پخت و توزیع نان نذری توسط بانوی عرب خوزستانی در عید غدیر| خدمتی در عید ولایت که ۱۲ ساله شد استفاده از روش‌های طبخ مناسب، راهکاری مهم برای پیشگیری از اضافه وزن| اختلالات قاعدگی از عوارض چاقی است پایان دومین مرحله رقابت انتخابی درون‌اردویی تیم ملی ووشو زنان| لیست اسامی به اردوی بعدی اعلام شد برگزاری مراسم عقد ۵۰۰ زوج جوان در حرم امام رضا (ع) همزمان با عید غدیر ۴ مدال سهم دختران، ۳ مدال سهم پسران | قایقرانی ایران در آسیا طوفان کرد فردا؛ روزی که دختران والیبال ایران برای لیگ ملت‌ها می‌جنگند | ۶ تیم در فیلیپین، فقط ۲ بلیت طلایی راز بی‌اختیاری ادرار زنان فاش شد | چه افرادی بیشتر در معرض خطر هستند؟ پیرترین فرد جهان در تربت‌جام خراسان رضوی درگذشت | راز عمر ۱۲۶ ساله فاطمه نوروزی چه بود؟ دختران والیبال ایران در نپال تاریخ‌ساز شدند | فاطمه خلیلی؛ ارزشمندترین بازیکن آسیا ۲۴ بازیکن برای پوشیدن پیراهن تیم ملی هندبال بانوان به تهران می‌آیند | شروع تمرین از ۱۷ خرداد ۱۴۰۵ خادمان امام رضا (ع) برای جشن تکلیف دختران ایران به خانه‌‌هایشان می‌آیند |مهلت ثبت‌نام در «دختر ماه» تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ پاسخ ۲۰ زن موفق ایرانی به یک دروغ بزرگ | نمایشگاهی که روایت غرب را به چالش می‌کشد دومین مرحله مسابقات دوومیدانی جایزه بزرگ (بانوان) پایان یافت| رتبه نماینده خراسان رضوی چه بود؟ مادربزرگ با صندلی تاشو، دختربچه با موشک | راز ۹۶ شب ایستادگی زنان محله شهیدبهشتی مشهد چیست؟
سرخط خبرها
آموزش ۳۰ هزار بانو در طرح «ترنم زندگی» در ۶۶۰ مسجد مشهد

آموزش ۳۰ هزار بانو در طرح «ترنم زندگی» در ۶۶۰ مسجد مشهد

  • کد خبر: ۲۳۸۸۸۶
  • ۲۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۱
رئیس اداره مراکز و خدمات اجتماعی سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: فاز دوم طرح «ترنم زندگی» با مشارکت ۶۶۰ مسجد، ویژه زنان و دختران مشهدی آغاز شد.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

عباس نظافت در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، با اعلام این خبر اظهار کرد: طرح «ترنم زندگی» از سال گذشته، راه‌اندازی شده و ویژه زنان و دختران حاشیه شهر مشهد است که نیاز به مشاوره دارند و دچار آسیب‌های تربیتی شده‌اند.

وی عنوان کرد: سال گذشته، ۱۲ هزار نفر از بانوان و دختران مشهدی در طرح «ترنم زندگی» حضور داشتند و امسال، مشارکت ۳۰ هزار نفر را پیش‌بینی کرده‌ایم.

نظافت بیان کرد: تربیت فرزند، روابط زوجی، کنترل هیجانات و مشاوره تحصیلی و مشاوره پیش از ازدواج بیشترین موضوعاتی بوده است که سال گذشته در طرح ترنم زندگی، افراد درخصوص آن‌ها آموزش دیده‌اند و از آن استقبال کرده‌اند.

وی با بیان اینکه پایگاه محوری این طرح در مساجد رقم خورده است، ادامه داد: سال گذشته، ۱۹۰ مسجد با طرح «ترنم زندگی» مشارکت داشتند؛ امسال، این تعداد به ۶۶۰ مسجد رسیده است تا گستره مخاطب بیشتری را پوشش دهیم.

نظافت درخصوص اهداف راه‌اندازی این طرح گفت: طبق نظرسنجی صورت‌گرفته، متوجه شدیم بیش‌از ۶۴ درصد افراد ساکن در مناطق کم‌برخوردار، توجهی به مشاوره و نقش آن در زندگی ندارند. همچنین شرایط اقتصادی نیز بر این موضوع مؤثر است و به دلیل هزینه‌های مشاوره، به‌سراغ متخصص نمی‌روند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.