دستور پخت بقچه گوشت خانگی | غذای خوشمزه و مجلسی با طرز تهیه‌ای ساده ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهیدان سید حسین و سید حسن هاشمی نظریه الگوبرداری از سیره نبوی برای ترمیم رابطه زناشویی نحوه دم کردن یک فنجان قهوه ترک اصیل هشدار یک پزشک درباره عوامل ایجاد آلودگی هوای داخل خانه رئیس فدراسیون والیبال: کار در قهرمانی آسیا سخت است اینفوگرافی | عوارض افزایش بیش از حد وزن در بارداری خاطرخواهی به قصد ازدواج نقش تربیتی زنان خانه‌دار باید در سیاست‌گذاری دیده شود | اشتغال بانوان نباید در مقابل خانواده قرار گیرد نگاهی به شرایط متفاوت لیگ برتر فوتبال زنان ایران در نوزدهمین فصل فعالیت خود آغاز نمایشگاه «زنان و تولید ملی» در تهران از ۱۱ شهریور ۱۴۰۵ تعویق یک هفته‌ای مسابقات لیگ برتر بانوان | چرا اردوی تیم ملی فوتبال زنان از ۱۰ شهریور آغاز می‌شود؟ تدابیر جمعیتی وزارت بهداشت؛ از توسعه درمان ناباروری تا ارائه خدمات گسترده و رایگان به مادران باردار و نوزادان هشدار استاد دانشگاه تهران درباره عواقب عادی‌سازی بی‌حجابی در دانشگاه‌ها آیا رژیم کُره‌ای واقعاً باعث کاهش وزن می‌شود؟
سرخط خبرها
قدمی برای طفل شش‌ماهه کربلا

قدمی برای طفل شش‌ماهه کربلا

  • کد خبر: ۲۳۸۷۴۸
  • ۲۲ تير ۱۴۰۳ - ۰۱:۲۵
زنان و مادران و حقیقت‌طلبان امروز باید قصه طفل شش‌ماهه کربلا را دست‌به‌دست بچرخانند و برای فرزندان خود روایت کنند و قدمی در این مسیر بردارند.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، هیچ‌چیز سخت‌تر از داغ فرزند برای پدر و مادر نیست. داغ فرزند جزو مصائبی است که نمی‌توان به‌راحتی آن را فراموش کرد و چه‌بسا بسیاری از پدران و مادران بعد از این حادثه زمین‌گیر شدند و کفران نعمت کردند.

اما در حادثه کربلا، داستان طفل شش‌ماهه‌ای وجود دارد که هنوز هم نمی‌توان به‌راحتی درکش کرد؛ پدری مهربان فرزندش را بر بالای دست می‌گیرد و کمی آن طرف‌تر مادر و خواهر و خانواده‌اش ایستاده‌اند تا شاید دل دشمنی که شکمش از حرام پر شده، به رحم آید و کمی آب به کاروان نه، به این طفل شش‌ماهه بدهد، اما جلوی چشمان همه آن کار ناجوانمردانه رخ می‌دهد. حتی اگر تمامی حوادث کربلا را کنار بگذاریم، از این صحنه نمی‌توان راحت گذشت. این قصه پرغصه را برای کودکی چندساله هم که بگویی، ظلم را حس می‌کند.

این باور سخت به‌قدری در اذهان اثر گذاشته و افراد را در دورترین نقاط جهان تحت تاثیر این تکه از حقیقت تاریخ اسلام و انسانیت قرار داده که امروزه مراسم سوگواره شیرخوارگان حسینی به پدیده‌ای جهانی تبدیل شده است. سوگواره‌ای در رثای بزرگ‌مرد کوچکی که دستان ظریف کودکانه‌اش گره‌های سخت را باز می‌کند و ما به او می‌گوییم «باب الحوائج».

این تکه از تاریخ، حقیقتی است که باید به بهترین شکل ممکن بروز و ظهور یابد و به ورطه فراموشی سپرده نشود، همان‌طورکه جبهه کفر، امروز این را می‌خواهد و شبهات زیادی به حادثه کربلا وارد کرده است.

زنان و مادران و حقیقت‌طلبان امروز باید این قصه واقعی را دست‌به‌دست بچرخانند و برای فرزندان خود روایت کنند. این زنان در هر نقشی که هستند و با هر توانی، باید به میدان نقالی بیایند؛ نیاز نیست کار سختی هم بکنیم. می‌توان از کار‌های ساده‌ای چون حضور و توجه به مجالس روضه امام‌حسین(ع) شروع کرد تا شرکت در سوگواره شیرخوارگان حسینی به همراه فرزندان و خانواده. اینکه وقت بگذاریم و با فرزندان خود حرف بزنیم و داستان بگوییم و صرفاً به حضور در این مجالس و پوشیدن لباس سیاه اکتفا نکنیم.

قدم بعدی در این مسیر برعهده زنانی است که علاوه بر نقش مادری، تخصصی فرهنگی و رسانه‌ای هم دارند. یکی با قلمش، یکی با طراحی، یکی با ساخت انیمیشن، یکی با سرودن شعر، یکی با داستان‌نویسی، یکی با مستندسازی، یکی با کار‌های فرهنگی میدانی، یکی هم با برگزاری روضه خانگی و....
روایت کربلا به‌ویژه داستان حضرت علی‌اصغر(ع) که چشم دنیا به آن جلب شده است، اگر به‌درستی توسط زنان نشان داده شود، آنگاه می‌توان زینب‌وار خود را در مسیر جهاد قرار داد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.