادند و دست شاه به ایشان نرسید.

سلطانی افزود: این روز نباید فراموش شود و در راستای گرامیداشت آن، هرساله اجتماع باشکوهی به صورت خانوادگی برگزار می‌شود. لازم است مردم، قدردان عفت و پاکدامنی زنان باشند و مردم مؤمن مشهد در این همایش، حضور پرشوری داشته باشند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان‌رضوی درخصوص برنامه راهپیمایی خانوادگی در روز عفاف و حجاب بیان کرد: طبق رسم هرساله، پنجشنبه ۲۱ تیرماه نیز در حمایت از عفاف و حجاب و حمایت از کانون خانواده، ساعت ۱۶:۳۰ در میدان شهدا اجتماع باشکوه خانوادگی برپا خواهد شد.

سلطانی افزود: از ساعت ۱۷، برنامه‌ها که با ایام عزاداری اباعبدالله(ع) هم‌زمان شده است، آغاز خواهد شد؛ سپس به‌سمت بارگاه ملکوتی امام‌رضا(ع) حرکت می‌کنیم و در مسجد گوهرشاد که خاستگاه عفت، حیا و حجاب مردان و زنان مؤمنی است که در این زمینه به شهادت رسیدند، از سخنان آیت‌الله علم‌الهدی، نماینده ولی‌فقیه در خراسان‌رضوی و امام‌جمعه مردم مشهد بهره‌مند می‌شویم و در پایان، قطع‌نامه با هدف گرامیداشت عفاف و حجاب قرائت خواهد شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.