حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است فرصت یک ماهه برای مشمولان نظام وظیفه غیرغایب به دلیل تأخیر در اعلام نتایج کنکور آذری: گروه و جناح های سیاسی به جای تفرقه، همدل و همسو برای خدمت به کشور تلاش کنند سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح با اقتدار به آمریکا و اسرائیل پاسخ دادند مروری کوتاه بر زندگی حاج علی شمقدری یار دیرین مقام معظم رهبری رئیس دولت موقت سوریه: مذاکرات با اسرائیل احتمالا به‌زودی به نتیجه می‌رسد محسنی ثانی: تنها راه توقف ماشین جنگی صهیونیست‌ها است، اتحاد کشورهای اسلامی است رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه، پنجشنبه در شورای امنیت مقام نظامی سابق رژیم صهیونیستی درباره سیاست‌های نتانیاهو هشدار داد نگاهی به برخی اظهارات شتاب زده در توافق قاهره تایید حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی در دیوان عالی کشور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در دیدار با وزیر انرژی روسیه: مانعی بر سر راه همکاری دو کشور وجود ندارد ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه
سرخط خبرها

آیت الله علم الهدی: با کشف حجاب هر استعمار و استکباری توسط مردم پذیرفته می‌شود

  • کد خبر: ۲۳۸۷۱۸
  • ۲۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۳
آیت الله علم الهدی: با کشف حجاب هر استعمار و استکباری توسط مردم پذیرفته می‌شود
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: اگر بنا شد، کشف حجاب بر جامعه حاکم شود، هر استعمار و استکباری توسط مردم پذیرفته می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله سید احمد علم الهدی در اجتماع پرشور راهپیمایان ۲۱ تیرماه روز عفاف و حجاب که به مناسبت سالگرد واقعه قیام گوهرشاد در ایوان مقصوره حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به آیه ۵۹ سوره مبارکه احزاب اظهار کرد: خداوند عالم در قرآن کریم می‌فرماید «یَا أَیُّهَا النَّبِیُّ قُلْ لِأَزْوَاجِکَ وَبَنَاتِکَ وَنِسَاءِ الْمُؤْمِنِینَ یُدْنِینَ عَلَیْهِنَّ مِنْ جَلَابِیبِهِنَّ ذَٰلِکَ أَدْنَىٰ أَنْ یُعْرَفْنَ فَلَا یُؤْذَیْنَ وَکَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِیمًا» و به زنان مسلمان دستور می‌دهد تا حجاب و پوشش کامل داشته باشند.

ایشان افزود: شما خواهران و برادران بزرگواری که برای احیای این فریضه عبادی به راه افتادید تا پاسدار آن باشید، همان خشنودی و رضایتی را از جانب امام رضا (ع) کسب می‌کنید که طبق کتب معتبر دینی هنگام نزول آیه ۵۹ سوره احزاب بر قلب پیامبر (ص) ایجاد شد.

ضرورت تکریم و تبیین حادثه گوهرشاد

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: شما خواهران غیرتمند و برادران غیور مشهدی در حرکتی که امشب انجام دادید، اقدام و عمل شما فقط محدود به صیانت و دفاع از حجاب نبود بلکه پاسداشت و تکریم میراث شهدای مظلومی بود که ۸۹ سال قبل در همین صحن و مکان به خاطر دفاع از حجاب به خاک و خون کشیده شدند. آن‌ها همان قهرمانان مظلومی بودند که سال‌ها قبل در معرض گلوله‌های داغ مسلسل و شربنل رضاخانی قرار گرفتند و همه به شهادت رسیدند.

ایشان ادامه داد: متاسفانه واقعیت این است که حادثه گوهرشاد به درستی بیان نشده و حقایق آن به درستی موردتبیین قرار نگرفته است. حتی در صداوسیما هم رویه اشتباهی در دستورکار است و گفته شده قیام مردم در مسجد گوهرشاد برای مخالفت با کلاه پهلوی و دفاع از حجاب بوده درحالی که این موضوع اصلاً صحت ندارد و همه چیز، فقط و فقط منحصر در موضوع حجاب بود.

مشهدالرضا (ع)، پیشتاز نهضت دفاع از حجاب

آیت الله علم الهدی تصریح کرد: در برابر توطئه کشف حجاب رضاخانی، سراسر کشور به اعتراض ملت ملتهب شد، اما مشهدالرضا (ع) از همان ابتدا متفاوت از کل کشور بود. پیشوای این تحصن نیز مرحوم آیت‌الله حسین قمی بود که ابتدا برنامه‌ای را به‌صورت تلگراف به دولت مرکزی ارسال کرد، اما وقتی مؤثر واقع نشد، تصمیم گرفت از مشهد به تهران برود و با شخص رضاخان به مذاکره بنشیند.

ایشان تأکید کرد: وقتی آیت‌الله قمی با این تصمیم از مشهد به‌طرف تهران حرکت کرد و در باغ سراج‎الملک حرم عبدالعظیم حسنی اقامت کرد تا روند مذاکرات با دولت رضاخانی را آغاز کند، مردم مشهد شنیدند که شاه دستور بازداشت مرحوم قمی را صادر کرده و قصد اعدام ایشان را دارد. اینجا بود که روند تحصن به‌صورت رسمی شکل گرفت و مشهدی‌ها به همراه علما و بزرگان بازار در مسجد گوهرشاد بست نشستند.

کشف‌حجاب، توطئه انگلیسی‌ها بود

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: توطئه کشف حجاب، کار انگلیسی‌ها بود. آن‌ها این تجربه را از فرانسوی‌ها آموخته بودند، زیرا آن زمان که استعمار فرانسه در الجزایر توسط قیام عمر مختار به چالش کشیده شده بود، در باتلاقی گرفتار شده بود که اصلی‌ترین عامل بحران برای استعمارش در عمل انقلابی زنان مسلمان و محجبه ایجاد می‌شد. به همین دلیل، فرانسوی‌ها از یک زمان مصمم شدند کشف حجاب اجباری را در الجزایر اجرایی کنند و اگرچه ابتدا با مقاومت مردم مواجه شد، اما از یک زمان به بعد، مردم این توطئه را پذیرفتند و در نتیجه، تمام دستاورد‌های مربوط به مقاومت اسلامی در الجزایر نابود شد.

ایشان بیان کرد: انگلیسی‌ها هم طبق همین الگو اراده داشتند تا با کشف حجاب، کار به جایی برسد که مردم ایران، استکبار و استعمار انگلیس را بپذیرند و دیگر در مقابل آن‌ها قیامی انجام ندهند. کشف حجاب باعث می‌شود زن بی حجاب اسیر شهوترانی‌های جوان شود. جوان مگر چقدر می‌تواند در برابر این فوران و غلیان شهوات مقاومت کنند؟ اگر بنا شد زنان و دختران با احترام ذاتی خود بازیچه شهوترانی یک مشت عیاش شوند، هم حرمت آن‌ها پایمال می‌شود و هم جامعه رو به زوال و فروپاشی می‌رود. اگر بنا شد، کشف حجاب بر جامعه حاکم شود، هر استعمار و استکباری توسط مردم پذیرفته می‌شود.

کشف حجاب، مقدمه ترویج بی بندوباری

عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: در دوران رژیم پهلوی، شمار بانوان فرهیخته و دانشگاهی بسیار کمتر از زنان بدکاره بود. شما ببینید یکی از چهار کاباره بزرگ دنیا در آن زمان در تهران بود. این زنان و دخترانی که در فاحشه خانه ها کار می کردند، اینها هم دختران و زنان همین جامعه بودند، اینها هم پدر و مادر داشتند اما توطئه فرهنگی باعث شد به این درجه برسند.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی تصریح کرد: مگر می شود کسی پیدا بشود بگوید نباید با بی حجابی برخورد کرد؟ خب پس چکار کنیم با این ناهنجاری؟ اگر در یک حکومت بنا شد با ناهنجاری ها برخورد نشود، پس باید با این مسائل چکار کنند؟ مگر می شود با فساد، معضلات و آسیب های اجتماعی برخورد نکرد؟ کشف حجاب هم مثل همین ها یک آسیب اجتماعی است.

مرز اقدام فرهنگی و برخورد مشخص است

آیت الله علم الهدی با بیان اینکه مرز میان اقدام فرهنگی و برخورد در حوزه بی حجابی باید دقیقاً مشخص باشد، خاطرنشان کرد: نباید بگذاریم عده ای مثل گذشته پیدا بشوند، بیایند بگویند مقابله با بی حجابی نباید صورت بگیرد تا حرمت زن و دختر محترم این کشور پایمال شود. اینکه خانمی در مقابل افراد نامحرم در خانواده تصمیم بگیرد چه نوع پوششی داشته باشد، تا زمانی که محدود به چهاردیواری خانه اش باشد، باید با کار فرهنگی آن را موردتبیین قرار داد اما اگر همین خانم بخواهد با همین پوشش بیرون از خانه بیاید، اینجاست که باید فراتر از کار فرهنگی، راهکار مقابله با بی حجابی را درپیش گرفت.

وی ادامه داد: عزیزان من، این اسلام اسلامی است که امام حسین(ع) پای آن ایستاد. باید ما نیز با قدرت های متخاصم با آن و البته جریان هایی که خواهان براندازی آن از درون هستند، مقابله کنیم. این اسلام، اسلامی است که پسر پیامبر(ص) برای صیانت از آن جانش را فدا کرد، حالا ما بایستیم و نگاه کنیم یک عده به خاطر سلیقه شخصی خواهان برهم زدن حکم آن هستند؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->